Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir?

Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
rüyamda koskocaman bir köşk yada villa gibi bir yerdeydim. bahçesi vardı çiçeklerle güllerle dolu.bir tavşan yada kediydi yemek veriyordum.sonra yanında bir tane bulldog köpek belirdi.yemek atmak için çağırdım ama bir anda korktum.eve girip bana zarar verecek diye.sonra kendimi bir odaya kilitledim çok korktum.o anda dışarı çıkmam gerekti ve anahtarı evde unuttum.babamda evin yedek anahtarını bana vermnişti. ikianahtarıda evde unutmuştum.bi anda o yardım ettiğim tavşan yada kedi sürekli değişiyordu bana yol gösterdi.sanki sema kapısıydı, yuvarlak ve ışıl ışıl.gel dedi ben seni evine çıkarıcam korkma diye.merdivenlerden çıkıyorduk ama kırık döküktü merdivenler.bir kadın gördüm.nereye gidiyorsun dedi.evime çıkmaya çalışıyorum ama merdivenler kırık dökük dedim.asansörde bozulmuştu.çık çıkabilirsen diye kızarmış gibi oldu bana.o anda o merdivenlerden çok rahat bir şekilde çıktım.sonra tavşan bana akıl verdi.balkonun kapısı açıktı gir evine dedi.biraz düşündüm, birkaç kapı ama sonunda eve girebildim huzurlu bir şekilde.bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  İstihare birebir doğru çıkarmı

Cevap: Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir?

Desert Rose
KÖŞK

Rüyada görülen köşk, mülkün tazelenmesine, mal, rütbe ve makama işarettir. Eğer köşk kerpiçten yapılmış ise bir miktar dünyalığa, kiremitten yapılmış ise ona gelecek haram mala yorumlanır. Bazen iki yüzlü bir kadına da yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada kendini hamile olarak görmek neye yorumlanır

Rüyada görülen köşk, yalana, kibre ve helak olmaya yorumlanır. Bazen de köşk görmek, hidayet ve islama yorumlanır.

Rüyada köşk, fasık ve kötü bir kimse için zindana, darlığa, mal ve şöhretinin noksanlığına işarettir. Namuslu kimse için de kadrinin yüceliğine ve borcunu ödemesine yorumlanır. Uzaktan görülen köşk mülktür. Köşk, takva sahibi, izzetli ve namuslu bir kimsedir.

Okudunuz mu?  Rüyada Karında Ot Bitmek görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse bir köşke girdiğini görse, büyük bir devlet ve saltanata erişir. Dini güzel ve bulunduğu halden daha hayırlı bir hale kavuşur.

Bir kimse bir köşk üzerinde ayakta durduğunu görse, eğer o köşk kendisinin ise o kimse yüce bir mevkiye, büyük bir dereceye, kuvvet ve kudrete erişir. Eğer köşk başkasının ise, o kimseye o köşk sahibinden hayır ve menfaat erişir.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm

Kısacası köşk iyi insan için iyiye, kötü insan için ise darlığa ve sıkıntıya işarettir

İmam Nablusi


Yorum: Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Ben evlilik için istihareye birini yatırdım. Başkasının adına yatmak ne kadar doğru bilmiyorum ama peygamber efendimizin soyundan geldiği için benim için yatmak istedi. Rüyada gördüğü renkleri hatırlamasa da villa tipi bir ev ve aile gördüğünü söyledi. Ne anlama geldiğini söyler misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada abinin vefat ettiğini görmek

Yorum: Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Kişinin kendisinin yatması daha makbuldür. Bundan sonraki istihareleri yediye kadar tamamlamak gerektiği için kendinizin yatması daha hayırlı olacaktır. Görülen rüya konforluk, lüks, mali yönden rahatlamak ve mutlu olmak manasına gelmektedir. Niyetin hakkında netliğe kavuşturmak için uyandığında ne hissettiğini bakmak gerekir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada altın kolye görmek

rüyada villa görmek, rüyada bahçeli villa görmek, rüyada villada misafir olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada köpeğin insana dönüşmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.