Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
missa02
Abone

Banka kredisi ile umreye gidilirmi?

Banka kredisi ile umreye gidilirmi?

Kayıtsız Üye
kayın validem rahmetli kocasının borcunu ödemek için bankadan kredi çekti kalan parayla da umreye gitmek istiyor..bankadan alınan faizli parayla Allah yoluna gidilmesi doğru mudur?


Yorum: Banka kredisi ile umreye gidilirmi?

Mustafa
Banka faizini bulaştırmadıgımız şey kaldı mı adam kurban kesecek onu bile faizli banka kredisi ile kesiyor Allah akıl fikir versin Allah yardım etsin ne diyim.

Okudunuz mu?  Öğretmen nasıl öğrencileri sever?

Yorum: Banka kredisi ile umreye gidilirmi?

muvaffak
Müslümanın parasında zerre dahi faiz bulunmamalıdır. Bu yasaktır, haramdır. Müslüman faizin karıştığı bir parayla umreye gidemez, haram olan bir araç ile sevaba ulaşılamaz.


kredi ile umreye gidilirmi, krediyle umreye gidilirmi, Banka kredisiyle umreye gidilirmi

Bu kategoride yer alan Tarikata girmek istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Banka kredisi ile umreye gidilirmi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.