Anasayfa
6 Haziran 2021, 11:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kelebek görmek

Rüyada kelebek görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda kelebek gördüm ölü bir kelebek idi,nefes alamıyordum zorlanıyordum ve burnumun içinden çeşitli sıvılarla bereber bir kelebek ölüsü çıktı artık nefes alabiliyordum o ara uyandım


Yanıt: Rüyada kelebek görmek hakkında bilgi verirmisiniz?

ehli-sunnet
KELEBEK İmam Nablusi

Rüyada görülen kelebek, cehalet ve tecrübesizlikle yorumlanır. Kelebek bazen dostluk ve sevgiye bazen de kendisini adamaya işarettir.

Kelebek, sözü büyük, kendisi zayıf ve bayağı bir düşmana yorumlanır. Ziraatçıların kelebek görmesi,işsizlik, sıkıntı ve kötü insanlarla karşılaşmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada karabasan tabiriyle görünmeyen fakat hissettiğimiz malukatı öldürmek ne anlama gelir.

Lamba, kandil ve mumdan uzakta görülen kelebekler, hayırlarını sarfeden ve şerden çekinen kimselere veya kısa ömürlü evlada yorumlanır. Bazen kelebek, ecelinin yaklaştığına ve amelinin nihayet bulmasına işarettir.

Kelebek, erkek ve kadınların birbirleriyle yarış etmelerine ve resim sanatına düşkün olmalarına yorumlanır.


Rüyada Kelebek Görmek?

Fanny99
Hocam aksam birşeyler niyet edip yatmıştım rüyamda kendimi boyle tokalarin kolyelerin satıldığı bir yerde görüyorum ama o kadar büyük bir tezgah ki ve üstünde birsuru kolye toka var ben tokalarin olduğu bölüme yöneldim tokalarin hepsinde kelebek sekli var ama hepsi birbirinden farklı kelebekler bende hangisini secsem hangisini alsam diye düşünüyordum

Okudunuz mu?  Allah Rasûlünü Rüyada Görüp Ondan Emir Almak

Yorum: Rüyada kelebek görmek

arifselim
Rüyada bu şekilde kolye ve toka görülmesi, rüya sahibi için hayır getirecek niyetlere ve adımlara yorulur. Yeni gelişmelere, istek ve dileklerinin de gerçekleşmesine yorumlanmıştır. Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum hocam rüyamda yemyesil bir ormanda yürüyorum yanımda annem var ama ortalık yemyesil uçuşan kelebekler var üstüme konmaya çalışıyor ben kaciyorum birde deve kuşu var ondan da kaciyorum daha sonra ormandan çıkıyorum denizde yüzen insanlar görüyorum tabiri nedir acele olarak yapar misiniz çok etkilendim de şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Amca, Akraba ve Tüm Aileyi Görmek

arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun bütün şeylerin işaret ettiği bir mana vardır. Bu manada çevrende güzel gelişmelerin olacağına ve çok sevineceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merabalar. Ben rüyamda aksam gokyuzunde renklri karisik olan kelebek motifleri goruyordum çok guzllerdi. O renkler kaybolduktan sonra kur’an-i kerim motifi cikiyordu. Ve uzerindeki ayetleri okuyabiliyordum. Ayetler uyarici nitelikteydi. Anlami nedir. O kelebklerin anlami nedr. Ve ben herkese duyuruyordum bu manzaralari.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah tarafından mesaj almak

arifselim
Merhaba. Aynı rüya içerisine kelebekler görmek ile kuranı kerimi okumak hayırlı ve anlamlıdır. Bu rüya sahibi için gerçek sevgiyi, gerçek mutluluğu ve gerçek huzuru bulacağına işaret eder. Manevi açıdan kendisine çeki düzen vereceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

Derindeniz
Merhabalar çok merak ederek soruyorum. Rüyamdan 03.00 sıralarında uyandım rüyamda bir kalabalık içinde sırada oturuyorum karşımda eski erkek arkadaşımın arkadaşı, erkek arkadaşım ve yanım da da onun diğer arkadaşı oturuyor. (Biz sevgilimle ayrılalı 4 yıl oldu bu arada) daha sonra erkek arkadaşım dj gidip 4 yıl öncesinde popüler olan bir müzik istekte bulunuyor. Sonra baba dönüyor elinde kutu. Kutuyu açıyor içinde altın gelebek üzerinde kime aitsin yada sen kiminin yazılı bir yazı var. Ben çok şaşırıyorum herkes ayağa kalkıp alkışlıyor gülümsüyor. Ben ona doğru gidip 4 yıl oldu diye ağladım ona dokundum ve uyandım. Bu ne anlama geliyor lütfen açıklayabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde siyah ve mavi görmek

arifselim
Merhaba. Rüyanın seni etkilemiş olduğu doğrudur çünkü ilginç gibi gelebilir sana. Ancak geçmişin sende bıraktığı ve hala silinmeyen izlerden başka bir manası yoktur. Bu bizim anladığımızdır. Sen yinede Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eve küçük sevimli kara bir kedi aldım. Erkek kardeşim ve ben eve pencereden giren rengarenk kelebekler gördük sürü halinde.babam annem erkek kardeşim ben ve kedi mutlu bakiyorduk onlara.pencereye doğru kosunca kelebekler iceride odada yere kondular.fakat erkek kardeşim kovayla su döktü yere.bir kısmı su içinde öldü.ben çok üzüldüm.annem babamın suratı düştü.(bu arada babamı 2008 de kaybettik.annem hayatta)

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

Tohat
İyi göründüğü halde aslında gerçekte öyle olmayan kişilerin varlığına delalettir. Etrafında ve yakınında olmak üzere bazı kişilere dikkat etmen gerektiğine onların tatlı diline kanmaman gerektiğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda görümcem kızını gördüm evli şu anda hani güya ellerini açmış böyle sadece ellerini görüyorum ona ait olduğunu biliyorum Bir baktım kelebek var avucunun içinde parmağının ucuna geldi tam böyle uçtu uçacak uyandım anlattım ona. Hayr olur inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada kesik baş görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Çevrende yakınların arasında eleştiren, ağır konuşan bir kimse varsa bu kimsenin söyledikleri içten olmayıp sadece sözden ibaret olduğuna diğer yorumda ise bolluk, bereket, esenlik görmeye hayatının güzel olmasına, kelebek gibi hafif olmaya işaret etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini ölü yada komada görmek

rüyada ölü kelebek görmek, rüyada kelebek ölüsü görmek, namaz kılarken kelebek gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada kulak kesilmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kelebek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.