Anasayfa
21 Ekim 2023, 7:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölü inek görmek neye delalettir?

Rüyada ölü inek görmek neye delalettir?

Kayıtsız Üye
Rüyada ölü inek görmek neye delalettir ? Bir kişinin rüyasında ölü inek görmesi ne anlama gelir ?


Cevap: Rüyada ölü inek görmek neye delalettir?

NuN
Rüyada Ölü İnek Görmek Ne Demektir

Rüyada Ölmüş İnek Görmenin Anlamı Tabiri Nedir ?

rüyada ölmüş inek görmenin anlamı nedir sizlerle paylaşıyoruz…

Rüyada inek görmenin karşılığı hayırdır. Rüyada inek görmek; yöneticilik,mal,büyüklük,riyaset,iyi geçecek bir yıl ve bol kazanç anlamlarına gelir.

Ölü inek görmek ise; yapacağınız bir işte çok zarar edeceğinize işarettir.


Yorum: Rüyada ölü inek görmek neye delalettir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda kara bulutlar ve dalgalı çok dalgalı deniz gördüm yağmur bardaktan bosalircasina yağıyordu denizdeki tüm sular evin içine giriyordu elimde tanımadığım bir bebek kaçıyoruz evden çıkıp önümüze hindi ve inek cikiyo çıldırmış gibiler üstümüze yurdukten sonra öluyorlar


Yorum: Rüyada ölü inek görmek neye delalettir?

arifselim
Yağmurun yağması ve denizin taşarak evin içine ulaşması çok hayırlıdır. Rüya sahibinin evi içinde mutluluk ve huzurla dolacağına işaret eder. Kedi ve hindinin görülmesi de aynı manada kabul edilebilir ve bolluk ile berekete yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda başka bir şehire düğüne gidiyrz. yakinlarimdan bri ile dereden karşıya geçiyoruz orda kitap okuyor yakınım orada kocaman bir yılan var değişik zarar verici hayvanlar var ama bize bir zararları dokunmuyor oradan uzaklaşıyor lar. Sadece inekler kalıyor . Süt inekleri. İri iriler. Ben sıkılıyorum gidicem hadi gidelim diyrm yakinima yakinimda halam . Oda sen git ben yarım saate gelirim diyor . Köy evine gidiyrm . Baya zaman geçmesine rağmen halam gelmiyor . Gidiyrz bakıyoruz üzerin de bir inek onu ezmis . Normal de geçtiğimiz dereden bı turlu gecemiyrz 112 ti ariyrm. Kafamı gökyüzüne bir kaldırıyorum dişleri görünen bir yılan ama gerçek gibi değil üç boyutlu sinema gibi üzerime doğru geliyor sonra yok oluyor bu şekil de devam ediyor . Ekipler geliyr dereyi geçiyor inek üzerin de ölmüş halam altında ben bayağı agluyrm benim suçum ona bakamadım diye. Dedem bunları duyunca bana bağırıp çağırıyor çok kızıyor babam gelip teskin ediyor. Bide ambulanstaki çocuğa bı daha bak belki yaşıyordur diyrm oda guluyr dalga geçer gibi boynu kırılmış iç organları hep ezilmiş nasıl yaşasın dyr.onla kavga ediyrm na bağırıyorum. Ve günlerce agluyrm

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemin kendi adına Ruhun-a el Fatiha okuttuğunu görmek

arifselim
Maalesef bu rüyayı tabir edemeyiz. Aslında her rüya tabir edilir diye bir şeyde yoktur. Bize göre bu rüya karmaşıktır ve berrak değildir. Belki kişiye özel bir şekilde tabir edilebilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda inek ölülerinden oluşmuş birkaçtane tepecik gördüm ve bizim tarlamızda. İnekleri sindirmek için gelen kurtçuklardan da tepecikler oluşmuştu kokularından dolayı kimse kilometrelerce yakınından geçemezdi

