Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:26
dualar
Yönetici

Mahmud Efendi’nin k.s bu Duasına Amin diyelim inşAllah

Mahmud Efendi’nin k.s bu Duasına Amin diyelim inşAllah

ehli-sunnet
Yarabbı yükselt bizi suretten hakikate, hakikatten fazlına, fazlından muhabbete çıkart, terakkiye mani olacak her engelden muhafaza eyle, tez yatmayı tez kalkmayı nasip eyle, helal rızık nasip eyle! Âmin!

Ya erhamerrahimin! iyi niyetle çalışanlara yardım eyle!

Okuyan talebeleri tez yetiştir, yardım eyle bize, tut elimizden, sen idare et bizi, Kalplerimizi sabit kıl, Bizi taatine çevir, -Gecenin ve gündüzün girdiği yere İSLAM girecek- Bizi bu müjdeye nail eyle, Rızan üzere çalışmak, hizmet etmek bakımından gün be gün müzdat (ziyade) eyle! (AMİN)

Müslümanları Kur’an da cem eyl,e İslam memleketlerinde bulunan yabancı kuvvetleri ihrac eyle, İslamın ve Müslümanların yüzünü ak eyle, din-i mübin-i İslam’ı teyit eyle, talebelerimizi Müslüman cemaatimizi, bizi, evladı ahfadımızı (torunlarımızı) ilimde amelde ihlasta hevesli, rızan üzere çalışmakta gün be gün müzdat eyle, karı koca arasındaki ihtilafları geçimsizlikleri, baba evlat arasındaki geçimsizlikleri kolaylığa tebdil eyle, kur’an-ı kerimin ahkamı ile hal eyle, kullarının kalplerini Kur’an-a çevir! AMİN

Yarabbi dualarımızı kabul eyle! Yarabbi bütün erkek ve kız talebelerimize, Müslüman cemaatimize ve avladı ahfadımıza bu yolda devam, sebat, istikamet, keskin zeka, ulumu nafi-a, ameli saliha, ihlasi kesir, hüsnü hatime nasip eyle! Afganistan mücahitlerine dini birlik beraberlik vererek düşmanlarına galip eyle! Türkiye!ye de İslamı tamamıyla nasip eyle, fakir kullarını hazine-i gaybından merzük eyle, hocalarımıza, ana ve babalarımıza rahmet eyle, ehli hukuku bizden razı eyle! (AMİN) VELHAMDÜ LİLLAHİ RABBİL ALEMİN…

Ya Erhamerrahimin yardım eyle bize, tut elimizden, bizi bize bırakma, Ümmeti Muhammedi bütün dertlerden kurtar. Dünya ve ahirette her hayırlı muratlarını ihsan eyle. Talebelerimize ilimi nafialar nasip eyle. Rızan üzere çok işler görmek nasip eyle. Ya Rabbi! Cümlemizi evladı ahfadımızla Kur’ana, şeriatı garraya tarikatı aliyyeye hadim eyle. Ve bu hizmetimizi makbul ve rızana uygun eyle. Yarabbi! Türkiye’yi bize tekke, medrese, meclis eyle. Düşmanların ayağını değdirme Geçmişlerimize rahmet eyle. Onları tarafımızdan memnun eyle. Bizden evvel ölenlerin kabirlerini nur eyle. Hocalarımıza ve şeyhlerimize yüksek makamlar ihsan eyle. Ana babalarımızı af et. Bizden razı et.

Ya Erhamerrahimin, buraya nereden gelen varsa cümlesinin emeklerini o kadar değerlendir ki, kalemler onu yazmaktan aciz olsun. Zekalarına keskinlik ver. Başkalarına öğretme hevesi ver. Onları kıyametin sabahına kadar dinin yaşamasına vasıta et. İslamı ve ehli islamı aziz eyle, küfür ve ehli küfürü zelil eyle. Ya Rabbi hocalarımıza, şeyhlerimize yüksek makamlar ihsan eyle. Bâ-husus efendi Babamıza fevkat tecelli ihsan eyle. Bizi onlardan onları bizden cümlemizi sevgili Habibinden ayırma. Okuyanlara mutlaka yardım eyle. Başkalarını okutmaya muvaffak eyle.

Ya Erhamerrahimin! Af eyle bizi, mağfiret eyle bizi. Bizi kendi başımıza bırakma. Dualarını fazlınla kabul eyle. Hocalarımızı, talebelerimizi ve evladı ahfadımızı kıyametin sabahına kadar, Kur’ana, şeriata, tarikata, hakikate, marifete hizmetçi eyle. Efendimizin ümmetini Kur’anda cem eyle. Bütün dünyaya ışık tutmaya muvaffak eyle. Fakir kullarını hazine-i gaybından merzuk eyle. Bütün dünyaya Kur’anî bir düzen ihsan eyle. Ümmeti Muhammedin hasta kullarına şifa, dertli kullarına deva, borçlu kullarına edalar ihsan eyle.

Ya Erhamerrahimin (3 defa) Fazlı kereminle kabul eyle! Ya Rabbi razı olduğun şekilde taa… kıyametin sabahına kadar bizi ve evlatlarımızı Kur’ana, Şeri şerife hadim eyle. Okuyanlara mutlaka yardım eyle. Onları mutlaka muvaffak eyle. Kuvve-i maneviyelerini arttır. Kazandıkları ilimlerle ihlas üzere amel etsinler. Ana ve babalarımızı bizden razı eyle. Hocalarımıza ve şeyhlerimize yüksek makamlar ver, geçmişlerimize rahmet eyle. Sağ kalanlarımıza istikamet ver. Ve hepimize hüsnü hatimeler ver. Bosna Hersek, Filistin ve Cezayir’i kurtar. Bizden hayır dua isteyenlerin hayır muratlarını ihsan etle.
Ya Erhamerrahimin; Dünya’da böyle bizi cem ettiğin gibi ahirette de Resulullahın sancağı şerifi altında, Efendi Babamızla, bütün ihvanla cem eyle. Birde şu duaya devam edin Yarabbi cümlemizi evlad‎‎ı ahfadımızla beraber kıyamet kopuncaya kadar Kur’anı Kerime, Şeriatı Garraya, Tarikatı Aliyyeye, Hakikati İlahiyyeye, Marifeti İlahiyyeye hizmetçi eyle. Bu hizmetimizi de meşru’, makbul ve merzi eyle Amin… Amin..

Ali Karaca Sitesinden Alıntıdır


Yanıt: Mahmud Efendi’nin k.s bu Duasına Amin diyelim inşAllah

BİRDÜNYAUMUT
Amin Amin Allahümme Amin. Allah (C.C.) Razı Olsun Kardeşim.

Okudunuz mu?  İrtihal (ölüm) Duası

mahmut efendiden dualar

Bu kategoride yer alan Münâcâât-ı Kûbra (Büyük Dua) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mahmud Efendi’nin k.s bu Duasına Amin diyelim inşAllah Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.