Anasayfa
15 Nisan 2023, 5:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada iç çamaşırında kan görmek

Rüyada iç çamaşırında kan görmek

beni adem
rüyamda işyerimdeyiz nişanlım var nişanlım çıplak halde birde iç çamaşırında kan var. biraz yakınlaşma oluyo ondan sonra müşteriler geliyor ama bayag kalabalık nişanlımı saklamaya çalışıyorum.bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.tsk ederim şimdiden.


Yorum: Rüyada iç çamaşırı ve kan gördüm rüyamın yorumunu öğrenebilirmiyim

arifselim
Gereksiz adımlar atılarak pişman olacağı durumlara gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmasından dolayı çok üzüleceğine alamet eden bir rüya olarak yorumlanır. Genellikle bu tür rüyaları bir ikaz olarak kabul etmelidir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Yorum: Rüyada iç çamaşırı ve kan gördüm rüyamın yorumunu öğrenebilirmiyim

Kayıtsız Üye
Meraba hamileliyimin 5inci haftasindayim ve rüyamda iç çamaşırımda adet kani gördüm sizce ne anlama gelir?


Yorum: Rüyada iç çamaşırı ve kan gördüm rüyamın yorumunu öğrenebilirmiyim

arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu rüya bir kadın için hayırlıdır. Rüyasında bir kadının adet kanaması görmesi, mutlu ve mesut bir hayata, hamileliğe veya eğer hamile ise bir kız çocuğuna delalet eder. Güzel manaları olan bir rüyadır. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ip üzerinde yürümek

Kayıtsız Üye
Merhaba hayırlı günler ben rüyamda sevdiğim kişinin ailesinin Bnm evime geldiğini bana kızgın olduklarını Bni terslediklerini gördüm


arifselim
Merhabalar. Sevdiğinin evinize gelmesi çok sevineceğin gelişmelerin yaşanacağı manasındadır. Kızgınlık ve terslemeler ise tersi ile tabir edilir. İyilik, hayır ve güzel sözler işitmeye alamet eder. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir normal çok iyi anlaştığım erkek arkadaşımın çamaşırımı değiştirirken odama girdiğini ve çamaşırımdada kan gibi leke olduğunu gördüm bu arada uzun bir ilişkim var nedir anlamı?


arifselim
Bu rüya insanın hoşuna gitmeyeceği bazı sözler işitmesi anlamındadır. Elinde olmayan gelişmelerin yaşanmasına ve hakkında üzücü şeylerin konuşulması olarak tabir edilir. Bazen kan lekesi insana atılan bir iftiradır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Afalcon
Ruyamda sozlumu goruyorum bana yardim et diyor. Ve iç çamaşırı adet kani olmustu git gide kan fazlalasiyor ve ayaklarina doğru akiyor sonra saklayarak denize doğru gidiyor. Bu ruyami yorumlar misiniz ?

Okudunuz mu?  Rüyada izci görmek

arifselim
Rüyada görülen adet kanaması genellikle gören kimse için yaşayacağı tedirginliklere ve endişelere alamet eden bir rüyadır. Bu kaygı, ciddi anlamda bir strese neden olmaktadır ve sizi mutsuz etmektedir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Seyra
Gercekte hamileyim ve gebeliğimle ilgilu bir sıkıntım yok.Rüyamda hamileyim ic çamaşırına bakıyorum ki kan geri cekiyorum camasiri endişeleniyorum kayinvalidemlerdeyim çocuk düşüyor diyorum .Tekrar baktığımda kan biraz daha artmış oluyor ve de minik et parçaları görüyorum iyice korkuyorum bağırıyorum koltuğa uzanıyorum bacaklarimi koltugun kenarina koyuyorum hava da duracak şekilde ki çocuk düşmesin diye çabalıyorum . Yorum için şimdiden teşekkür


arifselim
Görmüş olduğun şeyler tamamen senin endişelerin hislerin ve korkularına alamet eder. Hiç bir özel yorumu veya endişelenecek bir rüya değildir. Böyle rüyalar Allah’a havale edilmeli ve Allah’a sığınılmalıdır. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İşkembe görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba bu gun rüyamda lavaboda iç çamaşırımda regl kani gördüm daha 7. Sinifa gidiyorum. Korkmalimiyim biomiyorum lütfen bir cevap yazin 😥


arifselim
Merhaba. Bu rüyan bir bilinç altı veya bir düşünceden dolayı görülme ihtimali çoktur. Diğer yorumu ise, bazı hatalı işlere dikkat etmesi erektiğine ve günahlardan uzak durması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyyamda eşimin köyünde evde kuran okunuyor yemekler var kalabalık lavaboya gidiyorum iç çamaşırımda az bir kan gördüm


arifselim
Bu rüyayı gören kimseye haksızlık edilir ve önüne engeller çıkarılır denilmiştir. Ama bu haksızlıktan Allah’ın izniyle bir zarar görmeden kurtulabilecek ve atlatacaktır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda tuvalete gittigimde camasirimda pembe kan lekesi gördüm ve bunu gördüğümde bebegim olacak diye çok mutlu oldum. Yorumlar misiniz?

