Anasayfa
7 Kasım 2021, 19:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda bir ağacın yerinden söküldüğünü ve bir adamın onu tutmaya çalıştığını gördüm anlamını çok merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim


Cevap: rüyamda bir ağacın yerinden söküldüğünü ve bir adamın onu tutmaya çalıştığını gördüm anlamını

Fetva Meclisi
Değerli kardeşmiz rüyada Ağaç görmek ile ilgili tabirle şöyledir. Rüyada ağaç görmek iyi bir gelecek, meyve ile dolu ağaç görmek, mutlu bir evliliğe
Yapraksız ağaç, yapılan işte hayal kırıklığına uğranacağına
Kesilmiş ağaç görmek, üzüntüye
Çiçek açmış ağaçlar görmek, keder ve üzüntülerinizin artık son bulacağına ve rahata kavuşacağınıza, eğer evlenmek niyetinde iseniz kısmetleriniz açılarak kısa zamanda dünya evine gireceğinize işaret eder.
Üzerinde olgunlaşmış meyveler bulunan ağaçlar görmek, gelirinizin ve kazancınızın artacağına veya bir mirasa çok yakında konacağınıza delalettir.
Bir ağaca çıkıp indiğinizi görmek, endişeli bir hâdise ile karşılaşacağınıza,
Kuru ve çıplak bir ağaç görmek, hastalığa veya kedere yorumlanır.
Ağaç diktiğinizi görmek, eğer diktiğiniz ağaç derhal filizlenip büyürse, evlenme yoluyla servete ve şerefe kavuşacağınıza.
Eğer ekilen tohum filizlenmezse, rüyayı görene bir keder erişir.
Tanınmayan ağaçları görmek, endişe, şiddet ve bağırmaya işaret eder.
Rüyayı görenin sıcaklıktan dolayı ağaçların gölgesinde gölgelenmesi
yağmur yahut hayvan korkusundan ağaçlara sığınmasının tabiri ise, rızka ve güçlü bir kimseye dayanmaya işaret eder.
Yaprağını dökmeyen ağaçları görmek, uzun ömre, rızkın devamına, zenginliğe ve dinde sebat etmeye işaret eder. Ağaçların üzerine yattığını gören kimsenin, çocuğu çok olur.
Ağaç üzerinde bulunduğunu gören kimse, çekindiği şeyden kurtulur.
Ağaç kestiğinizi görmek, eğer hasta iseniz ölümünüzün yaklaştığına yahut yakınlarınızdan birinin hastalanıp öleceğine veya bir kimseye fenalık yapmışsanız bunun cezasını fazlasıyla çekeceğinize işaret eder veya yanlış yola sapmak olarak yorumlanır.
Evinizin bahçesine başkaları tarafından birçok ağaç dikilmiş olduğunu görmek, eğer evli iseniz çok hayırlı çocuklarınız olacağına ve ömürlerinin dikilen ağacın cinsine göre uzun veya kısa süreceğine yorulur. Kısa ömürlü ağaçsa kısa, uzun ömürlü ise uzun olur.
Aynı şekilde rüyada kendi bahçesine birtakım ağaçlar diktiğini gören kimsenin, bir takım çocuğu dünyaya gelir ki, onların ömürlerinin uzunluk ve kısalığı o ağaçların ömrü nispetindedir.
Bir ağaç üstüne çıkıp oturduğunuzu görmek, düşmanlarınıza galebe çalacağınıza ve evlâtlarınızın hayırlı olacağına.
Bir ağaç gölgesinde oturduğunuzu görmek, hayatta çok yorulduğunuzdan artık istirahatti hak etmiş olduğunuza ve işlerinizi tasfiye edip bir kenara çekilmenin zamanı geldiğine delil sayılır.
Derelerin, vadilerin ve dağların ağaçları umulmadık yerden rızıklanmaya,
Bir ağaçta, o ağaca ait olmayan meyve görmek kocasından başka bir erkekten hamile kalan bir kadına yorumlanır.
Bir ağaçtan, o ağacın meyvesi olmayan meyveleri toplamak haram mala,
Ağaç üzerine çıkmak, bir kimseyi bir şeyden men etmeye,
Ağaçtan inmek bir adamdan ayrılmaya,
Ağaçtan düşerek bir yerini kırmak, bir işten dolayı zarar görmeye yorumlanır. Canlı, yeşil ve ulu bir ağacın altında durmak daima korunacağına ve talihli olacağına işarettir.
Dikenli ağaç maksadı güç ve çetin bir adama işaret eder.
Bir ağacın kuruduğunu görse, orada hasta veya kaybolmuş bir kimse ölür.
Ağaç kabuğu, rüyayı gören kimsenin malının bereketidir.
Halk ile beraber ağacın altında oturmak, rüya sahibinin kitap ve sünnete uyduğundan dolayı Allahü Teâlâ’nın ondan razı olacağına işaret eder.
Eğer bu rüyayı gören asi ise Allahü Teâlâ ya tövbe eder.
Bazen de ağaç görmek dükkânlara, sofralara, hizmetçilere, hayvanata, lokanta, anlar ve mahzen olarak bilinen diğer yerlere işaret eder.
Bir kimse rüyada bir ağacın düştüğünü veya kesildiğini yahut yandığını ya da şiddetli bir rüzgârın kırdığını görse, ölecek veya öldürecek bir erkeğe veya bir kadına işaret eder.
Eğer o ağaç rüyayı görenin evinde olur ve orada da bir hasta bulunuyorsa, o hastanın veya hane halkından hapsedilmiş birisinin ya da yolculukta bulunan bir kimsenin ölümüne işaret eder.
Eğer o ağaç camide olursa, meşhur bir adamın veya meşhur bir kadının öldürülmesine yahut ölmesine işaret eder. En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir…


