Anasayfa
4 Eylül 2022, 0:17
missa
Abone

Rahatsız eden insandan kurtulma duası.. beni rahatsız eden birinden kurtulmak için bir dua

Rahatsız eden insandan kurtulma duası.. beni rahatsız eden birinden kurtulmak için bir dua

Kayıtsız Üye
Rahatsız eden insandan kurtulma duası. beni rahatsız eden birinden kurtulmak için bir dua önerir misiniz ?


Cevap: rahatsız eden insandan kurtulma duası.. beni rahatsız eden birinden kurtulmak için bir dua

MaxiMilyan
Beddua etmeyi Tavsiye etmem seni Rahatsız Edene Beddua Yerine Benden Sana Bir tavsiye Ufak Bir Dua Olacak Sana Karşı Zülmedene Karşı Allah Seni Islah Etsin Dersen Senin Duan Üzerine Allah Sana zülnedeni Islah Eder Aklı Başına Gelir Seni Rahatsız Etmekten Vaz Geçer… Aşağıda Hadisler..

Peygamber efendimiz beddua etti mi?
Peygamber efendimiz, diğer bazı Peygamberler gibi kavimlerine genel bir beddua etmemiş ama muayyen günahları işleyenleri lanetlemiştir. Mesela birkaçı şöyledir:

(Lutilere Allah lanet etsin!) [Beyheki]

(Paraya tapana lanet olsun!) [Tirmizi]

(Bid’at çıkarana lanet olsun.) [Dare Kutni]

(Eshabıma sövene lanet olsun.) [Hakim]

(Doğruyu bildiği halde susana lanet olsun) [Deylemi]

Ayrıca isim söyleyerek beddua ettikleri de vardır. Bir tanesi şöyledir: Ebu Leheb’in oğlu Uteybe, Tebbet suresi gelince, Resulullah efendimize hakaret etti. Resulullah çok üzülüp, (Ya Rabbi, buna bir canavar musallat et) dedi. Ebu Leheb’in oğlu Uteybe Şam’a giderken, bir gece, bir aslan gelip uyuyan arkadaşlarını koklayıp bıraktı. Sıra Uteybe’ye gelince onu parçaladı. (Mirat-i kâinat)

Taberani’de rivayet ediliyor ki:
İki kişi, Hazret-i Hamza hakkında aşağılayıcı bir şiir okuduklarından Cehenneme gitmeleri için Resulullah beddua ediyor.

Peygamber efendimiz beddua etmezdi sanarak hadis kitaplarındaki beddua bildiren böyle bir hadis-i şerife şüphe ile bakmak din düşmanlarını sevindirmek olur. O zaman imam-ı Taberani’ye de itimat kalmaz. Zaten din düşmanlarının bütün derdi de bu. (Âlimleri ve hadisleri yıkarsak Kur’anı yıkmak daha kolay olur) diyorlar.

O iki kişi hicri 8. yılda Müslüman olmuştu. Hazret-i Hamza ise bundan 4 yıl önce şehit oldu. Yani o zaman o iki kişi Müslüman değildi. O dua, Müslümanlara yaptıkları zararlardan ve sevgili amcası Hazret-i Hamza’ya dil uzattıklarından dolayı yapılmıştı.

Mekke’nin fethinde, Resulullah efendimiz herkesi affetti. Yalnız on kişinin isimlerini söyleyip, (Bunları görünce hemen öldürün) buyurdu. Bu on kişiden biri olan Vahşi bin Harb, Mekke’den uzaklara kaçtı. Daha sonra pişman olup, Medine’de mescide gelip, (Ya ResulAllah, bir kimse Allah’a ve Resulüne düşmanlık yapsa, en kötü, en çirkin günah işlese, sonra pişman olup iman etse, bunun cezası nedir?) dedi. Resulullah efendimiz, (Pişman olup iman eden affolur, bizim kardeşimiz olur) buyurdu. (Ya ResulAllah, iman ettim, pişman oldum. Ben Vahşi’yim) dedi. Peygamber efendimiz, Vahşi adını işitince, sevgili amcası Hazret-i Hamza’nın parçalanmış hâli gözü önüne geldi.
Ağlamaya başlayıp, (Git, seni gözüm görmesin) buyurdu. Vahşi, öldürüleceğini anlayıp dışarı çıkarken Cebrail aleyhisselam gelip, (Ey Habibim, bütün ömrünü puta tapmakla, kullarımı bana düşman etmeye uğraşmakla geçiren bir kâfir, bir kelime-i tevhid okuyunca, ben onu affediyorum. Sen, amcanı öldürdü diye Vahşi’yi niçin affetmiyorsun? O pişman oldu. Şimdi sana inandı. Ben affettim. Sen de affet) mealindekiilahiemri bildirdi.

Okudunuz mu?  Alevilerde cenaze törenleri nasıl yapılır?

