Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada develerin yürüdüğünü görmek

Rüyada develerin yürüdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda develerin dizili olarak yürüdüğünü gördüm ne anlama geldiğini açıklar mısınız ?


Yanıt: Rüyada develerin yürüdüğünü görmek

Muhasibi
DEVE

forumduasi.com/d-e-f-harfleri-ile-baslayan-ruya-tabiri-bolumu/107012-rüyada-deve-gormek-imam-nablusi.htmlRüyada Deve görmek (İmam Nablusi) Rüyada görülen deve, üzüntüdür. Bindiği deve saf arap devesi ise hacca gider. Eğer yolda deveden inse hasta olur, yahut yolculuğu kendisi için çabuk olur. Sonra hastalığından kurtulur ve amacına kolaylıkla erişir.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek - İstihare rüyası

Devenin kendisine hamle yaptığını gören kimseye üzüntü veya hastalık gelir, yahut akılsız bir adam tarafından düşmanlığa uğrar.

Erkek bir devenin kendisine zahmet verdiğini gören kimse o zahmet miktarınca bir düşman tarafından üzüntü ve kedere girer.

Bir takım develer satın aldığını gören kimse, kendisine itaat etmeleri için düşmanla iyi geçinir. Onlardan birisine bindiğini görse yolculuğa çıkar. Tüyleri dökülmüş bir erkek deveye bindiğini görse düşmanına galip gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada Demir Kürek görmek (İmam Nablusi)

Devenin yününü aldığını gören kimsenin eline devamlı olmayan bir mal geçer.

Deveyi kendi bostan ve duvarında gören kimse için hayır, bereket ve sevince yorumlanır.

Bir devenin arkasından düştüğünü gören kimse fakir olur.

Erkek deveyi boğazlayıp kurban ettiğini gören kimse rahata kavuşur ve düşmanını kahreder.

Okudunuz mu?  Rüyada Dergah görmek (İmam Nablusi)

Deveden düşen kimseye fakirlik gelir. Devenin bir kimseye ayağıyla vurduğunu gören, hasta olur.

Rüyada bir dişi deveye sahip olduğunu gören kimsenin sonu güzel olur, din ve dünyaca selamete erer. Bir takım erkek develere sahip olmak bazan çirkin emellere yorumlanır.

Erkek deve kine ve bir zaman sonra olsa dahi intikam almaya ve gayet sabırlı birisine yorumlanır. Bazan da erkek deve acele yapılması istenen bir şeyin

Okudunuz mu?  Rüyada Düğüm Çözmek görmek (İmam Nablusi)

gecikmesine işarettir.

Kocası olmayan bir kadın deveye bindiğini görse evlenir, kocası kaybolmuşsa tekrar ona döner.

Evinde boğazlanmış olan devenin eti ayrılmış veya organları dağılmış ise bu deve ölenin mirası olur.

Eğer deve şehrin meydanlığında yahut insanlardan bir cemaatın arasında olursa bu adam hamle yapıp öldüren veya ölen birisidir. Deve boğazlanmışsa mazlum birisidir. Sağ deveyi derisi yüzülmüş olarak gören, vazife yahut memuriyetinden azledilir. Yahut malı elinden alınır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dazlak görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse rüyada devenin kendisini boğazladığını, bir yerini kırdığını yahut, yediğini görse, bu durum miktarınca, rüya sahibinin çekeceği elem ve ıstıraba yorumlanır.

Dişi bir deveden süt sağdığını gören kimseye devlet tarafından mal isabet eder. Kan sağdığını gören haram mal isabet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

Dişi bir deve veya başka bir şeyin kendi ayağını çiğnediğini gören kimseye, güçlük ve korku erişir. O kimse işçi ve memur ise, onun bir şeyi zimmetine almasına yorumlanır. Dişi devenin derisinden bir şeye sahip olduğunu gören kimsenin eline mal geçer.


Yorum: Rüyada develerin yürüdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda deve önce bir kilometrelik yolu yurudu daha sonra geri adimlarla tekrar geldi

Okudunuz mu?  Rüyada dünyanın hızlı dönmesi

Yorum: Rüyada develerin yürüdüğünü görmek

arifselim
Rüyada devenin yürümesi farklı manalarda yorumlanabilir. Genellikle bu rüyayı gören kişinin hayatının her geçen gün giderek güzelleşeceğine ve yaşamının düzene gireceğine yorulur. en doğrusunu Allah bilir.


rüyada devenin yürüdüğünü görmek, rüyada devenin koştuğunu görmek, rüyada deve ile yolda yurumek

Bu kategoride yer alan Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek neye alamettir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada develerin yürüdüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.