Anasayfa
20 Ağustos 2021, 8:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada altın bilezik görmek

Rüyada altın bilezik görmek

Kayıtsız Üye
ben rüyamda altın bilezik alıyordum.bileziklerin fazla teferruatlı olmaması içinde satan kişiye söylemde bulunuyorum.aklımdan bir tanede yüzük almak geçiyor.ama hiç birini aldığımı görmüyorum.Allah’ın selamı üzerinize olsun.


Cevap: Rüyada altın bilezik görmek

Desert Rose
ALTIN

Rüyada altın görmek, sağlığa ve umuda işarettir. Rüyada altın bilezik takmak, rüya sahibinin eline geçecek mirastır. Altın görmek, ferahlığa, rızka, salih amele, üzüntü ve kederin gitmesine, zevceye,

evlada, ilme, hidayete, altından yapılan süs eşy alarına delalet eder. Altın saymak: Kısa sürecek bir hastalığa, Altın bozdurmak: Üzüntüye, Altın bilezik: Şeref ve itibarınızın artmasına, Altın saat: Yapacağınız işlerde bazı suistimallere maruz kalacağınıza, Altın yüzük: Dostlarınızdan sitem işiteceğinize, Altın külçe: Dostlardan uzaklaşmaya, Altın yaldızlı kitap: Zor bir işi başaracağınıza, Birisinden altın almak: Saygın bir kişinin etkisi altında kalmaya,

Altın zincir: Çok gizli bir sırrınız olduğuna,

Üzerinize altın saçılması ise aslı olmayan kötü sözler işiteceğinize işarettir.

İmam Nablusi

Altın görmeyi keder ve sıkıntıya yoranlar da vardır.

Bilezik tabiri

Bir erkeğin, rüyada elinde bir bilezik bulunduğunu görmesi, onun elinin darlığına delalet eder. Eğer elinde altın veya gümüşten birtakım bileziklerin bulunduğunu görse, o kimsenin salih bir adam olduğuna hayır ve hasenata çalışan ve onlara öncülük yaptığına delalet eder. Eğer düşmanları varsa allah-ü Teala kendisine imdat ve yardım eder.Rüyada evinde altun bilezik olduğunu gören kimsenin eli yüce, kendisi in”am ve ihsan sahibi bir kimse olur.Bir melik rüyada tabaasının ellerinde bilezikler görse, o melik ta-baası hakkında yumuşaklık gösterir ve onların arasında adaletli icraatta bulunur. Tebaası da kazanç ve geçimlerinde berekete nall olur ve melikin devlet ve saltanatı devam eder.Rüyada sultanın elinde bilezik takılması şöhretle beraber sultanın eliyle meydana gelecek fetihlere delalet eder. Bilezik, erkek çocuğa veya rüya sahibinin akrabalarını ziyaret etmesine delalet eder. Bilezik, hizmetçiye de delalet eder. Kadınlar için bilezik, nail olacakları nimet ve sevinçtir.Bir kimse rüyada gümüşten bir bilezik görse o kimsenin malı artar. Bilezik, erkeklerden rüyada onu takınan kimse için üzüntü ve kederdir. Kadın için İse bezektir. Çünkü bilezik kadmlara mahsus ziynet eşyasıdır. Eğer bilezik ölüler üzerinde görülse o ölülerin cennette olduklarına delalet eder. Bazı tabirciler altun bilezik onu rüyada takınan için mirastır, dediler.Bilezik bekar kimse için hanımdır.

Okudunuz mu?  Rüyada Annemin Kendini Astığını Görmek

İmam Nablusi


Ölmüş babanın kızına bilezik vermesi

Kayıtsız Üye
Ölmüş babanın kızına bilezik vermesi
Selam az önce rüyam da annemle beraber ölen amcamın evindeyiz ama degişik bir ev eve gitmek için annem babamı bekliyormuş baban gelmeden gitmem diyor ve babam geliyor hiç konuş muyor amcamın bir odasında kilitli sakladıgı şeyler varmış çekmeceyi acıyor 6 tane nazar boncuklu taç cıkartıyor annem onları alıp yengeme veriyor cocuklar bayramda taksın diyor bana kalın köşeli bir bilezik veriyor eşimin yengesi deniyor ona olmuyor ben takıyorum oluyor annem sakla dogumunda tak diyor hamilede degilim sonra bir bilezik daha çıkartıyor babam onuda bana veriyor kelepçeli üzerinde nazarboncugu var ikisini aynı koluma takıyorum eşimin yengesi takma kaynananlar kuduracaklar diyor bende kudursunlar diyorum birde siyah deriden bilezik var onu diğer koluma takıyorum hemen uyandım çok affalladım tabiri ne olabilir?