Kayıtsız Üye
Rüyada eski esimle birlikte kokuyle sokulmus bir cam agacini dikecek yer aradik yeni satin aldigi evin onune dikmeye karar verdik fakat dikmeden uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada kızının kayınvalidesini görmek

Cevap: Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

arifselim
Rüyada çam ağacını dikmek, büyük mutluluklara ve yeni başlangıçlara yorumlanır. İşlerinizin yoluna girmesine ve şans gelmesine tabir edilir. Ancak dikilmeden uyanmak ise eksik kalan şeylere tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Üst üste aynı rüyayı görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir yakınım tarafından bizim bahçedeki bütün ağaçları kökünden sökmüş gördüm


arifselim
Yakın akrabalar tarafından aile içerisine sokulacak fitnelere, huzurun kaçırılmasına ve üzücü şeylerin yaşanmasına alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda köydeki evizin bahcesindeyim babave annemle ev yapmak için yer arıyorum bizim evin yan tarafında kurumuş bitkilerin olduğu yere gidioruz baba burası olsun diorum spnra vazgecip yol kenarında yeşillikli bir yere gidiorum burası olsun diorum babam elinde kürekle kazıyor ama çok derin deil burası senin evin dior bakıorum bırakıp başka tarafa ilkin küçük fidan gibi yeşil ağlar kökün sökülmüş yerde yatıo ama yeşil yeşil bırası olsun diorum. son üç gündür ev rüyaları görüorum iki yabancı kadının evine girip düğüne gitçem giycek elbisem yok diorum içeri davet edip dolabı açıolar rengatenk abiyeler kırmız giyorum uzun oldu çıkarıp sati giorum olmadı sarı ve yeşil tonu na yakın kısa bitane giyorum tamm bu güzel oldı ben hidiyim diip uyanıorum yorumlarsanız sevinirim şimdiden saolun

Okudunuz mu?  Rüyada arabanın patlaması

arifselim
Evle ilgili olan rüyaların çoğu genellikle yeni bir eve sahip olmak ve ev almak anlamında yorumlanır. Aynı zamanda bağ, bahçe ve toprak sahibi olmaya ya da bunlarla uğraşmaya delalet eder. Rüyada güzel elbiseler giymek ve denemek ise kadınlar için hayırlara delalet etmektedir. En doğrusunu Allah bilir.


