Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada orman mantarı görmek ne anlama gelir?

Rüyada orman mantarı görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Rüyada orman mantarı ne anlama gelir ? Rüyada orman mantarı görmenin anlamı nedir


Yanıt: Rüyada orman mantarı görmek ne anlama gelir?

Desert Rose
Rüyada çeşitli mantar görmek
beklenmeyen ve ümüit edilmeyen yerdenrızka delalet eder.
Mantarın zehirsiz olan çeşidi mal,menfaat ve hayır
zehirli çeşidi ise zarardır.
Mantar yemek kolay fakat az bir kazançtır.
Nablusi…

Okudunuz mu?  Rüyada ölü kadın görmek tabiri anlamı nedir?

Yorum: Rüyada orman mantarı görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Sayin hocam, annem bir rüya gormus. Ruyasinda eski gelini yanmzdayms ve mantar toplamak uzere onlarin yanindan ayriliyormus. Annem de cagirin şuna gelsin zehirli mantar yer bir şey olur diye babami uyariyormus.
Hocam gercek hayata donersek yengem yani annemin eski gelini abimi aldatti. Şuan uygunsuz bir hayat yasiyor. Yakin bir zamanda abimle bosandilar ve velayet davasi suruyor. Cocuklar istemedigi halde sik sik anne ve babami rahatsiz edip tehdit ediyor cocuklari alacagina dair. Bugun de cocuklar bilirkisi ile gorusmeye gidecekti. Annem ruyayi boyle bir durum icerisindeyken gormus. Bilmekte yarar vardir belki. Kiymetli yorumunuz için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ölen bir kimseyi diri diri mezara gömmek ne anlama gelir ?

Yorum: Rüyada orman mantarı görmek ne anlama gelir?

arifselim
Bu rüya mantar toplamaya giden kişi için olumsuz emellerine, umduğuna ve isteklerine erişemeyeceğine yorumlanır. Elbette bu sonuçta bir rüyadır yinede hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


SELİM 1980
Hocam hayırlı akşamlar ben rüyamda ormanda iş yerinden tanıdığım arkadaşımla mantar topluyomuşum bir baktım ona poşedi dolduryo mantarlarla bende onun aynı olan mantardan bir tane veya iki tane yerden koparıp poşede atıyom arkadaşımın poşedi doluydu hocam ve bide hocam mantarlar bildiğim mantar değildi bir yorum yaparsanız sevinirim hayırlı akşamlar

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin evlenmek istemesi

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya makbul ve güzel bir rüyadır. Sonunda hak ettiğini bulmaya, emeğinin karşılığını almaya ve isteklerine ulaşmaya işaret eder. Ayırca eğer mantar zehirli ise bu uğursuzluk ve şansızlık anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı akşamlar rüyamda bir ormandayim ailemle beraber ben elimde telefonla etrafı çekiyorum sonbahar yapraklar dökülüyor … Sonra biraz yürüdükten sonra ağaçların dibinde çok büyük kocaman kocaman mantarlar görüyorum ormanın içi bembeyaz bir abajur büyüklüğüde mantar dolu.. mantarları büyüklüğünü görünce heyecanlanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebek görmek nasıl yorumlanır?

arifselim
Hayırlı günler. Mantar görmenin çok farklı yorumları olabilir bu yüzden en iyisi gören kişinin durumuna özel yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Bu rüya ise genel olarak, aş, nimet ve bolluğa ulaşmaya alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebek ve ikiz bebek görmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyada bahçe evimizdeyiz kayın valıdem ve kaynatam bırkac kışı daha var ve ben asagıda Madımak ararken topluyormuşuz 3 adet mantar buldum ve kaynatam sevdıgı ıcın ona götürdüm ve kayananam hemen elımden alıp büyük olanı yarı kirli suya sokup yıkamış gibi yanı bir ısırık aldı rüya bu sekılde teşekkürler sımdıden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemi görmek

arifselim
Rüya sahibi için çok güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin çalışkanlığı, başarısı ve sabrı yüzünden ulaştığı mevkiyi hakkettiğine işaret olarak yorumlanır. Başarı, kazanç ve isteğini elde etmek olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada ormanda mantar toplamak, rüyada ormanda mantar görmek, Mantarlar

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş biriyle yürümek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada orman mantarı görmek ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.