Okudunuz mu?  Rüyada osmanlı padişahının mezarını görmek

arifselim
Bu rüya her türlü iyi olarak yorumlanmaz. İş hayatında, maddi açıdan veya düşmanlar açısından yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin canının çok sıkılacağı şeylerle karşılaşmasına ve düşmanları varsa bunların çığırından çıkacaklarına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda vefat eden ananemin bahçeli evindeyiz anne tarafımdaki herkes orada. Çocuklar dışarıda oyun oynarken bende camdan onları seyrediyorum sonra bahçede besili 4 5 tane inek görüyorum. İçlerinden bir ineğin huzursuzluk çıkaracağını farkedip tedirgin izliyorum. Sözünü ettiğim inek daha cılız olan bir diğer ineği var gücüyle itiyor, arkasından tutup ısırdığı gibi fırlatıyor 50 metre ileriye atıyor. Bahçede oynayan çocuklar ve ben telaşlanıyoruz. Fırlatılan inek o saniyeler içinde geri kalkmaya çalışsa da ölüyor. Sinirlenen inek daha sonra sanki bunları yapmamış gibi normale dönüyor.


arifselim
Rüya sahibi için bozulan işlerinin düzene gireceğine, geçmişteki sıkıntıları atlatacağına ve yeni bir döneme gireceğine yorumlanır. Ayrıca yenilik, yolculuk ve değişiklik yapmak manasında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iyi gunler bn rüyamda bir bebegim olmus ona bakiyorumm sonra bir ewdeyimm o ew yaniyor küçük bir hortumla yangini söndürmeye cabaliyorunn daha sonra bebegimle ugrasiyorumm bide bakiyirum ki yolda yuruyorum esimle bide yanmda ni kaç kisi war inek goruyom bide bakiyomki inegin altinda kaliyom inek uzerimde oluyo we sonra uyaniyorum ne anlama geliyor çok merak ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kaynanayı görmek

arifselim
Hayırlı günler. Yanlış harfleri kullanarak ne yazdığını tam anlayamıyorum. Bebeğim olmuş mu yoksa ölmüş mü demek istemişsin anlaşılmıyor.

Genel bir yorum olarak iyilik ve şifa bulmaya, güzel haber almaya ve maddi açıdan rahatlamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda havuzun içinde ölmüş inekler köpekler görüyorum. Biz bir gemi ya da uçakla gidiyoruz ve havuza yukardan bakıyorum. Her havuzun içinde iki ölmüş inek ve de 1 tane köpek var. Bu ne anlama geliyor?


arifselim
Çok ayrıntılı ve berrak bir rüya değildir. Ancak bu şekilde bir rüya görmek iyi değildir. Çeşitli sıkıntılar, maddi imkansızlıklar ve sorunlarla karşılaşmak gibi manalara işaret eder. Yinede hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iyi günler. Ben rüyamda insanlar öldürülmuş, sonra bir karanlık yerde tanımadığım orta yaşlı 1 ya da 2 erkek kişiler yerde yatan gri ölmüş inekleri soyduğunu gördüm. Sonra bilmediğim bir evin, bir odasında tanımadığım bir ekeğe eşi o etlerden börek pişirerek getirmiş. Önceden teşekkür ederim.


Tohat
Hayırlı günler. Yaşanacak bereket ve bolluktan önce rüya bir süre sıkıntı ve zorluk içinde geçireceğiniz zamana delalet eder. Bu dönemin ardından rahatlamaya başlayacaksınız. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ön diş kırılması