Okudunuz mu?  Rüyada kendi içine cin girmesi

Yorum: Rüyada altın bilezik görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimse için maşaAllah dedirtecek olayların yaşanacağına ve çok mutlu olacağı gelişmelerin yaşanacağına alamet olarak kabul edilir. Ayrıca yine mutluluk verici olaylarla evlat sahibi olmak manasına da gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam,ben bekarım ama rüyada hamileydim karnım şişti hamile olduğum için çok huzurlu hissediyorum kendimi kız arkadaşlarımı görüyorum bana yardım ediyorlar,okul gibi bir yerdeyim,bileğimde birkaç tane altın bilezikler var.Hem hamileyim hem altın bileziklerim var,yorumlar mısınız hocam lütfen Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyamın anlamı nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bekar bir kızın böyle bir rüya görmesi oldukça hayırlıdır. Nasip ve kısmetinin açık olmasına, hayırlı bir evliliğe, sevineceği gelişmelere ve bolluk berekete işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda eşim eltime bir ceyrekli altin bileklik hediye ediyor daha sonra baska eltimin oglu benim kizlara 2 ser tane sahte bilezik hediye getirmiş onlarida ben takiyorum


arifselim
Eşinin eltine önemli bir destekte bulunmasına işaret eder. Sahte bilezik gerçek altından daha değerli bir rüyadır. Sahte altından bilezik kişinin başına gelecek talihli bir olaya, önemli bir kazanca tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayirli gunler ben evli iki oglan iki kiz 4 çocuk annesiyim kizimin biri evli biride nisanli buyuk oglumla küçük oglum bekar nisanli olan kizimin nisanlisinin tarafi evimize geliyorlar evim çok kalabalik damadimin babaannesi bana 10 15 tane altin bilezik takiyorlar bana bende seviniyorum ama diğer bilezikler daha iyi olmstu bunlar biraz sıktı kolumu diyorum hocam ruyam böyleydi sasrdim acikcasi boyle bir rüya gördüğümede bu arada damadimz akrabm olur benim tarafimdan

Okudunuz mu?  Rüyada Kader görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Çok hayırlı güzel ve anlamı müjde ve mutluluk manasındadır. Aynı şekilde olmasa da rüya sahibini sevindirecek gelişmelere ve güzel haberler alacağına yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sanki bir düğün yapmışım gibi altınlarla kuyumcuya gidiyorum altın bızduruyorum yüklü miktarda kağıt para görüyorum ve kaç bilezik alabileceğimi düşünüyorum.Bu arada galiba kuyumcu olan kişi bileğime iki katmanlı (iç ve dış) olan değişik büyük bir altın bilezik takıyor.


Tohat
Beklemediğiniz bir yerden gelecek bol paraya ya da mirasa tabir olunur. Bir yandan da atacağınız adımlarda örnek aldığınız bilge bir kişiyi takip ederek planlarınızı gerçekleştireceksiniz. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki ablam ile evimdeyim ama gerçekte olan evimden farklı bir ev,akşam olmuş ve ev hava alsın diye pencere açıkmış,ablam diyor ki altınlarını çalarlarsa onlara dikkat et git diğer odadan getir yanında dursun diyor.altınları bir çeyiz bohçasından çıkartıyorum beş bileklik,beşte bilezik varmış(gerçek hayatta böyle takılar felan yok)kayınvalidemin hediyesi olduğunu hatta beş bilezik daha alacak oluyor diyorum ve bohçaya bırakıp yatacağım çekyatın sandığına bırakıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada elbise dolabı görmek

Tohat
Hoş kişiliğe sahip olan birine, ahlaklı oluşuna, görgü ve konuşmalarına dikkat eden ve bu özelliklerinden dolayı çevresi tarafından övgü ile karşılanan biri olarak tabir edilir.


