Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:15
missa93
Abone

Abdestsiz tesbih çekilir mi?

Abdestsiz tesbih çekilir mi?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum. Abdestsiz bir şekilde yolda, işte veya boş bir zamanımızda tesbih çekebilir miyiz? Açıklarsanız sevinirim.


Cevap: Abdestsiz tesbih çekilir mi?

Galus
Bu gibi tesbihlerin okunması için abdest almak şart değildir. Ancak abdestli olarak yapılırsa fazileti daha fazladır. Kişi abdestsiz olarak dilediği gibi tesbih çeker, dua okur, ezberden Kur’an okuyabilir.

Okudunuz mu?  İhlas süresini tesbih Çekiyorum Hepsinde Besmele Çekmeyi unutuyorum günahamı giriyorum?

Abdestsiz Tesbih Çekilir Mi?

BeyazGuvercin
Hayırlı geceler arkadaşlar. Abdest olmadan tesbihle zikir çekilir mi? Mesela gece uyumadan önce ya da televizyon izlerken.


Cevap: Abdestsiz Tesbih Çekilir Mi?

99/1
Tesbihi abdestli olarak söylemek elbette bereketli olur. Abdestsiz bir şekilde tesbih çekmek caizdir ancak abdestli olmak elbette daha iyidir. Feyzi, bereketi fazla olur..

Okudunuz mu?  Hz. Muhammed in olağanüstü olayları

Selametle..


abdestsiz tesbih çekilir mi, abdestsiz tesbih çekilirmi, abdest almadan tesbih çekilir mi

Bu kategoride yer alan Farz sünnet ve vaciple ilgili örnekler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abdestsiz tesbih çekilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.