Kayıtsız Üye
İyi günler öncelikle ben rüyamda ayrıldığım sevgilimle el ele bir köyde ilerliyoruz daha sonra karşımıza ağaçlara asilmis ölü inekler gördük biraz daha ilerlediğimiz de bir teyze gördük teyzenin elinde bir sopa vardı ders çalışın dedi sevgilime bir kere vurdu daha sonra sürekli bana vurmaya başladı sonra kaçmaya çalışıyoruz sevgilimle el ele o hızlı koşuyor ben arkadayım biraz daha bana koşarak vuruyor sırtıma sonra durduk araya sevgilim girdi vurma falan diye sonra bir anda yerde üçümüz birlikte yatıyoruz ben kalkip koşmaya başladım o kadında arkamdan geldi beni yakalamaya çalıştı ama sevgilim hala yatıyordu tam ben duvar gibi yeri çıktım bacağımdan tuttu dua okudum oyle bıraktı sonra da uyandim gece yatmadan önce de su ayrıyız fakat dua ettim Allahım hayırlısıysa ruyama goriyim falan diye biraz uzun oldu ama sizce ne anlama geliyor şimdiden çöl teşekkürler.


arifselim
İyi günler. Rüya sahibinin sorun, sıkıntı ve dertlerden kurtulmak istemesi manasındadır. Hayırlısıysa rüyamda göreyim demekle bu hayırlıdır manası çıkmaz çünkü bu sadece bir rüyadır ve anlamı kesin değildir. Eğer evlenme niyetin varsa ve kararsız isen o zaman istihare yapmanı tavsiye ederim.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok sevdiğim bir hoca hanımın evine ziyarete gittim.saat gece 10 civarı. Edin arayıp geç geleceğini söyledi beni orada bekle dedi ama hoca hanım kabul etmedi.Bende kayinvalide ne gideyim dedim.fakat yollarda sel basmış heryeri.kar ise etrafı doldurmuş. Hoca m dedim siz beni biraz ilerleyene kadar bırakmayın sonra siz dönün dedim .biraz ilerledik soğuktu ve yolun ortasina oturduk bana sıcacık cay verdi 2 bardak içtim. Siz burada durum bana arkamdan bakın dedim karanlikti biraz ilerledim köpek bağlaması duydum sonra köpek ayağından ısırdı bağırarak geri döndüm. Baktimki köpek çok merhametli. ayagima hiç zarar vermemiş. Öptüm köpeği yeniden ilerledim .kayinvaludemun evi uzakta diyorum annemin evine vardım.sokağın başında rahmetli mehmet abim ( kuzenim)lokma tatlısı tarifi istedi annemden alayım dedim.kapıyı çaldım annem açmadı. Kendim bahçe kapısını açtım ve evin kapısını açtım annem uyuyor, u yandırdım .annemin evinde heryerde ceviz var çocuklar ceviz kırıp yiyorlar uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneanneden para almak

arifselim
Rüya sahibinin iyi niyetli olmasına rağmen kötü niyetli kimselerle karşılaşmasına, zarar görmesine ve tehlikelere karşı dikkatli olması gerektiğine dair bir işaret olarak tabir edilir. Diğer ayrıntıları tabir edemeyiz sadece hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamla birlikte bir düğün veya davete gidiyoruz gitmeden önce çayırlıkta otlayan bir sürü ineklerimiz var onlara bakıyoruz derken bizim olmayan alaca ver inek gelip bizimkilerle itişip kapışmaya başlar ve bu kavga sonunda bizim olan 2 tane inek ölür babam bişey yapamaz engel olamayız ben babam için üzülürüm hem maddi kayıp hemde babama kızarlar şimdi diye

