Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:26
missa96
Abone

Her gece yatarken Âmenerrasulü okumak

Her gece yatarken Âmenerrasulü okumak

Kayıtsız Üye
Her gece yatarken neden Âmenerrasulü okunur?


Yanıt: Her gece yatarken Âmenerrasulü okumak

Hoca
Ebu Mes’ud’un rivayet ettigi hadîs ise söyledir: "Her kim Bakara suresinin son iki ayetini okursa onu her türlü kötülükten korurlar. " (Müslim, I, 555, hadis no: 807).
Numan b. Besir’den rivayet edilen bir hadis-i serifte de söyle buyrulmaktadir: "Cenâb-i Allah gökleri ve yeri yaratmadan iki bin sene evvel bir kitap yazdi. Ondan iki ayet indirerek Bakara suresini tamamladi. Bunlar bir evde üç gece okunursa o eve ,seytan yaklasmaz. " (Tirmizî, V, 160, hadis no: 2882)

Okudunuz mu?  İmam olmadan nikah kıyılır mı

amenerrasulü abdestsiz okunur mu

Bu kategoride yer alan Daha önceden beni seven nişanlım şimdi benden nefret ediyor bu nefretinden vazgeçirecek dua var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her gece yatarken Âmenerrasulü okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.