Willy
Rüyamda devirdigim büyük bir çam ağacını ellerine kökünü kazıyarak çıkarmaya çalışıyorum ama kökü kazdikca topraktaydi yorulup bırakıyorum …
yorumlarsaniz sevinirim teşekkürler simdiden


arifselim
Bu rüya hileli ve hatalı işlere yorumlanır. Rüya sahibi şeytana uyarak, daha önce hiç yapmadığı hatta o ana kadar aklının ucundan bile geçmeyecek bir hata yapması anlamındadır. Dikkatli olmak için bir ikazdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın kendi bahçesindeki ağaçları söküp yerine taş ve Beton yaptırdığı ni ve sökmüş olduğu ağaçları ben isteyince de olur al götür ek dediğini gördüm


arifselim
Bu tür rüyalar çoğunlukla canınızı sıkacak bazı olaylarla karşılaşabileceğinize delalet eder. Bu can sıkıcı durumlar sizi biraz mutsuz edebilir. Ağaç kökünden kesiliyorsa birisini konumundan etmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda abim bahçesindeki bazi ağaçlari kökünden sökmüş yerleri çukurdu topraklari tazeydi hala bende abi ne iyi etmişsin fazla ağaçlarin hepsini kesmişsin şimdi bahçe daha güzel olmuş diyordum


arifselim
Rüyada ağaç köklerinin kesilmesi hayırlı değildir. Çünkü ağaç kökü aileyi ve evlenip evli parklı olmayı simgeler. Kesilmesi ise hak yolunu kaybetmek ya da hak yolundan uzaklaşmak olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babam evinin önünde iki tane çok uzun ağaç vardı onları kökünden söktü niye olduğunu hatırlamıyorum sonra tekrar geri dikti. Biri diğerinden hafif uzundu biraz buruşmuştu, uzun olan ağaç buruşarak kisa olanin üzerine eğilmişti, bahçede rengarenk çiçekler vardı. Yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Ak Sakallı Bastonlu Dede Görmek

arifselim
Babanı bu şekilde ağacı sökerken görmen senin onunla bir iş konusunda anlaşacağın manasında yorumlanır. Ama bu anlaşma hayırlı olarak yorumlanmaz. Bu rüya sana bir uyarı olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bahçeme bir tohum ekiyorum o kocaman kurumuş bir ağaç oluyor ve kökünden kopup düşüyor ve oluşan boşlukta çilek çıktığını gördüm


arifselim
Ancak bu rüya kişiye özel yorumlanırsa doğru yorumlanabilir. Genel bir şekilde ise bu rüya kişinin özel hayatında yaşayacağı veya içinde bulunduğu sıkıntılar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Fırat yurt
Rüyamda evimin önündeki ağaçları yerinden sökülmüs halde gördüm kökleri dısarıdaydı ağaç yan yatmıştı bilgilendirirseniz sevinirim


arifselim
Bu rüyanın en doğru yorumu kişiye özel yapılan yorumdur. Bu rüya genel olarak yeni atılımlara, düzensiz bir hayattan düzene girmeye, bekarlar için evlenip parklanmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda limon agaci dikmistim ‘ve kayinvalidemle ona bakiyorduk ‘ve birden diplerinden çatlar olustugunu gördüm elimle kapatsamda olmuyordu ‘ve kayinvalidem bana hiç yardim etmedi. Sonra kocamin agaclarin kökünden çıkardığını ogrendim ,onun zarar verdigini ogrendim.


arifselim
Bu rüya güzel ve iyi huy anlamında bir çok güzelliklere ve iyiliklerin işlenmesine vesile olmak manasındadır. Merhametli, şefkatli ve güzel ahlak gibi üstün anlamları vardır. Ağacın kökünden sökülmesi ise bu saydıklarımızın tersi ile tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda kardeşimin ve mahallede ki çocukların bahcemizdeki yeşermiş bir vişne ağacının kökünden söktugunu ve dalarini kirdiklarini gördüm ne demek bu biri aciklarmi ?


arifselim
Vişne ağacı görmenin bir çok güzel anlamları vardır. Bereket, kısmet, huzur ve hayırlı bir yuva gibi manalara işaret eder. Ağacın sökülmesi ise hak, doğru ve faydalı olan şeylerin terkedilmesine delalet eder. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya Tabiri Yorumcusu