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kız çocuğu görmek

arifselim
Bu rüyanın birinci anlamı uzun sürecek yeni birlikteliklerin olacağına yorumlanır. Diğer anlamı ise rüya sahibinin uzak memleketlere seyahat edeceğine ve çok iyi ilişkiler kuracağına işaret olarak tabir edilir. Sizde rüyanızın hayrını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mehmet30
Merhaba ben rüyamda ineklerin öldürüldüğü bı yere gidiyorum böyle suyla dolu cukurlar var inekler yavaş yavaş suya batip boğuluyor hemen yan taraflarında makina gibi bişey var sıra sıra ineklerin burunlarindan tutulup boğulduğunu görüyorum. Etrafta çocuklar var izliyorlar bende eyvah diyorum nasıl böyle uluorta bunu yapıyorlar. Sonra ineklerin olduğu bölümden kızgın siyah beyaz bir boğa geliyor. Ben ve yanımda kırmızı tişörtlü bir çocuk çamurdan bı tepe var oraya çıkıyoruz çamur oluyor ayaklarimiz boğa bizi gecip yokuş aşağı yoldan iniyor biz yukardan ona bakıyoruz sonra 2 köpek var boğa onlara saldırıyor birine boynuz darbesi vurup kopegin ayaklarını kırıyor bende ne istiyor bu zavallı köpekten diyip yerden taş alıyorum boğaya atıyorum yanımdaki çocukta taş atıyor. Taş boğaya degmesede Boğa bizi görüp kafasını kaldırıyor ve erkek sesi ile teşekkür ederim diyor ama kizginca. Sonra çocuk tekrar tepeye çıkıyor bense çamurlu bir yol var oradan gidiyorum ayaklarım çamura batiyor. Arkamdan çocuk sesleniyor boğa geliyor diye. Bende korkuyla kaçıyorum düzlük bir yol var oraya yetişmeye çalışıyorum sonra çamurdan çıkıp yola ulaşıyorum sonra köy gibi bir yere geliyorum bır duvarın arkasına saklanıp etrafta boğa varmı falan bakıyorum. Küçük çocuklar var bisiklet sürüyorlar oynuyorlar eyvah diyorum boğa buraya gelirse bu çocuklara saldıracak diye üzülüyorum. Sonra duvarın üstünden bir adam zıplıyor ve çok hızlı koşuyor elinde bir paket var koşarak bir eve paketi verip geliyor yanima sonra eyvah diyor bu nerden çıktı yola bakıp. Öyle diyince boğanın geldiğini görüyorum herkes kaçıyor bende dar bir merdiven var oraya tirmaniyorum ama çok dar boğanın cüssesini ve ayak seslerini görüyorum beni görmeden geçip gidiyor. Ben merdiven çok dar olduğu için iniyorum tekrar ama boğa sokağın başında durmus etrafa bakıyor ve beni tekrar görüyor derken uyandım. Bu nasıl bir rüya Allahım.

Okudunuz mu?  Rüyada otelde 7 numaralı oda görmek

Tohat
Merhaba. Güç ve kudret anlamına gelen boğanın rüyanda hiddetli ve asabi bir şekilde görmüş olman maddi veya manevi olarak seni etkileyecek büyük bir durumla karşı karşıya kalmana işaret eder. Bu durum birinden alacağın seni üzecek ve etkileyecek bir haber olabilir, bir olay yaşayabilir ya da işiteceğin hoşnutsuz bir söz ile birlikte mutsuz olmana neden olabilir. Boğanın sana zarar vermeden ondan uzaklaşman ve kaçman ise gerçek hayatında karşına çıkacak sorunlardan zarar görmeden uzaklaşacağına ve sorunların kısa bir süre sonra hayatında son bulacağına işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada öleceğin günü öğrenmek

Kayıtsız Üye
Ben sevgilimle bir orman ama küçük bir tepe de yürüyoruz o küçük tepede kurumuş küçük Bir ağaç var yerlerde 2 tane patisini Öne koymuş kafasını da üstüne koymuş 4 veya 5 tane kedi bunlar Bir anda çıkıyor üstüne basıyorum ama tepki vermiyorlar sevdiğim bir anda sağ da ölü bir adam gömülmüş ama sadece kafası dışarıda hani diyorum görmüyorum o sırada hemen yanında olmuş bir inek görüyorum ineğin karnından az bir şey kan ve bağırsak çıkmış ve o sırada da adamı görüyorum ve rüyam bitiyor sevgilimi çok seviyorum ve barışma aşamasındayım


