Anasayfa
21 Ağustos 2022, 4:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada böcek görmek

Rüyada böcek görmek

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm kardeşlerim
rüyamda böceklerin vücudumun her yerine yağıştıgını gördüm.ve onları sökmeye calısıyordum canımın yandıgını hissettim.böceklere böcek ilacı sıktım ama kendim sökerek çıkarttım.
acaba neye işaret eder


Cevap: Rüyada böcek görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya yaşanacak sıkıntılara yorumlanır. Özellikle düşmanlardan zarar görmeye, kötü sözler işitmeye tabir edilmiştir. Ayrıca böcek ısırması aniden ortaya çıkan kötü gelişmeler, üzücü olaylar ve hastalıklar olarak yorumlanır. En doğrusunu bilen sadece Allah’tır.


Rüyada Kuran ve böcek görmek

Firdevscennet
Ruyamda oturmuş KURANIMI okuyordum birden Kuranimin altindan bocek cikti ve etrafim bocek ve sinekle doldu bende onlari öldür düm..töbe estağfurullah bunlar nedemek acaba??

Ruyamdan baya korktum yorumlatmak istiyorum???


Cevap: Rüyada Kuran ve böcek görmek

arifselim
Selamun aleykum. Kuran okumak hayırlıdır ama böcek ve sinek görmek ise sıkıntılar yaşamaya ve bazende hastalıklarla karşılaşmaya tabir edilir. Belkide bu tövbe etmeniz manasına da işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda fare bir böcegi birbini kovalıyor gibi gördüm. Av amaçlıydı sanırım en sonunda ben küçük olan böceği ayağımla ezdim öldürdüm. Rüyamın manası nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada boşanmak istediğini görmek

arifselim
Rüyayı gören kimsenin çevresinde dolanan, onu çekemeyen ve başarısına engel olmak isteyen kimseleri alt etmeye ve Allah’ın izniyle başarılı olmaya tabi edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba;
Ruyamda eşim ve abisini goruyorum.esimin abisine kalmaya gidiyoruz bize yatacagimiz yerleri gosteriyor.esimin yatacagi yatakda yorgani kaldirinca 2 tane akrep var birbiriyle dovusuyorlar ve birirbirleri sokup öluyorlar.benim yatagimda ise yorganin altinda birkac bocek var hemen bocek ilaci sıkıp olduruyoruz.ruyamin anlami nedir acaba?


arifselim
Merhaba. Görülen akrepler aile içerisinde huzursuzluk vermeye çalışan birileri olmasına ve birbirleri ile uğraşmasına yorumlanır. Böceklerde dert ve sıkıntı anlamındadır. Öldürüp kurtulmak ise hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


24mart
Ruyamda bizim evde bocek olduğunu gördüm ben arkadaş ve annesi var arkadaş ne yapsa da böceği dışarı atamıyor bir parçası ayrılıyor böceğin diğer parçası kayboluyor arıyor diğer parçasını ama bulamiyor kalan parçada kıbırdıyor çok değişik bir bocekti 3-4 parçası vardı yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada havuz görmek, havuza girmek

arifselim
Rüya sahibinin hiç hoşlanmadığı, kendisinden rahatsız olduğu ve ondan çok uzaklaşmak istediği halde bir türlü kendisinden uzaklaştıramadığı bir kişiye işaret eder. Bunun yorumu ancak bu olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


cadiii
Rüyamda nasıl olduğunu anlamadan sözde evimin her yerini kahverengi 1 lira büyüklüğünde değişik sesler çıkaran uçan ve zıplayan yuvarlak böcekler sarmıştı. Öyle ki evde adım atmaya bile yer yoktu. Hatta üstüme kadar bile geldiler. Saçlarıma, kıyafetlerime vs. yapıştılar. Çığlık çığlığa bağırıp, iğrenip, ağlıyordum. Sonra bir anda uyandım. Tekrar geri yattım. Yine rüyanın devamını görüyor gibi oldum. En sonunda yastığımı çevirdim. Sonrada bir daha uyuyamadım. Ne anlama geliyor bu rüyam?


arifselim
Bu rüya gören kişinin kurtulmak istediği bir meseleden bir türlü kurtulamamasına, sürekli uzayıp gitmesine ve tam bitti derken tekrar başlamasına alamet olarak yorumlanır. Bir çok böceği evde ve bu şekilde görmek ancak böyle tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda yattığım yerden kalktığımı ve boynumla yanaklarımı böceklerin kızarık ısırıklarının olduğunu gördüm. Sinirlendim öldürmek için odada böcek aradım. Çeşitli böcekler soluncan bile buldum. Her bulduğumun üstüne bastım öldürdüm. bazısı olmuyordu sert kabukluydu tekrar tekrar ezdim. Ezilirlerken resmen çıtırtılarını işittim. Bunu yaparken de korku değil kızgınlık vardı ve ezdiklerimin çoğu oldu. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Rüyanın anlamı çok açıktır. Seni ısırmaları demek özellikle maddi ve iş konusunda göreceğin zararlara işarettir. Onları ezmek ve öldürmek ise bu zararlardan ve kötü niyetli kimselerden uzaklaşmak ve şerlerini defetmek manalarında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ruyakizi
Merhabalar ben rüyamda üstümde omuz hizamda kata böcek gördüm biri böceği üstümde öldürdü ama meğerse böcek hamileymiş baktığımda üstümde 3 tane onun içinde minicik vardı sonra kafamo çevirip tekrar baktığımda hepsi gitmiş sadece minik olan tane vardı sonra oda üstümden gitti. Bu rüya benim çok garibime gitti. Size şimdiden çok teşekkür ederim

