Anasayfa
17 Eylül 2022, 19:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hamile olduğunu görmek?

Rüyada hamile olduğunu görmek?

Kayıtsız Üye
Rüyada hamile olduğumun haberini alıyorum yorumlarmısınız

Selam hocam.. Rüyada araba gozluyorum. Araba gelmiyince kiziyorum. Karnim yureyim gibi carpmaqa basliyo. Elimi karnima koyunca karnim sisiyo ve cocuk karnimda belilesmeye basliyo. Cocuk uyumus goruyorum. Sakinesiyorum karnimin sismanligi yoka cikiyo. Yene kiziyom karnim sisiyo. Cocukun eli karnimda belirginlesib gorseniyo. Elini karnima koyunca cocuk elimden tutuyo. Şimdiden tesekkuller.


Yorum: Rüyada hamile olduğunu görmek?

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın bir çok tabiri olsada en açık anlamı yakın bir zamanda kısmete, sevinmeye, muradına ermeye veya uzun zamandır beklenilen bir isteğine kavuşmak anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Hamile olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam. Rüyamda nişanlımdam hamileydim. Ve onun okuduğu okula gidip onunla aramızı bozmaya çalışanları dövüyrdm ama elimi bile kıpırdatmadm kendlğnden olmş herşey ben sadece durdum ama herkes beni dövdü zannetti ki zaten ben dövmüşüm. Daha snra nişanlımın beni aldattğı kıza dönüp sıra sanada geleck dedim. Snra bana dedilr ki git nişanlına onu dövdüğünü syle dedilr. Gittim üzernde bembeyaz bir elbise vardı sadece kafası grnyrdu aynı hac kıyafeti gibiydi. Nişanlm kalktı ve o kızın yanna gtti ben hiçbirşey yapmadğm halde kız yaralanmş ama ben yaralamş oluyrum. Ama yapmadm. Nişanlm gdp kıza destek oluyr moralini falan düzeltmeye çalşyr. Aramzda bozuktu normalde rüyamdada bozk. Daha sonra konşmadğm bir kız arkadaşm ablama gidip kardeşinn nişanlısı fotoğraf atmş elndede bir tesbih var ne anlama gelyr acaba demş ablam bunu syledi bana hemen gdp fotoğrafa baktım beyaz bir gömlek hocam ve normalden daha yakışklı güzeldi. Elindeki tesbih benim bileklğmdeki bncuklardan oluşuyrdu gül rengi pembe ve çok güzl bir yeşildi . bunu görüp çok sevndğmi gördüm. ve rüyamda karnım çok çabuk büyüyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Grip Olmak görmek (İmam Nablusi)

Hocam bu gece rüyamda nişanlı gördüm. İki kız vardı nişanlma aşık olan ben onları dövüyr oluyrum ama dvmyrm yani hiç doknmadm onlara. snra bir kız daha var sıra sanada geleck dyrm ona. snra bir bakyrm kızın kafasını yaralamışım. ama ben yapmadm. doknmadan oldu btn bunlar. snra içeri girip nişanlıma seninkinin kafası yaralndı dedm nişanlmn üstnde beyaz elbae vardı hac kıyafeti gibi sadece yüzü görnyrdu snra gidip kızo teselli etmeye başladı bizim evin önnde. nişanlmdan hamile olurmuşm rüyamda ve karnmda çocuk git gide büyyrdu rüyamda kocaman olmştu karnm. ondan snra benm konşmadğm bir kız arkadaşm ablama gidip kardeşinn nişanlısı bir fotoğraf atmış elndede bir tesbih var acaba anlamı ne diyrdu. gidip fotoğrafa baktım. beyaz gömlwk giymş ve çok güzeldi. elndeki tesbh benm bileklğmden oluşuyrdu. gül rengnde pembe ve çok güzl bir yeşil ilk önce su yeşlydi snra ceviz yeşili oldu bende çok sevnyrdum benm bileklğm o falan diye

Okudunuz mu?  Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada hamile olduğunu görmek?

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bekar kimseler için hayırlı olarak yorumlanır. Bu rüyanın bir çok yönü sadece psikolojik açıdan yorumlanır. Kişinin gerçekleşmesini çok istediği veya çok düşündüğü durumları rüyasında olmuş olarak görmesi psikolojik açıdan son derece normaldir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben rüyamda hamileydim ama karnım şiş değildi elimi karnıma koyuyordum ALLAHİM ne güzel his diyordum annelik sigarayı bıraktım hamileyim diye icmiyordum sonradan evli olmadan hamile olduğumu hissettim daha sonra hamile değilmişim bir sigara yaktım dedim sigara içtim yorumlarsaniz ALLAH razı olsun iyi günler


arifselim
Aleykum selam. Evli olmadan kendisini hamile olarak görmesi demek, kısmetli günlerin yaklaşması ve gönül açısından mutlu olacağı dönemin geldiğine işaret eden bir rüyadır. Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Duru06
Hocam 2 sorum olcak. Gündüz rüyası doğru çıkar mı? İkincisi Gerçek hayatta bekarım rüyamda sevmediğim bir adamla evlenmişim ve hamileyim bu rüyamı yorumlar mısınız?


