Anasayfa
22 Mayıs 2022, 16:28
misa00
Abone

Görünmezlik duası ve işlevi haceti şartları

Görünmezlik duası ve işlevi haceti şartları

Kayıtsız Üye
görünmezlik duası nasıl ve ne şarlrada ne için okunur


Yanıt: görünmezlik duası ve işlevi haceti şartları

@mir
07 Kasım 2002 Perşembe 17:24

İran’ın başkenti Tahran’da, yazdırdığı muskanın kendisini ‘görünmez’ kıldığını sanan hırsız banka soymaya kalkışınca yakalandı.

Okudunuz mu?  Makat Traş etmek caiz mi?

Cam-i Cem gazetesinin bugünkü haberine göre, söz konusu kişi mahkemede yaptığı açıklamada, arkadaşlarının bir hocanın yazdığı muskaların çok etkili olduğunu söylediğini, bunun üzerine kendisin bu hocaya götürmeleri için arkadaşlarına para verdiğini ve hocanın yanına gittiğini anlattı.

Hocaya zengin olmak istediğini anlattığını, hocanın da yazdığı muskayı sol omzuna koymasını ve böylece kimsenin kendini göremeyeceğini söylediğini belirten hırsız, muska yazması için de hocaya 5 milyon riyal (625 dolar) para verdiğini, muskanın etkisiyle görünmez olacağı için hocaya verdiği parayı banka soyarak ya da hırsızlık yaparak geri alabileceğini düşündüğünü belirtti.

Okudunuz mu?  Renkli başörtü takmak günah mı

Sonra hocadan aldığı muskayı omzuna bağladığını ve ‘sanki kendini bulutların üzerinde yürüyormuş gibi hissettiğini’ kaydeden hırsız, hocanın evinden ayrıldıktan sonra karşısına çıkan ilk bankaya girdiğini ve vezne önündeki bir müşterinin parasını almaya çalıştığı sırada kendini fark eden müşterilerden dayak yediğini anlattı.

Okudunuz mu?  Neden selamün aleyküm denir?

Mahkeme, polisin yakaladığı kişiyi cezaevine gönderirken, muskacı hoca hakkında da tutuklama kararı çıkardı.

Bu haberi ilk okuduğumda
kartel medyası tarafından
Müslümanlarla alay etmek için uydurulmuş sanıyordum
ne yazık ki doğruymuş

bir önceki mesajımda da dediğim gibi
artık şaşmıyorum şaşamıyorum


görünmezlik duası, gorynmezliknuskasi, görünmezlik vefki

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin güvenilirlikle ilgili yaşadığı bir örnek olay başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Görünmezlik duası ve işlevi haceti şartları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.