Ruyamda bir arkadaşimin camasirinda kan gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada İftira görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Eğer bu kanamayı doğumdan dolayı olduğunu hissetmiş ve öyle görmüşsen bu çok hayırlı ve makbul bir rüyadır. Allah’ın izniyle kişinin sıkıntılarından kurtulacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda arkadaşımla annemin yatak odasındaydık arkadaşım yatıyor ben ayaktaydım konuşuyorduk sonra annemin korsesini ve öamaşırını gördüm fazlasıyla kan vardı adet kanı olduğunu düşündüm rüyamda gizlice onları kaldırmaya çalışıyordum


arifselim
Merhaba. Bu rüya ya senin için yada annen için dindeki veya amellerindeki eksikliklerinize yorumlanır. Adet kanı ancak bu anlamda tabir edilebilir. Elbette bu bir rüyadır ve her rüyanın anlamı olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mine mine
Rüyamda düşmanım (damadımın annesi bu arada damadımla ve annesiyle görüşmüyorum).Dünürüm kanlı iç çamaşırını evimde bırakıp gidiyor.Bende bu pis çamaşırı buluyorum ve bu pis çamaşırın ucundan tutup kızıma hem kızıyorum hemde kadının neden bunu burada bıraktığını neden çöpe atmadığını soruyorum.Ayrıca rüyamda pis kan kokusunu da aldım.

Okudunuz mu?  Rüyada İncili Bilezik görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya sorunların yaşanması anlamındadır ve genellikle de ailevi ve akrabalar arasında yaşanan sorunların bir işareti olarak yorumlanır. Yolunda olan önemli şeyleri bozmaya ve çeşitli huzursuzluklara alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kndmi ve erkek arkadaşımı gördüm onun elinde kendi iç çamaşırı bnm elimde de bnm iç çamaşırım var bunları yıkıyoruz bnim çmaşırımda hafif bir kan lekesi olduğunu gördüm ve çitiledikçe leke gitti ve tertemiz oldu bu rüyamı yorumlar mısınız şimdiden teşekkürler


arifselim
Bu rüya sizin çok zor, sıkıntılı ve üzüntü veren bir dönem içerisinden geçildiğine işarettir. İnsanı adeta kara karar düşündüren ve çözüm aramaya çalışmaya iten sorunlarla boğuştuğunun işareti olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
9 haftalık hamileyim gece yatarken karnım ağrıyordu ve rüyamda iç çamaşırıma bakıyorum ki kan var eşime çocuk düşecek galiba diyorum artık kan geldi durmaz bu çocuk diyorum teşekkürler cevaplarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada İsim görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Allah şifalar versin ve bebeğinize kavuştursun. Gördüğün rüyan hoşuna gitmeyebilir bu normaldir lakin öyle bir dönemde bu rüyalar ancak psikolojiktir ve hiç bir kötü yorumu yoktur. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimle ödememiz olan bir mağazaya gidiyoruz sonra o ödemeyi yapmak için kasaya gidiyor aradan uzun bir süre geçinde bende ona bakmak için merdivenden aşagı iniyorum ama indiğim yerin depo olduğunu fark edince ne yapıyorum burda deyip geri çıkıyorum ikinci bir hamlemi gene merdivenden aşa yapıyorum sonra yukarı yöneliyorum eşimle karşilaşiyorum tedsbihle parfüm bakıyor kendine ve alıp bir görevli kıza veriyor görevli kız buna bakıp kur yapıyor ben kızı dövmek için hamle yapıyorum eşim tutuyor ama şikayet edeceğim seni deyip çıkıyorum ordan eşim eve gelince gusül AB’deki alacağini söylüyor bende neden diyorum orda bocalıyor sonra duşa girip çıkıyor o ara iç çamaşırında kan farkettim ve sordum nerden oldu bu diye oda temizlenirk n kesik olustu ondandır diyo fakat kesilen yerle kanın olduğu yer çok alakasız dı sonrasında çıkarıp iyice bakıyorum çok az da kaka lekesi vardı ve sonunda ayrılmaya karar verdik

