Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir

Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
rüyamda eşimle birlikçe yemyeşil bir ceviz bahçesinden yeşil ceviz kopardı. içini açtığımda bembeyaz bir ceviz gördüm.fakat yemedim


Cevap: Rüyamda ceviz gördüm ne anlama gelir?

Muhasibi
Rüyada ceviz görmek; gömülü bir servete, ceviz agaci; kötü bir adama, ceviz yemek; önemli bir hastaliga tutulmaya, ceviz toplamak; yanlis bir hareketinizle birilerinin kavgasina sebep olacaginiza, ceviz agacinin kurudugunu görmek; sikintiya düsmeye isarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyamda kabuklu cevizi toprağa gömdüm sonra suladım daha sonra filizlenip yeşerdiler yorumu nedir acaba


Yorum: Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir

arifselim
Önemli ve bol bereketli mallar elde edeceğine ama bunun çok uzun zahmet ve emeklerden sonra elde edileceğine işaret eder. Yinede hayırlı ve güzel rüyalardan kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çirkin kız cocuğu görmek

Tan21tan
Hocam merhabalar…
Uzun zamandır büyük kuzenimle bir konu hakkinda konuşmak istiyorum. Konu da şu; egitim yilinda önce 2 yıllık adalet okudu sonra DGS sınavina girdi hukuk kazandi ve şan savcilik sinavina girdi ve onuda kazandi. Bende onun yolundan gitmek istiyorum ve bu konuyu onunla konusmak istiyordum. Işte rüyama geçiyorum; yağmurlu bir gecede ben büyuk kuzenim ve onun kardeşi dısarda bankta oturmuştuk ve ona bu soruyordum bende senin yolundan gitsem yapabilir miyim zorlanabilir miyin senin fikrin nedir bana yardımcı ol diyordum ama bir turlu cevabini alamiyordum sonra mutfaga geciyordum yengemler falan ordaydi elimde bayaği ceviz vardi ve yengem kuzenim için benden 3 tane ceviz istiyordu veriyordum bende sonra uyandim. Hava yağmurluydu ama. ve bilinç altina yatmışta olabilir tam olarak bilemiyorum ama o kadar fazla da düşünmüyorum açıkçası

Okudunuz mu?  Rüyada cünüp olduğunu görmek

Tohat
Merhabalar. Anlattıklarından yola çıkarak bilinçaltı olarak düşünmemiz olağandır fakat bunu bir tek Allah bilebilir. Olmayabilir de. Nitekim rüyanda görmüş olduğun cevizin anlamına baktığımızda zorluk ve meşakat olduğunu görürüz. Bu gireceğin yol ile ilgili olabilir. Doğru karar verebilmen için araştırmalarını yaptıktan sonra istihareye de yatabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cennete gitmek

Kayıtsız Üye
S.a rüyamda deniz kenarında ağaçlıklı bir yerde eşimle birlikte küçük bir ocak yapıp ateş yakıyoruz o esnada ben yerde yeşil kabukları soyulmuş bir kaç ceviz görüyorum onları bir araya toplarken kafamı kaldırıyorum dalında da tek tük yeşil kabuğu soyulmuş yemeye hazır cevizleri görüp toplamaya başlıyorum cevizler yerden ve dalından toplayıp çoğalmaya başlayınca eşim yeter koyacak bir şey yok poşet gibi diyor topladığım cevizlerin başına eşimi koyup bekletiyorum bende olsun ben katacak bir şey buldum diyorum sırtımdaki yeleğim aklıma geliyor çıkarıp içine dolduruyoruz iyi seneye denize geldiğimizde yine toplarız burayı aklımızda tutalım diyorum ve uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada cinin sarılması

Tohat
Ve aleyküm selam. Çok güzel bir rüyadır. Nitekim manası rüya sahibinin geleceğinin parlak, ferah, amaçlarına giden engellerin ortadan kalkması, dileklerinin gerçekleşmesi, elindekileri cömertçe yakınlarında, ihtiyaç sahipleri ile paylaşmaktan uzak olmayacağına da işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada cin görmek ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.