Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:26
Sizden
Yönetici

Abdest alırken burnum kanıyor?

Abdest alırken burnum kanıyor?

f7RMaN
Selamun aleyküm arkadaşlar,
burnumda et var burnuma su götürüp sümkürdüğümde -hızlı sümkürmemeye çalışıyorum- burnum kanıyor , bu kanama dışa değil içe doğru ve ben bunu en son tükürdüğümde anlıyabiliyorum.Kan tükürdüğümü görünce sil baştan hemen abdest alıyorum hiç kurumasını beklemeden. sizce doğrumu yapıyorum yoksa kanın durup kurumasınımı beklemeliyim?

Okudunuz mu?  Bela Okumak Caiz Mi?

Yanıt: abdest alırken burnum kanıyor?

Hoca
ve aleykumusselam ve rahmetullah

< Selamun aleyküm arkadaşlar,
burnumda et var burnuma su götürüp sümkürdüğümde -hızlı sümkürmemeye çalışıyorum- burnum kanıyor , bu kanama dışa değil içe doğru ve ben bunu en son tükürdüğümde anlıyabiliyorum.Kan tükürdüğümü görünce sil baştan hemen abdest alıyorum hiç kurumasını beklemeden. sizce doğrumu yapıyorum yoksa kanın durup kurumasınımı beklemeliyim? >

az miktar olursa abdestin bozulmaz.

Okudunuz mu?  Eşimi Kaybettim

Burundan gelen az miktardaki kan abdesti bozar mı?
Nezle nedeniyle burun silindiğinde kağıt mendil üzerinde burun sıvısı ile birlikte gelen az miktarda kan bulunması abdesti bozar mı?

Hayır bozmaz.


abdest alırken burnum kanıyor, abdest alırken burundan kan gelmesi, burundan gelen kan abdesti bozar mı

Bu kategoride yer alan Dinimizde aşırılık nedir? Dinde aşırı gitmek ne demektir? Dinde aşırılıktan kasıt nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abdest alırken burnum kanıyor? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.