arifselim
Rüya gündüz de görülürse tabiri olabilir. Gerçek hayatta bekar olan birisinin böyle rüya görmesinin anlamı yakın bir zamanda evlilik ile ilgili gelişmelere yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvana Dönüşen İnsanlar Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Bir kaç gündür rüyamda hamile olduğumu, ya da hamile olduğumun haberini alıyorum. Dün gece karnım burnumda hamile olduğumu gördüm. Önceki günlerden birindeyiz bir hastane gibi bir yerde alt yazı şeklinde yazı geçiyordu. Hamilesiniz, I eşinize haber verebilirsiniz diye. Daha öncesinde de bir erkek bebek görmüştüm ama ben doğurmadığım halde benim bebeğim. Çok güzel ve şirin bembeyaz bir bebekte. Kaç zamandır bu tür rüyalar görüyorum. Sebebi nedir acaba?


arifselim
Merhaba. Öncelikle evli misin bekar mısın yazman gerekir ki bizde ona göre doğru bir yorum yapabilelim. Genel olarak diyebiliriz ki bu rüya hayırlı gelişmelerin olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve istediklerinin gerçekleşeceğine alamet olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb yaşım küçük 15 yaşındayım bekarım rüyamda okuldayım Karnım sis hamileyim bir kaç arkadaşım hamile olduğumu biliyor bazı kızlar bu hamile mi diye yanında ki lere diyor ve bana bakıyorlar ben de içimden bol bir elbise alıyım da Karnım belli olmasın rüya da erkek falan yoktu bu rüya beni çok telaslandirdi


arifselim
Merhaba. Bu yaşta ve bu şekilde hamile olduğunu görmek çok hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin üstün başarılar elde edeceğine, engelleri aşacağına ve Allah’ın izniyle hedeflerine ulaşacağına alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hazine Define görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam ben bekar bir kızım sevdiğim insanla hayırlı bir evlilik yapmak için borçlarımızdan kurtulup hayırlısıyla yeni bir eve taşınmak için çok dua ediyorum. Babam 1 yıldır inat ediyor gelip istemelerine dahi müsade etmiyor. Neye inat ediyor derseniz annemle sorun yaşadıkları bir dönem oldu. Babamda çıktı gitti annem konuşup önce gelmesini istediğini söyledi daha sonra kızımızı isteyenler var oturup bir konuşalım insanlar bizden haber bekliyorlar olmaz böyle dedi. Babamda o günden beri kızını istemeye gelecekler o yüzden beni çağırdın madem öyle bende vermiyorum dedi.

Neyse hocam ben kısaca bizim durumları anlattım rüyamı Internette çok araştırdım ama farklı farklı yorumlar var aklım karıştı en iyisi size yazmak diye düşündüm Allah razı olsun gerçekten ne zaman yazsam çok yardımcı oluyorsunuz. Rüyam şöyleydi hocam ilkokulu okuduğum okulun bahçesindeyim insanlar var etraf dolu dolu okula aranan kişileri bulmak için polisler gelmişler. Kırmızı listede aranıyorlar getirene 2 milyon lira ödül var diyorlar yanımda ortaokuldaki en yakın arkadaşım var bide halamın kızı var gidip bakıyoruz listede halamın kızının da ismi var hemen onu alıyoruz okulun dışına çıkarıyoruz insanlar 2 milyon lira ödül için onu çekmeye çalışıyorlar bende ben buldum bırakın falan diyorum ama suçsuz olduğunu bildiğim için onu kaçırmaya çalışıyorum gidip teslim etmeyeceğim yani.

Okudunuz mu?  Rüyada Gök görmek (İmam nablusi)

Okulun önünde ya pamuk şeker ya da saat satan bir adam vardı. Onunla ne konuştuğumu hatırlamıyorum ama tekrar okulun içine girip ek binaya gidiyoruz orda da alt kata öğrenciler dizilmiş İstiklal Marşı okuyacaklar eski öğretmenimi görüyorum o da beni görüyor sesleniyor yanına gidiyoruz. Hocam sizin eşiniz istihbaratta çalışıyordu değil mi diyorum o da evet diyor yağmuru arıyorlar 2 milyon lira da ödül koymuşlar ne yapacağız diyorum ben hallederim diyor okulun üstünden siyah bir helikopter geçiyor öğretmenim hadi gidin diyor halamın kızını helikoptere bırakıyorum arkadaşımla tekrar binanın içine giriyoruz en üst kata çıkıyoruz bu sefer bir bakıyorum arkadaşım hamile etrafta da doktorlar var doktor arıyoruz hangi doktora gitsek bekar birini çocuğun babası olmadan doğurtmam diyor bir odaya girip sedyenin üzerine karşılıklı oturuyoruz bir doktor geliyor ben sizin doğumunuza girerim diyor çıkıyor.

