Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:25
dualar
Yönetici

Sevgilimden ayrıldım büyü yapılmış olabilir mi ? Yapılmışsa onu çözebilecek dua var mıdır?

Sevgilimden ayrıldım büyü yapılmış olabilir mi ? Yapılmışsa onu çözebilecek dua var mıdır?

ahmetozten
arakadaşlar sizleden Allahrızası için bir istegim olacak kız arkadaşımla çok iyi bir birlikteligimiz vardı kız arkadaşım yurtdışında yazın tr geldi ve tekrar yurtdışına gitten sonra aramız da anlam veremedigm ufak tefek sorunlar oldu ve ilişkimizi bitirdi kendince ama hala seviyroum ve onunda içinde yine bana karşı bişeyler oldugunu hissediyorm sizden istegim on yapılmıs bişeyler olabilrmi başkaları tarafından onu çözmek ve tekrardan bana ısınmasını saglamk için hangi duaları okumalıyım Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Mübarek Gün ve Gecelerde Yapılacak Dualar

Cevap: sevgilimden ayrıldım büyü yapılmış olabilir mi ? Yapılmışsa onu çözebilecek dua var mıdır?

MECİDİE
büyü yapanda yaptıranda dinimizde lanetlenmiştir bu hususa çok fazla insanların kendilerini kaptırmamalarını söyleyen alimler dua etmenin ve Allahtan yardım dilemenin en iyi çare olduğunu düşünmüştürler


Yorum: Sevgilimden ayrıldım büyü yapılmış olabilir mi ? Yapılmışsa onu çözebilecek dua var mıdır?

Kayıtsız Üye
Kardeşim sevgililik haram. Niye bulaşıyırsunuz bu illete. Zinaya yaklaşıp sonra bulaşıyorsunuz bu illete. Niye sabredemiyorsunuz? Ayrılıp tövbe etsen, Allah nasibini karşına çıkarır.

Okudunuz mu?  Sene sonu sene başı duaları

Yardımınızı Bekliyorum

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm cümleten fazla detay vermeden sizden bir konuda yardım bekliyorum. Kısa süre önce bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşünüyorduk ve ciddiydik ailesi beni istemiyordu Türk olduğum için (evlenmek istediğim kişi kürt) ben ilişkimizin Türk olduğum için bittiğini düşünürken içimde bir his olur ya öyle bir his beni uyutmuyor aklımdan çıkmıyor hocaya sordum büyü olabileceğini söyledi bir din alimine danışman senin için iyi olur dedi evimden çok uzakta görev alıyorum. Derdimi anlatınca diyorlar ki yoktur öyle bişey ama hergün bu his beni uyutmuyor yardımınızı bekliyorum daha detaylı bilgiyi özelden anlatırım yardımcı olacak kişiye Allah şimdiden razı olsun

Okudunuz mu?  Nikah merasiminde yapılan konuşma (hutbe)

Omer Faruk
< hocaya sordum büyü olabileceğini söyledi bir din alimine danışman senin için iyi olur dedi evimden çok uzakta görev alıyorum. >
Kardeşim birincisi büyü diye bir şey yoktur. Büyü insanların vesveseleri bu işi yapanın da göz bağlamasıdır. Allah bunun için felak ve nas suresini indirmiş ve vesveseden kendisini sığınmamızı istemiş. (Hala biz başka sığınaklar arıyoruz)

Okudunuz mu?  Niçin Dua etmeliyiz.Dua insana nasıl faydalar sağlar.

İkincisi bu büyü meselesinde genellikle söz konusu CİNLER hakkında da CİN suresini indirerek hiçbir güçlerinin olmadığını o günkü müşriklerin hurafe olarak bunu abarttıklarını anlatmıştır.

Eğer üçkağıtçı hocalara yedirecek çok paranız varsa tabii ki siz bilirsiniz. Ama bunun hoca hacıyla ilişkisi olmayıp çaresi islamı adam gibi yaşamaktan geçtiğinizi bilmenizdir.

Okudunuz mu?  Trafik kazası geçiren komşumuza dua istiyorum

İslam’da eşe aşık olunur ama bu aşkın ana ilkesi iki tarafın da Rabbinin razı olacağı bir hayat yaşamasıdır. Böyle değilse ne büyüyle kimse kimseden ayrılır ne de büyü ile evlilik, ilişki kurtulur. Zaten evlilik dışında ilişki de İslam’ın ruhuna ve ilkelerine aykırıdır.

Okudunuz mu?  Allah sabredenlerle beraberdir."(Bakara 15)

Selametle….


büyü olabilir mi

Bu kategoride yer alan Vesvese duası ve anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevgilimden ayrıldım büyü yapılmış olabilir mi ? Yapılmışsa onu çözebilecek dua var mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.