Kayıtsız Üye
Rüyamda bana ait bir kivi ağacını başkasının kendi bahçesine diktigini gördüm .aceleyle ağacı söküp kendi bahçeme diktim.cevap için şimdiden teşekkürler


arifselim
İş, ticaret veya maddi hayatında sana engel olmaya çalışan kimselere karşı koymaya, mücadele etmeye ve hakkını zorla da olsa alarak haksızlığa rıza göstermemeye işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada daha önce kurumuş ve ya sökülmüş bir ağacın yerinde otlar var, oylara biraz yakından bakınca küçük bir kıvılcım görüyorum avucuma su döküp söndürmek istiyorum fakat içerde zaten ateş varmış demekki söndüremiyorum büyüyor ve sonunda ağacın eski yerinden alev yükseliyor.nasıl söndüreceğim diye kova ararken uyandım.


arifselim
Bu rüyayı gören kimse için hayatında var olan sorun ve korkularının işaretidir. O ateşi söndürmeye çalışmak ise bu sorunlarla mücadele edebilme cesaretini artık göstereceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler olsun; rüyamda çocukların ve kuzenlerimle pikniğe gidiyoruz ancak ancak aşırı rüzgâr çıkıyor,. Çocuklarımın ve kuzenimin üzerine devriliyor büyünün ayağının üzerine diğerini ya rüzgardan yada ağaçtan yüz üstü düştüğünü görüp kaldırdık yavrunun sadece yüzünde ufak yaralanma vardı. Büyünün ayaklarının üzerinden ağacı kaldırırken uyandım


arifselim
Hayırlı günler. Şiddetli rüzgara yakalanmak ve az veya çok zarar görmek iyi değildir. İnsanın hoşuna gitmeyen bazı değişikliklere hazır olması gerekir şeklinde tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bol miktarda tutmus bir zeytin agacini esimle beraber kokten kaldirdik yalniz o agac balkonun dinbinde oldugundan dolayi ruzgar esmiyor o agac yuzunden diyip o niyetle kaldirdik baska bir yere ekecektik agac ev sahibine aitti yanliz tam baska yere ekecekken ev sahibi geldi ve etrafimizdaki dostlarimiz ev sahibinin bize kizacagini soylediler ve en sonunda ev sahibi fark etmeden baska bir yere gizli bir sekilde tekrar ektim. lütfen yorumlar misiniz çok etkisinde kaldim

Okudunuz mu?  Rüyada helikopter görmek

arifselim
Rüyada zeytin ağacını kesmek yada sökmek hayırlı değildir ama yine aynı rüyada ekmiş olmak iyidir. Bazı sorunlu dönemden sonra insanın şaşıracak derecede sevineceği güzel gelişmelerin olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda budanmış sadece tepe bolgesinde yaprakları olan çok büyük bir ağaç yerde yatıyordu ve biz ona bütün komşular ile dikecek bir yer arıyorduk fakat dikilecek alan bulmak için çaba sarf ediyorduk çünkü çok büyüktü diğer ağaçların arasına sığdırmak istiyorduk bende bir kenarini budayıp hem ağaçlara zarar vermesin alan açılsın hem de o parça ile doğal masif kütük masa yapmak için testere ile kolayca kestim.Yorumlarsaniz çok sevinirim.


arifselim
Bu hayırlı rüyalardan kabul edilir. Bir günahı yok etmeye çalışmak, unutulmuş olan bir iyiliği hayata geçirmek veya iyilik ve hayır üzerinde yardımlaşmak gibi manalara işaret olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


24mart
Annem rüyasında büyük bir havuz havuzun içini suyla dolu görmüş su çok temizmis suyun dibi gorunuyormus sonra yengesinin halayin başını çektiğini görmüş yengesi gilin sünnet töreni varmış herhalde son olarak kayisi ağacı görmüş birazi daha yeni çiçek açmış birazi da yeni yeni kayisi oluyormuş o yengesinin o kayisi ağacından iki dal kopardigini görmüş o iki dali ya bana ya da kendi kızına verdiğini görmüş annem yengesi bana dali verse yorumu nasıl olur kızına verse dali yorumu nasıl olur


arifselim
Büyük ve temiz havuz bereket ve rızıktır. Kayısı dalı da berekete ve rızka işaret olarak kabul edilir. Sana yada başkasına vermesi arasında bir fark yoktur.Ayrıca bu rüya güzel ve mutluluk verici gelişmelerin olacağına işaret eder. Bu açıdan değerlendirilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ağlamak ne demek