Selamınaleyküm
Rüyamda daha önceden giç gitmediğim birinin evindeyim. Her taraf küçük böceklerle dolu yerlerde geziyorlar bütün odalarda ama hiç biri benim üstüme gelmiyo temas etmiyorlar. En sonunda pantolonun paçasından sağ bacağında büyük bir böcek çıkıyor akrep gibi ben her hangi bişey yapmadan bakıyorum. Şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada arapça Allah yazısı görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada vücutta gezen böceği öldürmek iyidir. Rüya sahibinin sıkıntılar içinde olduğuna ve bunları Allah’ın izniyle atlatarak rahat edeceğine alamet olarak tabir edilir. Daima rüyalarınızın hayrını dilemelisiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


busra3460
selamun aleykum
Annem dun rüyasında evimizde kara böcek ve bir küçük yavru kedi görmüş. Hiçbir şekilde zarar vermemiş sadece görmüş. Bu rüyada ne anlam var hocam? Yorumlarsanız seviniriz.
Selam ve dua ile vesselam …


arifselim
Aleykum selam. Böcek görmenin farklı yorumları olabilir ama bu rüya hayırla açıklanır. Bu rüya aile ve ev halkı için bolluğa berekete ve maddi sıkıntılarından Allah’ın izniyle kurtulmalarına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.aleykum hocam rüyamda evimde büyük bir hamam bocegini gezerken gördüm bana hiç bir zararı yoktu ama ben yine de ondan huzursuz olup onun yürürken hisirtisini duyuyorum daha sonra küçük bir hamam böceği vardı onunda bana bir zararı yoktu elime bir sineklik aldım küçük olan böceği ezmeye çalıştım böcek bir anda eşime dönüştü hocam bu rüyada bir türlü anlam veremedim eşim rabbim şükürler olsun çok efendi abdestli namazli sürekli kuran okuyan ve etraf tarafından da çok sevilen biri bocegin eşime dönüşmesi ne bir türlü anlam veremedim şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşla mesajlaştığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kötü bir rüya değildir ki bu şekilde düşünmene gerek yoktur. Tam aksine rüya sahibi için ve rüyadaki kişi için üzerindeki ölü toprağını atmaya, kendine gelmeye ve işlerini yoluna sokmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


AnkLee
Rüyamda ari, yilan, örümcek, hamam böceği ve baska böcekler görüyorum ama rüyamda yattigim yerde görüyorum ve uyandığımda hala etkisinden kurtulamiyorum carsaftan veya nerde gorduysem yataktan, perdeden, yastiktan vs kurtulmaya calisiyorum. Bazen arka arkaya olurken bazen 2 ay görmüyorum sonra tekrar oluyor. Artik Korkmaya Basladim Ne Yapmalıyım ?

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini ölü yada komada görmek

arifselim
Maalesef her rüyayı ancak ayrı ayrı tabir edebiliriz. Sık sık görmenin iki nedeni olabilir. Birincisi artık bilinçaltına yerleştiğinden dolayıdır ki bu durumda özel yorumları da olmaz. İkinci nedeni ise gördüğün rüya anlatılmalı ve tek başına tabir edilmelidir. Allah’a havale ederek hayırlısını dile ve uyumadan önce dualar ederek uyu. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


AnkLee
Çok teşekkürler ilginiz için hocam Allah Razi olsun. Bu gece gördüğüm rüyada yattigim yastigimin altindan isiran karıncalar cikio tabi gene gercek sandim yani rüyamda tamamen yattigim yeri ayni goruorum ruyanin baslangici ile bitisi ayni hocam yastığimin ucunda görüyorum ve sonra gercek sanip yataktan uzaklasiyorum.Kendime erkeb geldim bu sefer yastigi atmadim yere. Tekrar Allah Razi Olsun


Tohat
Hayatınızda var olan bir problemi çözmek için uğraşmak vermek ve çözümlemek için ürettiğiniz tedbirlerin yeterli olmayıp uzun süre bunlarla uğraşmak zorunda kalacaksınız.