Tohat
Atacağın adımlarda daha dikkatli ve temkinli olman gerekir. Yapacağın bazı işlerde ve çevrendeki kişilerin sana zararı olabilecek bazı durumlar ile karşılaşma ihtimaline işaret ettiğinden adım atarken iki kere düşünmen ve doğru olanı yapmaya özen göstermen gerekmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.. Rüyamda dişi hamile bir inek gördüm.. İki erkek kardeşim bu ineği zorla kesmeye çalışıyorlardı.. Annemle bende onlara karşı çıkıyorduk yapmamaları için telkin ediyorduk ineğin gebe olduğunu söylüyorduk.. Ancak bizi dinlemeden ineği zorla yere yatırarak kesip karnını açıyorlardı…açtıklarında henüz gelişmemiş insan larvasına benzer bir şey çıkıyordu ineğin karnından bizde annemle çok hayıflanıyor ve ağlıyorduk bu duruma..


Tohat
Ve aleyküm selam. İnek bereket olarak bilinir. Hamile olması bu bereketin çok olması bol rızka nail olacağın anlamı taşımaktadır. Bu bereketin zincirleme olarak artarak devam edeceği ve bu konuda hiç bir zaman sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini diri görmek anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimizin oradaki yolda yürüyorum evin önünde durdum eniştemle falan arabayı falan tamir ediyorlar gibi o an yoldan iki inek geliyordu rüyamda o ineklerin bizim olduğu düşüncesindeyim. Daha sonra ben korktum binaya giriş kapısının oraya geçtim ne olduğunu anlamadan inek yanımıza gelince kovamadım inek binaya girdi. Eniştem ineğin peşinden gitti geri çevirmek için Bina 3-4 katlı biraz bekledik ben tedirginim geri çevirebilecek mi diye sonra tam evin ön kısmına baktım inek yukarıdan yere düştü öldü. Ben tabi Bir yandan baba kızarlar Bir yandan tedirgin ile üzüntü korku eve girdim kata çıkıyorum Bir kata çıktım orada oda var büyük bir sürü küçücük çocuk var anneleri uyutmaya çalışıyor tam çıktım kuzenim eşi seslendi söyle onlara bizim çocuğun kaydını Yaptırsınlar dedi. Normalde kuzenimin kız çocuğu yok ama rüyamda Beliz isminde kız çocuğu var karışıktı sonra uyandım


Tohat
Hayırlı günler. Kadın ve erkekler için farklı tabir edenler de mevcuttur fakat genel görüşe göre bir şekilde gelecek olan paraya, zengin olmaya özellikle o yılın bereket ve bolluk yılı olabileceğine bunun yanı sıra şans ve kısmetin açık olup güzellikleri göreceğine rüyan aynı zamanda nefsinle muhasebe içerisinde olabileceğine de delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada örümcek karınca ve kedi görmek

Kayıtsız arzu
Rüyamda kurumuş bir ağaca çıkmaya çalışan siyah bir inek gördüm sonra geri geri düşüp öldü sonrada bir anda kendimi evimde görüyorum ben yatakta yatarken misafir gelmiş yanıma geldiler bende neden buraya geldiniz yatak odam dagınık diyorum sonrada camdan dışarı bakıyorum kapımızın önü kalabalık ne oldu burada diyorum kimsede ses yok daha sonrada oturma odasına gidiyorum iki kızımda orada birşeyler uğraşıyorlar evi toplayalım diyorum uyandım sonra .


Tohat
Hayırlı günler. Maddi veya manevi zarar görmüş olsan bile hiç bir zaman yenilgiye ve yılgınlığa düşmeyip sürekli mücadele içinde olduğuna ve asla pes etme düşüncesinde olmadığına fakat yaşadığın sorunlar varsa bundan dolayı aklının karışık ve düşüncelerinin dağınık olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada ölmüş inek görmek, rüyada ölü inek görmek, rüyada ölü inek görmek neye delalettir

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş babaanneyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölü inek görmek neye delalettir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.