24mart
Rüyamda kapalı birisi olmama rağmen sadece saçımı açık gördüm elimi sacima attigim zaman elime biraz sac geliyor burnumu normalden daha uzun ve şeklini farklı gördüm bir de yeri kazdigimiz zaman altin renginde değerli üç tane parça buluyorum şekli ayni alıp cebime katiyorum başka biri bir tane buluyor bir gecede gördüm bu rüyaları ama sıralamasını hatirlamiyorim


arifselim
Kapalı birisinin saçını açık görmesi, doğru ve hak olan yoldan sapmasına işaret eder. Saçının eline gelmesi de fakirlik ve kıtlık manasında tabir edilir. Diğer gördüklerin ise yorumlanacak kadar açık ve berrak değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir ağacı tek elimle söktüm ve başka bir yere diktim. Ağaç çok heybetli değildi ama tek elle sökülecek kadarda küçük değildi. Nasıl oldu da söktüğüme bende şaşırdım. Sanırım incir ağacıydı. Söktüğüm yer eski sevgilimle oturduğum evin bahçesiymiş. Diktiğim yer isr onla oturacağım yeni evin bahçesiydi. Şimdi kızar napıyosun der hrmen halledivereyim dedim söktüm kucakladım yeni yere taşıdım bir iki toprağı eşeledim diktim. Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Böyle bir rüya kaybetmek ve sonra kazanmak manasındadır. İncir ağacını sökmek, kendi eliyle kısmetini kapatmaya, dikmek ise elde edilecek olan rızık, iş ve kısmete tabir edilir. Buna göre bir mana çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
dalları olmasına rağmen kuru olduğunu tahmin ettiğim bir ağacı iterek sökmeye devirmeye çalıştım ancak biraz ilerde, sanki ağaç köklerinin uzantısının hareketinden olduğunu tahmin ettiğim yer sarsıntısı ve toprak kayması oldu.bu hareket benim olduğum yere ulaşacak endişesi ile kaçmak istedim.fakat ulaşmayınca kaçmadım.ağacı yıkacak gücüm olduğu halde yıkmadığımı hatırlıyorum son olarak.yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada kız kardeşinin kaçırılması

arifselim
Bu rüyanın genel bir yorumu rüyayı gören kişinin canının sıkılacağı olaylar yaşamasına ve huzurunun kaçmasına işaret olarak tabir edilir. Bazende hatasının farkına vararak tedbirli hareket etmeye yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Niss
Ruyamda köyümüzün etrafında bazı işler yaparak toprak yolda yürüyorum fındık bahcemizin oraya geldiğimde görümceme tamam artık ben başka bir şey yapmıyorum dedim ve fındık bahçesini işaret ederek oraya gidiyorum dedim.oraya doğru baktığımız da bahçenin içinde ağacın yanında oynayan iki tane kadın oyun oynuyordu.kadinlardan biri yaşlı diğeri gençti. Ve küçüktuler.hata ben melek mi diye düşündüm ne yapiyorsunuz orda dediğimiz de bize doğru gelmeye başladılar. Ve benim içimi tedirginlik kapladı.ağaçta yeşil iken kararmaya başladı.


arifselim
Bu rüya öncelikle arzuladıklarının ve gerçekleştirmek istediğin hayallerinin olması anlamındadır. Ayrıca bereketin ve kazancın artmasına karşı önündeki engellere ve endişelere işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sitemizin bahçesinde sevdiğim için diktiğim çam ağacını evimin balkonuna dikmek için söküp omuzlamıştım fakat asansörün kapısını açar açmaz çirkin yaşlı bir kadın tarafından saldırıya uğradım.


arifselim
Evlenip mutlu olmak için kişinin attığı yanlış adımlara işaret eder. Bazı yorumculara göre ise bu rüya evliliğinin önündeki engellere ve aşacağına ve çok mutlu olacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda karanlık ve fırtınalı bir gecede portakal ağaçlarının yuvarlanarak savrulduğunu gördüm bitanesi yanımda durdu bir adet portakalını tuttum… dehşet bir rüyaydı açıklarmısınız?


