Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir?

Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir?

Kayıtsız Üye
Bir bayanla bir beyin gözlerinin içine sevgiyle bakıp yakınlaşması nedir?

Rüyada bir erkekle bir kadinin birbirine sevgiyle bakmasi nedir


Yorum: Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir?

arifselim
Aleykum selam. Genel manada çok hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibi için işlerini düzeltmek ve sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için destek almaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini görmek

Yorum: Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir?

Kayıtsız Üye
Sa,bugün bir rüya gördüm yorumlayabilir misiniz?
Rüyamdao gün evlenmişim. Ama kendi evimizde degiliz. Yatagımız yer yatagı. eşim tanımadığım amia daha önce bir evde ilk defa ablamın evinde kaldıgım da yastıgımın altına anahtar koyup rüyamda gördüğüm biri. Eşim beni sabah namazına çağırıyor. Kalk emine ezan okunuyor diye ben de kalkıp namazımızı kılıyoruz. Daha sonra ikimizde yatıyoruz o sagına ben soluma fönüyoruz. Birbirimizi izliyoruz eşim beni izlerken arada tebessüm ediyor.bu sekilde birbirimizi izlrrken annem beni sabah namazına cagırıyor ve uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada birine adres tarif etmek

Yorum: Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya evli veya bekara göre farklı bir şekilde yorumlanır. Bekar ve evlilik çağında olanlar için kısa bir dönemde evlilik ile ilgili olarak gelişmeler yaşamasına ve nasibinin açık olmasına tabir edilir. Evliler içinse dileklerinin gerçek olmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şehadet parmağını kaldırarak şehadet getirmek veya euzu besmele çekmek

Kayıtsız Üye
Sa. Ben rüyamda dindar bir adam gördüm. Sosyal medyadan devamli dinle alakali sohbetler yapan birini. Ruyamda adamla sohbet ediyordum ama sadece gozlerini goruyordum. Kisa sure sonra bana "insanlarin gozlerine bakarak konusmaman gerek biliyorsun değil mi?" dedi. Bende hemen basimi yere egip. Biliyorum ve bunu uygulamaya calisiyorum. Dedim küçük bir tebessum etti. O zmn bende guldum.

Okudunuz mu?  Rüyada Sağmak Görmek (imam nablusi)

Tanimadigim birini rüyamda gördüm. Lutfen yorumlar misiniz


arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta böyle bir kimseyi veya benzerini izliyor ve sohbetlerini dinliyorsan etkisinde kalarak görmüş olabilirsin ve bunun tabiri de olmaz. Bir diğer yoruma göre ise, hayırlı ve sevindirici haber almak manasında kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sabır Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
SA ben rüyamda bir otobüsle giderken arka koltuktan ön koltuğa gectim bir cocuk arabada gözleme yapıyordu bende ona yardım ettim ve pisirdik da ha sonra otobüsteki arkadaşlarada dağıttık sonra ben yerime gectim o anda otobüs ün şoförü olan genç le dikiz aynasında göz göze geldik sonra ben başımı çevirdim daha sonra o bakmıyorken tekrar tekrar gözlerinin içine baktım kirpikler i çok uzundu gözleride koyu kahveringiydi o bana bakınca bende her seferinde gözlerimi kaçırdım.

Okudunuz mu?  Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kimse için merhametli, cömert, çevresinde sevilen ve çokça misafiri olan bir kimse olmak manasındadır. Ayrıca nasip, kısmet ve sevinmek manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sa rüyamda eski sevgilimin bana güzel seyler yazdigi (sevgi) bir kagidi kendi kazaginin içine koyup verdigini ve benim de okuduktan sonra çok mutlu olup kazagi giydigimi gördüm sonra da sevgiyle goz goze bakistik anlami nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Sevdiğinle Aynı Evde Olmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bir haber almak demektir. Bazen hiç beklemediği ama çok sevineceği bir haberin geleceğine işaret eder. Gönül ilişkileri olanların sık sık benzeri rüyaları görmeleri normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak, rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak, rüyada birinin gözlerine bakmak

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğin insanı görmek ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.