Anasayfa
12 Ağustos 2022, 22:53
saglik
Yönetici

Bayburtlu Lokman Hekim Münir Bozkurt

Bayburtlu Lokman Hekim Münir Bozkurt

ÜSTÜNBAŞ
Münir bozkurt kimdir

Çalışmalarını zaman zaman ulusal basın aracılığıyla Cumhurbaşkanlığına, Başbakanlığa, Sağlık bakanlığına, YÖK’e, bilim dünyasına duyurdu, üst düzey kurum dışında ilgilenen olmadı. 1994 yılında bir çalışması Almanlar tarafından araştırılıp incelendi. Önemli bir para karşılığı formülü talep edildi. 2004 yılında yine bir çalışması Avusturyalı’lar tarafından kapsüle dönüştürülmek üzere "toz" olarak talep edildi. Formülü kaptırır düşüncesiyle talepleri reddetti. ABD’den bir üniversitemizin tıp fakültesi hastanesinden Prof. tarafından bu karışım istendi, Türkiye’nin mevzuatı buna müsait olmadığı için teşebbüs sonuçsuz kaldı.

Okudunuz mu?  Seyyid Muhammed Accen el-Hadîd er-Rifaî el-Hüseynî kimdir

Daha sonra ballı-bitkisel macun ve karışımlarına "gıda takviyesi" olarak bakanlık onayı aldı ve insanlığın hizmetine sundu.

Bütün insanlığın faydasına sunduğu buluşlarının Türkiye’de ilgili Kurumların kabul etmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bütün arzusu bitkisel tedavinin yasal hale gelmesi.

1955 yılında Bayburt il merkezine bağlı Çerçi Köyü’nde dünyaya geldi. İlköğrenimini Trabzon da tamamlayarak Bayburt’a döndü. 1986 yılından beri de balla-bitkiyle ilgili araştırmalarını sürdüren Münür Bozkurt çalışmalarına Trabzon ve Bayburt’da devam etmektedir.

Okudunuz mu?  Beraat kandili resim ve kartlar

Yanıt: Kanser Tümörünü Yok Ediyor ! ( Bayburt’lu Lokman Hekim Münir Bozkurt)

meryemgül1
(Şifa olan şeyden biri de bal yemektir.)
[Buhari]
Bilgi paylaşımı için Allah c.c.razı olsun üstünbaş kardeş.


Yorum: Bayburtlu Lokman Hekim Münir Bozkurt

Kayıtsız Üye
Almanlar Avustralyalılar ve bir Prof un çalışma sı prosedür gereği olmadığı cümleleri çok yavan geldi.alman Avustralyalı ve Prof 600 TL ye bu macundan birer kavanoz alır veya aldırır, inceler ve bal oda zencefilimde sinemaki,zerdeçal,anason, keçiboynuzu,kimyon,rezeneli,damlasanıza,Yen’i baharı alır ve macunu yapar ,40 TL ye mal eder.hayırlısı,

Okudunuz mu?  Müellif Muhammed Yusuf Kandehlevî Kimdir?

Yorum: Bayburtlu Lokman Hekim Münir Bozkurt

Kayıtsız Üye
bay münir bozkurt a açık mektup.bursa internette" http:arşiv.ajans5.com "mesajınızı ve müşterilerinizin yorumlarını"üzülerek
okuduk,ne acıdırki ticaretinize şeyhinizi yazmanız.,ne ahlaki nede insani değildir.,utanç verici.


münir bozkurt, bayburtlu lokman hekim münir bozkurt, lokman hekim münir bozkurt

Bu kategoride yer alan Hadis-i şeriflerde tavsiye edilen sebze ve meyveler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bayburtlu Lokman Hekim Münir Bozkurt Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.