Bir bakıyorum arkadaşımın karnındaki bebek tekme atıyor ayağının izi çıkıyor gülüyoruz falan kendi karnıma bakıyorum bende hamileyim 8 9 aylık gibi duruyor karnıma dokunuyorum benim bebeğim elini uzatıyor hocam küçücük eli var tabi karnımın içinden uzatıyor elime dokunuyor elini çekiyor sonra yine elini hissediyorum sanki gerçekten o küçücük eliyle parmağımı kavramış gibiydi ben ne olursa olsun seni doğuracağım diyorum sonra uyandım hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada Hindi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah’tan hayırlısını dile, sabırlı ol, haramlardan ve Allah’a isyana neden olacak herşeyden uzak dur ki Allah’da sana hem dünyada hemde ahirette nimetlerinden versin. Bu gördüğün rüyanın iki yorumu vardır. Birincisi gerçek hayatta da çok darda olan birisine yardımcı olmak ve sıkıntısını gidermektir. Diğer yorumu ise, rüya sahibi için çok arzuladığı bir dileğinin olmasına ve sevineceği gelişmelere tabir edilir. Bazı yorumcular ise hamilelik görüp doğurmamayı sıkıntı yaşamanın bir yansımasıdır. demişlerdir. Sen yinede Allah’tan hayırlı olanı dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Carcur
Hayırlı günler hocam ben 23 yaşında evli ve 1 çocuk annesiyim hocam rüyamda sokaktayım karşıdan arabalar geçiyor bir olaylar oluyor ama ne olduğunu anlamıyorum bir araç görüyorum itfaiye arabası desem değil ambulans desem değil tuhaf bişey sonra bir binanın içine giriyorum hastane gibi biyer üst kata çıkıyorum karşımda uzun boylu takım elbiseli yakışıklı bir adam var sonra, adama bu aşağıdaki arabalarla kim ilgileniyo diye soruyorum adamda ilgilenen kişi içerdeki odada oraya git diyor ben gidiyorum adam da peşimden içeri giriyor kapıyı örtüyor ben arkamı dönüp bir bakıyorum adamın üstünde doktor önlüğü var ve bana uzan şöyle seni muayene edicem diyor bende tamam deyip muayene yatağına uzanıyorum sonra ultrasonla beni karnımdan muayene ediyor sonra bir bakıyorum ki hamileyim doktora soruyorum bebeğin cinsiyeti ne diye oda erkeğe benziyor diyor sonra doktorun koluna jel sürülüyo bende jeli temizlemeye çalışıyorum o ara aramızda bir yakınlaşma oluyor tam o sırada kapıdan annem giriyor içeri ve rüyam burada bitiyor yorumlarsanız çok sevinirim hocam tekrar hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Çok hayırlı ve çok makbul olan rüylardandır. En açık yorumu ile rüya sahibinin talihinin açılacağına, sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına ve güzel haberler alarak sevineceğine işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Öncelikle bekar bir kızım.
Bugün rüyamda bekaretimi kaybetmiş ve kendimi hamile olarak görüyordum. En garibi ise ailem bunu o kadar normal karşılıyordu ki… Eğilip kalkmakta bile çok zorlanıyordum. Tabiri nedir ?


Tohat
Ve aleyküm selam. Senin dinene bağlı, dini gereklerini yerine getireceğine ve bu vesile ile günaha girmemeye özen göstereceğine delalet ettiği iffetine düşkün ve bu konuda hassas olacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Yeşilgüneş
Öncelikle selamün aleyküm,

Üniversite tercihi için istihareye yattım. Ya mezuna kalacağım ya da sosyal hizmet bölümü için gideceğim.
Yani Sosyal Hizmet kısmı hayırlı mı diye…

Rüyamda hamileydim,karnım burnumda olmasada hafif şişti. Doğum sancılarım vardı ve doğum için çok heyecanlı, mutluydum. Hastaneye yetişmeye çalışıyordum. Babam ablam vardı sanki ama yüzlerini hatırlamıyorum ama annemin yüzünü hatirliyorum. Bir kayalık vardı, kayalıktan bir nehir akıyordu ve nehirin yanında yeşil yeşil yapraklar vardı. O kayalıklardan yukarı çıkmaya çalışıyordum. Hastaneyi de gördüm sanırım.
Bu hayırlı mıdır sizce?

