Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

İslamda aldatılan kadın ne yapmalı?

İslamda aldatılan kadın ne yapmalı?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Evli çiftlerden koca karısıyla ilişki yaşamıyor kadın sorduğu zaman hasta olduğunu (hastalığı var ama ilişkiyi engelleyici değil ) işinin yoğun olduğunu söyleyerek yaşamıyor . Kadında hastalıktan dolayı yaklaşmıyor diyerek ses çıkarmıyor. Oysaki koca 5 sene boyunca aldatıyormuş. Şimdi bunun günahı kadının mıdır?

Okudunuz mu?  Hanefi bir bayanım eşim alevi,bu evlilik nedeni ile günaha girmiş oluyor muyum?

Yorum: İslamda aldatılan kadın ne yapmalı?

muvaffak
Burada kadının herhangi bir günahı yoktur. Adamın evli kalmak istemiyorsa veya aralarında sorun olduysa bunu eşine anlatması gerekir. Kadının herhangi bir günahı olmayıp eşiyle neden bu şekilde gitmekte olduğuna dair konuşacak fırsat aramalıdır. Aldatma işini kesin kanıtlarla eş farkederse boşanma meselesinini düşünebilir.

Okudunuz mu?  Evli kadın ve erkek başkalarıyla imam nikahı kıyabilirler mi?

Yorum: İslamda aldatılan kadın ne yapmalı?

Kuldurdileyen
Muvaffak hocam haklısınız ama sanırım toplumumuzdaki bayanların haklarından da haberi yok. Lütfen bayan arkadaşlarımıza yardımcı olurmusunuz, onlara dinen haklarını da anlatırmısınız. Şeytan Türkiye de neler yapıyor, neler duyuyoruz. Erkeklere de anlatalım, hanımlarımız da bilsin. Ağaç yaşken eğilir, ne kadar erken anlatırsak o kadar iyi. Bayan mal, mülk değil Allah ın emanetidir. Emanet elinden tutulup cennete getirilmesi için verilmiştir. Hanıma beddua etmek, yalan söylemek, aldatmak ne demek. Yazın hocam islamın emirlerini bu toplumun kanayan bir yarası oldu artık memlekette.

Okudunuz mu?  Bir şehrin hikayesi : Yesrib

islamda aldatılan kadın ne yapmalı, dinimizde aldatılan kadın ne yapmalı, aldatılan kadın ne yapmalı

Bu kategoride yer alan Havuzdan denizden sonra normal abdest ile namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslamda aldatılan kadın ne yapmalı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.