Kayıtsız Üye
hocam rüyamda 7 yaşındaki kardeşimin kolunda 4-5 tane altın bilezik vardı tanımadığımız birisi bilezikler için bizi takip ediyordu ve ben kardeşimi kucağıma alıp kaçıyorduk kaçarken çok yüksek bir yerden atladık ve bize hiçbir şey olmadı atladığımız yerde izimizi kaybettirdik ve gideceğimiz yere gidip kurtulduk rica etsem lütfen yorumlar mısınız?


Tohat
Altın bilezik parasal anlamlara gelmektedir. Maddi girişimlerde bulunacağınıza, gelirin artacağına, ticaret gibi faaliyetlerde bulunarak kazancınızı artırıp daha iyi bir hayat sürmeye şeklinde tabir edilmektedir. En iyisini tabikki Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Annemin kolunda altın bilezik görüyorum ve çıkartıyorum
Rüyada Annemin iki kolunda bilezikle dolu olduğunu görüyorum ve şaşırıyorum yanına gidip bileziklere gülerek bakıyorum desenleri filan dikkatimi çekti sonra bilezikler annemin bileğine büyük olduklarını fark ettim ve biride eğilmişti onu incelerken kırılmak üzere olduğu gördüm sonra anneme kolundaki bileziklerini gece yatarken çıkar yoksa üstüne düşünce ezilirler deyip bilezikleri kolundan çıkartıyordum sonra o kırılmak üzere olan bileziğe o çıkmaz biraz dar diyordu annem

Okudunuz mu?  Rüyada gelecekten haber almak

Tohat
Altın bilezik, süsü, güzelliği, bakımı seven bu konuda kendine özen gösteren kişiye işaret etmektedir. Kırık olan altın bilezik ise herhangi bir nedenden ötürü nasibinizde olan fakat kaçıracağınız fırsata delalettir. En doğrusunu bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir düğümdeyiz ama tam olarak düğün gibi de değil ama gelin ve damat var. Ve herkes gelin ile damada altın takıyor. Kız tarafı kıza, erkek tarafı erkeğe takıyor o kadar çok altın takılmış ki.. hem kızın hemde erkeğin elleri bileziklerle dolu aynı şekilde üstleri de dolu altın… erkeğe takılan bileziğe şaşırırken bir bakıyorum farklı bir yerdeyim damat mı, başka birimi emin olmadığım birinin elinde tuttuğu 25-30 tane belki de daha fazla bir altın var. Bana gösteriyor şimdi bunları satacağız diyor hint pazarı gibi bir yerde elindekileri bir adama veriyor adam altınları incelerken uyandım…

Okudunuz mu?  İstiharede polis ve hamile görmek

arifselim
Merhaba. Oldukça güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin yakın çevresinden birinden destek ve yardım göreceğine işaret eder. Ayrıca kısmetinin açık olmasına ve dileklerinin gerçekleşmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda bohçaların içinde para ve iki tane çeyrek altın ve havlu falan gördüm çok sevinmiştim bide parça haline getirilmiş çığ tavuk eti çıktı bohçadan, ailem vardı yanımda tavuğu pişirdik ama ben yemedim sonra ailemle tartışmaya başladık ve uyandım, bütün bunlar ne anlama geliyor hocam


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir gelişme ile birlikte can sıkıcı bir olay aynı anda gerçekleşebilir. Mutlu olacağın olay ile ilgilenerek üzüleceğin durumlara fazla takılmaman, kendini üzmemen gerektiğini gösteren bir rüyadır. Doğruyu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda babamın kolunda annemin bileziği vardı. Ben annem eğik bileziğini düzelttirecekti babam neden alıp koluna takmış dedim. Benim rüyam bu kadar.
Aynı gün annemde babamı hasta olarak görmüş. Hastaneye yetistirmeye çalışıyormuşuz. Yorumlar misiniz?