Okudunuz mu?  Rüyada görev-vazife görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İstiharenin ilk rüyası hayırlıdır. Her ne kadar renk ve hisse bakılsa da rüyada gördüğün olayların da hayırlı olmadı bunu gösterir. Sen yine de emin olmak adına altı defa daha yatmaya çalışıp ondan sonra karat vermelisin. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Rüyamda sevdiğim çocuk seke seke yürüyor bir bayan sesi duyuyorum onunla konuşuyor ama bayanın yüzünü görmüyorum.Bayana diyor ki ismimi söyleyerek benden hamile diyor.Bayansa kahkaha atarak siz sevgili bile değilsiniz nasıl senden hamile olur.Anlamı nedir rüyanın acaba.Yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Merhabalar. Bu rüya hayırlı olmakla birlikte genel olarak bir mal ile tabir edilir. Beklediğin veya beklemediğin bir gelirin olacağına, herhangi bir yerden gelecek mala ve sahip olacağın zenginliğe işaret etmektedir. Bunun yanı sıra hayırlı bir birlikteliğin olacağına da delalettir. Allah doğrusunu bilir tabi.


Kayıtsız Üye
Esselâmu aleyküm hocam. Ben 19 yaşında üniversiteye yeni başlayacak bir kardeşinizim. Rüyamda hamileydim ancak eşim vs. kimse yok. Rüyada da kendi kendime tacize uğradım sanırım diye düşünüyorum. Ailem biliyor ve hiç garip karşılamıyorlar, çok anlayışlı davranıyorlar. Doğum yapmak için hastaneye gidiyorum ancak yapmıyorum, geri dönüyorum. Tekrardan rüyanın içinde 7 aylık hamileyim herhalde diye düşünüyorum. Eve geliyorum, babam bana kafasını yaslayıp, uzanmış, yatarken bebek bir anda çok fazla hareket etmeye başlıyor; şekli, hareketleri dış kıyafetimden bile belli oluyor. Ben şaşırıp seviniyorum, aynı şekilde babamında sevindiğini görüyorum. Tabiri nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Haç görmek (İmam Nablusi)

Tohat
ve aleyküm selam. Kendini hamile olarak görmek ileride gerçekleşecek olan gelişmelerin bir işareti olarak kabul edilmektedir. Olumsuz bir şekilde tabir edenler olsa da genel itibari ile hayırla yorumlayanlar ağırlıktadır. Hakkında hayırlı olabilecek olayların müjdesi niteliğinde görülmektedir. yine de en iyisini bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda karnımın ağrısıyla doktora gidiyorum. Doktor hamile olduğumu söylüyor. Ben imkansız bekarim ben diyorum yanlışlık var diyorum. Sonra ablama söylüyorum yanlışlık olmalı diye o da sinirleniyor ayrıca inanamıyorda. Eve gittiğimde akrabalarımdan eve misafirliğe arabayla geldiklerini görüyorum yolda evde kimse yok diyorum onlarda eve girmeyip gidiyorlardı. Anlamı nedir. Teşekkürler
Gerçek hayatta bekarım anlamını merak ediyorum


Tohat
Merhaba. Aile kavramı ile ilgili gelişecek hayırlı ve güzel gelişmelerin habercisi olarak yorumlanmaktadır. İlk olarak kendi ailende seni alakadar eden gelişmelerin olmasıyla ikinci olarak kuracağın bir birlikteliğin sonucunda evliliğe doğru giden bir süreç ve bunun akabinde evlat sahibi olmanla ilgilidir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gece görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam ben bir kaç gündür baş dönmesi halsizlik var hamile miyim diye düşünürken dün gece rüyamda da aynı şekilde baş dönmesi halsizlik var rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum hemde ikiz erkek bebek ben napicam diye düşünüyorum iki çocuğum var bide ikiz napicam diye düşünüyorum kendi kendime o sırada oglumun bezini değiştiriyorum parmağında alyans ve beş taş yüzük var annem gildeyim kız kardeşim bana yüzükmu aldin altun mi o çok güzel diyo bende evet altın aldım diyorum … yorumunuzu bekliyorum tşk ederim 😊


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyanın bilinçaltı olduğu açıktır. Düşündüklerinin rüyana aksetmiş hali olup duygularının etkisiyle gördüğün bir rüyadır. Dolayısıyla böyle rüyaları tabir etmek ve yorumlamak doğru olmaz. Hakkında hayırlısı olsun. Allah en iyisini bilendir.


rüyada hamilelik mumsema, rüyada hamile mumsema, mumsema rüyada hamile

Bu kategoride yer alan Rüyada görücü geldiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hamile olduğunu görmek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.