Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:51
Gusul
Yönetici

İstemeden meni gelmesi gusül gerektirir mi?

İstemeden meni gelmesi gusül gerektirir mi?

droqba
ya ben idarımı yaparken bazen idrarım yapış yapış oluyo,kaygan oluyo yani dokundugunda biraz sakız gibi uzuyo sanki cünüp oldugunki gibi ama ben bunların hiçbirisini istekli yapmıyorum.Hatta böyle olmasından dolayı çok ama çok rahatsızım geceleri aceba bugün cünüp müyüm? diye dusunmeden yatamıyorum lütfen bana bir yardım edin… meni gelip gelmediginide bilmiyorum ama isteksiz bir şekilde idrar yaparken oluyor sadece

Okudunuz mu?  Tırnak kesmek hanefilerde abdesti bozarmı

Cevap: istemeden meni gelmesi gusül gerektirir mi?

Hoca
idrarla gelen vedidir meni değil. VEDi guslü gerektirmez.


Cevap: istemeden meni gelmesi gusül gerektirir mi?

Kayıtsız Üye
önceden yaptığım için ve daha sorasında gusül alıyorum fakat daha sonrası otururken bazen yapış yapış bişi gelio elime acaba gusül tekrardan almam gerekir mi ?

Okudunuz mu?  Kafam kırık nasıl gusül abdesti almam gerekir

istemeden sperm gelmesi, meni gelmesi, istemeyerek meni gelmesi

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti almadan önce tıraş olurken kesik olursa ve kanama olursa başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemeden meni gelmesi gusül gerektirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.