Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:08
missa02
Abone

Animasyonlu cinsel pozisyon şekillerine öğrenmek için bakmak günah olurmu

Animasyonlu cinsel pozisyon şekillerine öğrenmek için bakmak günah olurmu

Kayıtsız Üye
Animasyonlu olarak yapılmış cinsel pozisyon şekillerine öğrenmek için bakmak günah olurmu ve bunda öğrenmek niyeti olmasada günah olurmu lütfen cevap verin özellikle mumsema hocamdan cevap bekliyorum ALLAH cümlenizden razı olsun.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz efendimizin kendi elleri ile diktiği hurmanın adı

Cevap: Animasyonlu cinsel pozisyon şekillerine öğrenmek için bakmak günah olurmu

imamhatipli42
Zinaya götüren her türlü yollar haramdır. İnsanın bu gibi görsel bilgilere ihtiyacı yoktur. Sünnete uygun olan cima adabı geçerlidir. Bu gibi görsel bilgiler insanların şehvetini artırıp yoldan çıkmasına sebep olur. Öğrenmek maksadı ile de olsa bakılması caiz değildir.
Zina fiili göz ile başlar ses ile devam eder ve beynin uyarılması ile de fiiliyata dönüşür. Onun için zinaya giden ilk yol olan göz zinasını yok etmek gerekir. Bunun içinse canlı yada cansız şehvet içeren her türlü görüntüden uzak durmak gerekir.

Okudunuz mu?  Nakşibendi tarikatı nedir?

Cevap: Animasyonlu cinsel pozisyon şekillerine öğrenmek için bakmak günah olurmu

Hoca Enhar
Arkadaşım Sana İlk Söyleyeceğim Şey Animasyon Olsa Bile Bakma Çünkü Bakarsan Tahrik Olursun Ama İstersen Resime veya Animasyona Bakmadan Sadece Okuyarak Öğren!!!


cinsel pozisyonlar animasyon, pozisyon animasyon, animasyon cinsel pozisyonlar

Bu kategoride yer alan Ahiret inancı ile ilgili kavramlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Animasyonlu cinsel pozisyon şekillerine öğrenmek için bakmak günah olurmu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.