Anasayfa
19 Eylül 2021, 7:13
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir Birinin rüyasında atların çiftleştiğini görmesi ne anlama gelmektedir ?


Yorum: Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

arifselim
Bu tür rüyalar tek bir şekilde tabir edilmez. Bu rüyalar kişinin durumuna ve görüldüğü şeye göre yorumlanır. Rüyada atların çiftleştiğini görmek, kısmet ve şans olarak kabul edilir ve hayırlara yorulur. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ettehiyyatü görmek

Cevap: Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyada at görmek konulu bilgi için teşekkür ederim bilgiler faydalı oldu.


Yorum: Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum Ruyamda atv araciyla daglara cikip iniyorum sürekli sonra diğer daglara gore biraz daha basit olan bir daga geldigimde eğer bu dagdan inersem basima bir sey gelir diye dusunup inmiyorum ayni anda dagin bir yamacindan yeni dogmus bir tayın geldigini farkediyorum taya doğru gidiyorum ama yabani oldugunu düşündüğüm için benden kacacagini düşünüyorum ayni anda bir siyah köpeğin taya gittigini goruyorum ve ben ne oldugunu anlamadan tayi kucagima aliyorum ve kucagima aldigimda tay isemeye basliyir tayi gotururken bir yandanda arkama bakiyorum kopegin saldirmamasi için ayrica kopegin yaninda bu sefer tam yetiskin olmayan ergen bir aslan goruyorum nasıl yorumlamali

Okudunuz mu?  Rüyada Filiz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya hayırlı ve güzel manalara işaret eder. Rüya sahibinin işinde çok iyi noktalara geleceği ve işlerinde başarılı olacağı manalarına gelir. Ayrıca bu rüya sizi çekemeyen kimselerin varlığına ve onlardan gelecek, sıkıntılara, dertlere alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada fotoğraf çekmek

sEda Ülgen
Alleyküm selam kardeşim
Rüyamda bir dişi birde erkek olmak üzere iki atın çiftleştiğini gördüm atlar çiftleşirken dişi atın gövdesi koptu
Cinsel bölgesi diğer at ta kaldı sonra baktım ki kopan atın belden yukarısı dışı at aşağısı erkek attı gerçekten çok merak ediyorum yorumunu

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada at görülmesi genel olarak hayırla yorumlanır ve güzel işaretleri vardır. Bu şekilde hoş olmayan görüntüleri görmek ise insan için hayatındaki eksikliklere ve sorunlara alamet şeklinde tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin ve en doğrusunu da ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda koydeyim ve atlari baglamislar ciftlestireceklermis ben camasir yikamaya gidecekmisim diyorumki burdan gecmeyim oteki yolu dolasayim ordan geciyorum ama ordada iki at onlarida ciftlesdireceklermis ve atlara bakarak gidiyorum bunu bana yorumlarmisiniz teşekkürler.


arifselim
Bu rüya çok hayır ve bereket olarak yorumlanır. Bu rüya hikmetli kimse haline gelmeye, hidayete ermeye, makam edinmeye, gösterişe, ihtişama ve hırsa alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fırın görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Mrb ben rüyamda bir at üzerinde seyahat ediyorum uzaklarda bı at ile hareket eden bir çocuk görüyorum yanım dan bı ses koş onu yakala diyor ben o çocuk ama diyip başlıyor um atı dört nala sürmeye çocuk o attan yok oluyor hiç o yokmuş gibi hissediyorum bir iniş bir çıkış iki tepe geliyor önüme tepeyi dikkatli ce inerek önüne geçiyor um atin kahverengi parlak çok tatlı bı at bakamıyorum ata çok hoş bı at ve saygı duyuyorum gibi ata sonra benim atimla çiftleşmeye başlayıp uyanıyor um. Sizce ne tür bı rüya

Okudunuz mu?  Rüyada ettehiyyatü okuduğunu görmek

arifselim
Merhaba. Bu çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Mesleğinde, işinde ve elde etmek istediği şeylerde başarı kazanacağına, önündeki engelleri aşacağına ve en kısa tabirle zaferler elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada at çiftleşmesi görmek, rüyada atların çiftleştiğini görmek, rüyada çiftleşen at görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski arkadaşları görmek ne anlama gelir? Tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.