arifselim
Portakal ağacı kar elde etmeye ve hayattaki disipline işarettir. Eğer rüzgarda savruluyorsa bu iyi olarak yorumlanmaz ve hayattaki maddi sorunların ortaya çıkmasına ve bunlarla mücadele edilmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek kırıntıları görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimizin önünde annem ve abim bir ağaçı sökmüştü ağaç çok yeşil ve canlıydı yalnız ağacın kökü yoktu kesilmiş gibiydi şaşırmıştım ağacın bu şekilde nasıl kurumamış olduğuna ben ısrarla ağacı başka bir yere dikmeye çalıştım
Şimdiden teşekkürler


arifselim
Rüyada ağacın kesilmesi iyi değildir. Ağacın kesilmesi hak yolundan uzaklaşmak ve iyi ahlakı terketmek demektir. Senin ağacı dikmeye çalışman hataları girmek için çalıştığına tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Babannemin evinde bahcede dolasırken küçük bir agacın köklerinin dışına cıktıgunı görüyorum ama o kadar güzelki çok muntazam bir şekilde dısarıya cıkmıs topragın üzerinde duruyor fotografını cekmek istiyorum ondan sonrada uyanıyorum rüyamada baska birileride var biri oğlum ama diğer lerini hatırlamıyorum


arifselim
Rüyada görülen ağaç kökleri genellikle başkalarının sizde olan haklarını simgeler. Eğer kökler çok güzel görülmüşse bu hakları en iyi şekilde sahiplerine teslim edeceğinizi ifade eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda ailem ve tanıdıklarımın olduğu bir ortamda biraz ilerimizde rüzgar çıkıyor. ve ağaçlardan biri (normal düzeyde yaprağı var) kökünden çıkıp havada dönmeye başlıyor (sanki savruluyor gibi). bu arada babam bir çocuğu rüzgardan kurtarmak için koşuyor bende peşinden koşuyorum ama rüzgar çokta etkilemiyor bizi. insanlar rampaya doğru çıkıyorlar bende dönüp çıkmaya başlıyorum. rüzgar beni zorluyor sonra ben arkamı dönerek geri geri yürümeye başlıyorum ve bu şekilde rüzgar beni hiç zorlamıyorum. devamını hatırlamıyorum rüyanın ama korku içinde uyandım, rüyamda da korkmuş durumdaydım. her detayıyla yazmaya çalıştım eğer tabirini yapabilirseniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada birini çıplak görmek ne demek

Tohat
Rüyanda rüzgarın ağacı kökünden söküp götürecek düzeyde etkili olması hayatı etkileyecek olumsuz bazı şeylerin meydana gelebileceğine işaret eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda köyde ki evimizin bahçesinde cocuklugumda altında oynadığım, artık kimsenin oturmadığı evde şimdilerde olmayan dut agacini gördüm .ağacın gövdesi ve kısa kesilmiş kolları dan çıkan filizlerdeki yeşil yapraklarla çok canlı parlak bir ağaç gorunumundeyken .görmediğim biri balta ile ağacı kesti .Rüyanın etkisinde kaldım 2 gündür..Rüyalara çok inanan biriyim .Bu rüya yüksek olumlu ya da olumsuz hisseedemedim


Tohat
Neredeyse hayatını ilgilendiren her konuda huzur ve mutluluğu bulabileceksin. İşlerin rast gidecek, rızkın artacak, maddi sıkıntı çekmeden uzun bir ömürle ferahlığı bulacaksın. Doğrusunu en iyi bilen Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kıyamet gibi bir şey oluyorDu ağaçlar toprağın altında kalmamak için yerinden çıkıp koşuyordu, ben ve yanımda ki Bi arkadaş görüyorduk ben de telefona çekiyodum kayıt yapıyordum sonra Bi döndüm benim dibimdeki Ağaçlar da aynı şekilde oldu. Dünya yıkılıyordu yaptığım kötülükler gözüme geliyordu. Kıyameti gördüm galiba ama sadece ben vardım.


Tohat
Hayırlı günler. Kendin için alacağın ibretlik bir rüyadır ve ders çıkartırsan eğer hayırlı bir rüyadır. Bazı yanlışlar içerisinde olduğuna ve yanlışa yaklaşacağına insanlara ve dolayısıyla kendine zarar getireceğine bunları yapmamak için günahtan, Allah’ın uygun bulmadığı durumlardan uzak durman gerektiğine, günahların için tövbe ederek aynı zamanda ahiretini de düşünmen gerektiğine işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilir tabi.


rüyada ağaç sökmek , rüyada ağacın kökünden söküldüğünü görmek, rüyada ağaç söküldüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüya Şehit görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.