Kayıtsız Üye
Selam un aleyküm rüyamda köydeyim tanımadığım birinin evindeyim yanımda kuzenim ve öğretmen arkadaşımız öğretmen arkadaşımız aksam burda kalalım diyor ve yatakları kuruyorlar benim kuzenim o arada bir böcek görüyor ve bağırıyor ben hayatta burda uyuyamam huylanırım bize böceği gösterdi böcek küçük sarı veya hafif turuncu renginde bişeydi boyu yavru bir solucan kadardı.Ben bişey olmaz dedim yatağa girdim tam o sıra sırtımda olduğunu hisettim.ama gördüğüm böcek çok küçük sırtındaki ise sanki bir fare kadar ve sırtımda bir aşağı bir yukarı koşup duruyordu ben o kadar korkuyordum ki bağırıyordum çıkarın diye hatta sırtındaki koşarken ayaklarını hissedecek kadar gerçekçi görüyordum öyleki sırtımı yere bıraktığında o koşu hissi geçti ve ben uyandım. Uyandığımda şunu fark ettim o kadar korkmuştum ki gerçektende sırtımı kaldırmışım ve sırtımın üzerine uzandığımda geçtiğinide fark ettim.rüyanın yorumlar mısınız teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'u ekber demek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan her ne kadar ürkütücü görülmüş olsa da hayırla açıklanır. Rüya sahibinin yaşadığı sıkıntıları olduğuna ama bunların geçici olduğuna ve hepsini geride bırakarak çok rahat edeceğine işaret olarak yorumlanır. Vücutta dolaşan böcek daima iyi olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Not:Hocam bu arada böceğin sırtımda dolaşıyor derken elbisenin içine girmişti sırtımdan çıkarın derken elbisenin içinden çıkarın demek istedim yani sırtımın içine derinin içine girmemişti sadece elbisenin içine girmişti çıplak tenimin üzerinde bir aşığı bir yukarı koşuyordu ve o kadar hızlıydı ki ayaklarını hissediyordum ve fare büyüklüğündeydi sanki.teşekkürler

Okudunuz mu?  İslami rüyada düğün görmek

arifselim
Elbisenin veya teninin üzerinde dolaşması bunun yorumunu değiştirmez. Bu rüya sahibinin içinden geçtiği zorlukların geçici olduğuna ve sonunda rahat ederek hayırlı bir döneme ulaşacağına tabir edilir. Daima görülen rüyanın hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mystique
iyi günler. rüyamda bir odadayım. çok garip bir şekilde vücudumun üst tarafından küçük böcekler hızla çıkıp aşağiya doğru iniyorlardı. hepsi kazağımın altından çıkıyordu.bedenimde geziyorlardı. çok rahatsız ediciydi.ama rüyada şunu hissettim. sanki o böcekler kazağımın altından üreyip çoğlalıp bedenimde geziyordu. böyle hissedince korkuya kapıldım. kazağımı silkeliyor onlardan kurtulmaya çalışıyor ama bu sefer başka böcekler yine aynı şekilde bedenimde geziniyordu. ne yapıp edip o böceklerden kurtuldum. onlardan kurtulunca tanıdığım bir idareci arkadaşın bana o böcekleri yönlendirdiğini hissettim. zaten aramız iyi deil kesin o yapmıştır dedim.

Okudunuz mu?  Rüyada kadın cin musallat olduğunu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Genel olarak tabir edilen şekli ile rüyanın daha çok ikili ilişkilerde sorun yaşama ihtimalini göstermektedir. Eşin ile sevdiğin ile veya herhangi bir yakının ile bir sorundan dolayı anlaşmazlık yaşayabilirsin. Kısa süreli bir huzursuzluk süreci geçirebilirsin. Doğrusunu bilen Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocalarım.rüyamda tam olarak hatırlamıyorum elimi bir şeye değdiriyorum birden elime kıskaç böceği yapışıyor onu atıyorum bu defa parmağımın içinden küçük bir delik olmuş kıskaç böcekleri içine giriyor.normalde çok korkarım böceklerden ama rüyamda parmağıma yani derimin içine girmeye çalışan böceğin kuyruğundan tutup çıkarıyorum bu defa başka bir tane ben çıkardıkça çoğalıyorlar bunlar ne zaman girdiler diyorum neyse yine tam olarak hatırlamıyorum ama sanki kurtuldum elim temiz oldu en son.rüyamı yorumlaya bilir misiniz teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Ahlaka nice karaktere dair herhangi bir güzel sıfata nail olmayan bir kimsenin evine girerek senin ve ailenin canının sokacağı anlamı taşır. Bu kimsenin patavatsız sözleri ve huylarına katlanmak zorunda oluşuna daha sonra kendinden uzak tutmaya çalışmana delalet etmektedir. Kendini hal ve tavırlarıyla belli etmesinden anlayacağın biridir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri doğru mu ?

Kayıtsız Üye
Merhaba

Rüyamda vücudumun bazı yerlerinde böcekler olduğunu gördüm. Sonra saçlarımın arasından kocaman bir böcek düştü. Kırmızı renkli üzerinde siyah küçük noktaları olan davul şekline benzeyen bir böcek. Sonradan bakınca çok korkunç değildi aslında. Babamın helip böceği almasını bekliyordum kendim korktuğum için.
Lütfen yorumlar mısınız?


Tohat
Merhaba. Sıkıntılarını sonlandırıp seni mutlu edecek bazı haberler almaya ve bu haberlerin senin için müjde niteliği taşımasına delalet edip feraha, rahata ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Rüyada böcek, rüyada kara böcek görmek mumsema, rüyada omuzda böcek görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz Yuşa türbesini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada böcek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.