Okudunuz mu?  Rüyada Japon Görmek

arifselim
Bu rüya sana yorulur. Rüya sahibinin gereksiz kıskançlıkları olduğuna ve eşine haksızlık ettiğine işaret eder. Elbisesinde kan görülen kişi haksız yere iftiraya maruz kalır denilmiştir. Esasen bu tür bir rüya size dikkatli hareket etmek için bir ikaz gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Abdulşafi
Kız arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz. Kendisinin bir rahatsızlığı nedeniyle sürekli ayrılıp barışmaktayız. Genel olarak iyi biri olmakla birlikte bende huzursuzluk var. En son evlilik yüzüğü aldım. O gece rüyamda beyaz külot ön yüzde halkasal kahverengi kir ve kırmızı kan lekesi gördüm. Rüyanın yorumu ne olabilir, rüyalara göre amel edilir mi?


Tohat
Evlilik ile kısmetin geç tecelli etme olasılığına işaret ettiği gibi çalışan ve ticaret ile uğraşan kimseler içinse yapacakları alışverişlerde helal ve harama daha çok dikkat etmeleri gerektiğini bildirir. Rüyalar uyarıcı niteliğe sahiptir. Hazreti Yusuf’un kıssası bunun en güzel delillerinden biridir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İşçi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda kucağımda bir bebek var. Bir odaya giriyorum bembeyaz bir oda bütün eşyalar bembeyaz. Işığı açıyorum bebeği koltuğa koyuyorum bir de bakıyorum çocuğun üstü kıpkırmızı olmuş kendime bakıyorum alt tarafım öyle. Çıkarıyorum altımı çamaşırıma bakıyorum her yeri kan içinde kalmış şok oluyorum. Islak mendil bulup kendi üstümü bırakıp bebeğin üstünü silmeye çalışıyorum. Bebek ağlayamaya başlıyor ve uyanıyorum. Anlamı ne olabilir acaba?


Tohat
Bir iftiraya uğrama gibi bir durum yaşama ihtimaline karşın dikkatli olman gerekir. Ayrıca sevindirici bir havadis alabilirsin. Bu havadis iş teklifi olabilir. Önemli bir pozisyonda görev alarak çalışman mümkün olabilir. Allah doğrusunu bilendir.


Özmeh
Ben rüyamda savaş çıktığını ve evimin bombalandığını gördüm eşim evdedeildi oda savaşa katılmıştı bende amacamlarda kalıyordum sonra eşim geldi abimle beraber ve benim eve geçtik sonra yemek istediler benden yemek hazırlıyordum ve çok korkuyordum yine bombalıyacaklar die benim korkum çok fazlayken abimle eşim sürekli gülüyorlardı ve çok basite alıyorlardı sonra ben üstümü değişmeye başladım eşimin iç çamaşırını giyindim giyinirken abim girdi mutfağa gelme gelme diyordum geldi sarılda bana korkma dedi o sırada kendi kirli iç çamaşırlarım yere dağılmıştı ve hepsinde adet kanı vardı abim görmesin die eşime toparlayalım kaldıralım diyordum yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada İtfaiye görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Devlet nezdinde çıkabilecek sorunlara, isyana delalet ettiği gibi seni ilgilendiren özel bir tabire de sahiptir. Buna göre birileri tarafından iftiraya uğrama, zor duruma düşürülmeye çalışılması ve bundan en ufak şekilde sıkıntıya düşmeden atlatma gibi bir durum yaşayabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda yanımda arkadaşım vardı ve bir anda kuzenim yanıma gelip iç çamaşırımda kan olduğunu söyledi bende korkmuştum ve hemen iç çamaşırıma baktım, iç çamaşırıma baktığımda kan çok fazlaydı ve arkadaşımda şaşırmıştı, buraları biraz bulanık hatırlıyorum ama tuvalete gidip pedle ilgili şeyler hatırlıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada içine ruh girmesi

Tohat
Merhaba. Kişi kendi halini göz önüne alarak rüyasını değerlendirmesi gerekmektedir. Bu rüya eğer rüya sahibi sağlığına yeteri kadar özen göstermiyorsa veya ibadetlerini yaparken içten ve gönülden yapmıyorsa kendine bu konularda çeki düzen vermesi gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada iç çamaşırında kan görmek, rüyada kilotta kan görmek, rüyada kanlı kilot görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada iki tane ay görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada iç çamaşırında kan görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.