Tohat
Ve aleyküm selam. Senin gördüğün rüyada bir fırsatın karşına çıkması ile bunu tam olarak değerlendirememen sonucunda elinden kaçırabilme ihtimaline, annenin gördüğü rüya ise bir olay ile büyük efor kaybedecek, çok yorulacak ve durmadan uğraş verecek anlamına gelmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada lazer ışığı görmek

BUKLE
Hocam Hayırlı günler,
rüyamda yatak odasında 3-4 tane mendile sarılmış altın bilezik buluyorum ,unutmuşz kalmış diyorum çok eskiymiş.aynı zamanda ince ve biçimsizler.onları alıp kuyumcuya götürüp yeni almayı düşünüyorum.elime alıp bakarken bir tanesi ortadan incelmiş ha kırıldı ha kırılacak cincsten ve kırılıyor.onları alıp anneme göstermek istiyorum dışarı çıkıyorum annemim köylüsü bir kadın ile karşılaşıyorum.ona gösteriyorum ,sonra eve dönüyorum bir bakıyorum ki elimde sadece kırık olan var diğerleri yok.arıyorum yatak üstünde mi unuttum diye ama bulamıyorum.yatağın üstünde ufak tefek altınlar görüyorum.kesin annemin arkadaşı çaldı diye düşünüyorum ihtiyacıda var.kapı önünde kamera falan arıyorum emin olabilmek için,bir adet kamera görüyorum açısına bakıyorum vs.sonra komşuyu görüyorum o kameranın çalışmadığını söylüyor.üzülüyorum haliyle.kadına da üzülüyorum böyle bir şey yapacak biri değil diye düşünüyorum.kadına gidip altınların parasını verip almayı düşünüyorum.mağdur olsun da istemiyorum.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Zenginlik, mal mülk sahibi olmaya ve bu özelliğe sahip olmak isteyen, yokluk çeken bir kimsenin senin yerinde olmak isteyebileceğine delalet eder. Bileziğin kırılmış olması ise hayırlı kabul edilmez. Sağlık sorunu ile yorulur. Herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşıp tedavi görmek zorunda kalabileceğine ve bu konuda kendine özen göstermen gerektiğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Aldırılan kız kardeşim ahiretde büyüyor ve hatta arada benim rüyama giriyor olabilir mi?

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kolumda 8 yada 9 tane altin bilezik var eski bir evin önünde siyah bir köpek yatmış ve doğum yapmış son yavrusuda bembeyaz bir yavru onu yaliyordu anne kopek evin önünde şişman bir erkek bebek vardi bu arada ben hamileyim oğlum olacak Allahin izniyle ruyami yorumlarsaniz Allah razı olsun


Tohat
Merhaba. Hem yakın çevren tarafından hem de eşin tarafından sevilip saygı gören, hürmet duyulup sözlerine değer vereceklerine, özellikle eşinin sana karşı olan tavırlarında olumluya yönelik değişimler gözleyebilir, bundan büyük mutluluk ve huzur bulabilirsin. Allah doğrusunu bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda alt komşunun kızının düğünü oluyormuş (Gerçekte o kız evlendi gelin oldu gitti )
annesi onunla halay çekiyo. Halsy halkasì çok kalabalık. Başı çeken anne halayda, ve anne ile kızın elinde aralarında belki 12 tane Belki daha fazla burma bilezik var,sanki takı için hazırlık gibi gördüm. sonra annesine el uzatıyorum biraz mesafeden gel gel Ben de halaya girmek istiyorum gibicesine kolumu uzatıyorum elimden tutuyorlar ve halaya giriyorum önce sırtım dönük yni ters yöne bakarak halay dayım sonra onlar gibi dönüyorum. alt komşumla uzun zaman görüşmemiz yoktu çesitli sebeplerden dolayı, dört aydır bana samimiyet göster tip iyi davranıyor, fakat Message görüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

iki evlat annesiyim, kocam boşanma davası acti, boşanma istemiyorum .
yorumlarsaniz sevinirim. Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan her açıdan hayırlıdır. İşte, ailede, akrabada, çevrende ve bulunacağın her toplumda saygın bir kimse olarak kabul göreceğine, hitabın, samimiyetin ve yaklaşımın sayesinde değer görerek sevileceğine, takdir göreceğine, işinin daim olacağına delalet etmektedir. Hakkında hayırlısı olması dileğiyle. Allah en iyisini bilendir tabi.


rüyada altın bilezik görmek, rüyada altın bilezik, rüyada altın bilezik takmak

Bu kategoride yer alan Rüyada helikopter görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada altın bilezik görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.