Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:30
missa0
Abone

İslamda şeytana tapanların hükmü nedir?

İslamda şeytana tapanların hükmü nedir?

Kayıtsız Üye
Şeytana tapan ve bunu saklama gereği duymayan insanın yada topluluğun hükmü nedir ?Ve en çok merak ettiğim konu sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V) efendimizin Bu konuda bir hadisi varmı ? ve ne gibi bir tavır sergilerdi böyle bir durumda ? Günümüzde hızla artan ve artık insanların saklama gereği duymadığı bir konu söylemekten çekinmiyorlar,Bu insanlara karşı nasıl tavır almalı ? Ayetler ile de cevab verirseniz mükbule geçer.

Okudunuz mu?  Sütçü imam kimdir - Neden sütçü imam denmiş

Dinimizde satanizm, insan seytana tapan

Hoca
Şeytana itaat eden/Şeyatana tapanlarla ilgili çok ayet ve hadisler var bakınız: forumduasi.com/soru/162644-seytan-ile-ilgili-ayet-ve-hadisler-hangileridir.htmlTIKLA
Hükmü şirktir sadece şeytana tapana özel bir hüküm değildir kime tapılırsa tapılsın bu Allah’a ortak koşmaktır.
İslam devletlerindeki cezası da ölümdür, devlet onları imana davet eder, iman edinceye kadar 4 ay hapseder, iman etmezlerse idam eder.

Bu kategoride yer alan Sadaka nedir? Sadaka kimlere verilir ve miktarı ne kadardır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslamda şeytana tapanların hükmü nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.