Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:30
Namazlar
Yönetici

Namazda kerahat vakti ne zaman?

Namazda kerahat vakti ne zaman?

Kayıtsız Üye
Namazda keraat vakti ne zaman kısaca bilgi verir misiniz Namazda keraat vaktinin zamanını öğrenmek istiyorum

Namazda kerahat vakti ne zaman?


Cevap: namazda kerahat vakti ne zaman?

Desert Rose
Kerahat vakti çizelgesi

Namazda kerahat vakti ne zaman?


Cevap: namazda kerahat vakti ne zaman?

Kayıtsız Üye
arkadaşlar kısa bır sorum olacaktı ..akşam namaz vaktine yaklasırken kerahat vaktı gırıdıgınden kılamamiş oldugum namazı aksam vaktinden sonra kazaya mı ? bırakmam gerekır ….? yoksa kerahat vaktınde olsa ogunun ıkındı namazını farzını kılabılır mıyım ?

Okudunuz mu?  Hacet namazı iki rekat nasıl kılınır?

Cevap: namazda kerahat vakti ne zaman?

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. İkindi namazının farzı güneş batıncaya kadar yani akşam ezanı okununcaya kadar devam eder. Bu vakit içerisinde kılabilirsin. Eğer ki farzı kaçırma ihtimali olursa o zaman sünneti kılmazsın sadece farzı kılarsın. Kerahat vakti olsa bile ikindi namazı sünneti ile birlikte kılınabilir.

Okudunuz mu?  Şükür namazı ne zaman kılınır?

Namazda kerahat vakti ne zaman?


Kayıtsız Üye
Kerahat vakitleri çizelgesinde görüldüğü gibi akşam namazına 45 dk kalana kadar o günün ikindi namazını sünnet ve farzı ile kılabilirsin fakat 45 dk dan az kaldı ise sadece farzı kılınır kaza edilmez bu sadece ikindi namazı için geçerlidir


kerahat vakti ne zaman, Kerâhat vakti nedir, kerahat vakti

Bu kategoride yer alan Namaz sureleri, Arapça yazılışları ve Türkçe anlamları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda kerahat vakti ne zaman? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.