Herkes, öldürün emrini bekliyordu. Resulullah efendimiz, (Kardeşinizi çağırınız) buyurdu. Kardeş sözünü işitince, saygı ile çağırdılar. Resulullah efendimiz, affolduğu müjdesini verip, (Fakat, seni görünce dayanamıyor, üzülüyorum. Bana görünme) buyurdu. Hazret-i Vahşi, Resulullahı üzmemek için, bir daha yanına gelmedi. Mahcup, başı önünde yaşadı. (Kurtubi, Süyuti, Taberi)

Sorgusuz sualsiz öldürülmesi gereken bir kâfir, Müslüman olunca, onun hakkındaki nefret, merhamete dönüşüyor, sahabilik şerefine kavuşuyor. Günahları sevaba çevriliyor. Bir âyet meali:
(Tevbe edip iman eden ve salih amel işleyenlerin günahlarını sevaplara çeviririm. Allah çok affedici ve çok esirgeyicidir.) [Furkan 70)

Bu âyet-i kerime Hazret-i Vahşi için indi. (Hadika)

Sual: Birine beddua için, (Seni Allah’a havale ediyorum) demek, uygun olur mu?
CEVAP
Söyleyen şahsa ve niyetine göre değişir. İbni Mesud hazretleri anlatır:

Ebu Cehil ve arkadaşları, Resulullah Kâbe’nin yanında namazda secdede iken, üstüne deve işkembesi attılar. Resulullah, namazını tamamlayınca, yüksek sesle, (Allahım, Ebu Cehil’i, Ukbe bin Rebia’yı, Şeybe bin Rebia’yı, Velid bin Utbe’yi, Ümeyye bin Halef’i, Ukbe bin Muayt’ı sana havale ediyorum) buyurdu. Bedir savaşında, Resulullahın ismen zikrettiği bu kimselerin, hepsinin yere serilmiş cesetlerini gördüm. (Buhari, Müslim, Nesai)

Bir de, sanki, hâşâ Allahü teâlânın haberi yokmuş da, Ona haber veriyorum, gereğini yapsın, mazlumun hakkını zalimde bırakmasın gibi, bir anlamda söylenirse, hiç uygun olmaz. Allahü teâlâ, hiç kimsenin yaptığından gâfil değildir. Kul, yanlış bir şey yapmışsa, elbette onu hesaba çeker ve cezasını verir.

Okudunuz mu?  Erken uyumak için dualar

Allaha havale ediyorum sözü, senin yaptığın bu kötülüğe karşı sabrediyorum, buna karşılık vermiyorum, yaptığının cezası ne ise, Allahü teâlâ versin anlamında söylenirse, mahzuru olmaz.

Dua ve beddua
Sual: (Duanla yaşamıyorum ki, niye bedduanla öleyim) sözü uygun mudur?
CEVAP
Uygun değildir. Dua hafife alınmış olur. Dua veya beddua kabul olabilir. Yani kabul olan dua ile yaşanabilir. Yahut dua kabul olmasa da, beddua ile insan ölebilir. İki hadis-i şerif meali şöyledir:
(Şu dört dua reddolmaz: Din kardeşinin gıyabında yapılan dua, iyileşinceye kadar hastanın, dönünceye kadar hacca ve cihada gidenin duası.) [Deylemi]

(Ana babanın çocuğuna ve mazlumun zalime olan bedduaları reddedilmez.) [Tirmizi]


Cevap: Rahatsız eden insandan kurtulma duası.. beni rahatsız eden birinden kurtulmak için bir dua

Kayıtsız Üye
evli biri beni seviyor kurtulmak istiyorum ama bir türlü kurtulamıyorum bana yardım edin bir yuvayı yıkmak istemiyorum canıma kıymak istemiyorum


Cevap: Rahatsız eden insandan kurtulma duası.. beni rahatsız eden birinden kurtulmak için bir dua

Kayıtsız Üye
Bence bol bol dua etmelisn Allah’a bırak şersz hayr iste insaAllah kurtulursun


Kayıtsız Üye
slm evliyim bir hata yaptım ama çok pişmanım yaptıgım olaydan ötürü tehtit ediliyorum çaresizim ne yapmam lazım


Kayıtsız Üye
Selamün aleykum ben bekar yirmi yasinda bir kizin biri var beni seviyormuş gerçi takinti haline getirmiş bnimde bir erkek arkadaşim var seneye nisanlanicaz ama bu beni sürekli oldurmekle tehdit ediyor heryolu denedimm kurtulamiyorumm lütfen bana yardim edin çok caresizim


ASIM ÖZTÜRK
Allahım benim aleyimde konuşanlar istediğim arkadaşımı istemeyen birilerinden kurtumak için dua istiyorum yaresurellah yardım eyle AllahıM biz her şeyi sana bıraktım SANA HEVALE ETTİM,


miso
Bende evliyim bir hata ettim kurtulamiyorum dewamli ailemle tehdit ediyor ailem duyar diye elinde olan seylerle beni dewamli tehdit Ediyor kurtulamiyorum ne yapmam gerek zor durumdayim.

Okudunuz mu?  Kadının evde durması ve dışarı çıkması konusu nasıl açıklanabilir?

Kayıtsız Üye
YÜCE RABBİM herkesi ıslah etsin Hersese yardımcı olsun inşşAllah amin.


Kayıtsız Üye
Allahım sen bütün doğru yoldan sapmış kullarına yol göster ya Rabbim


Kayıtsız Üye
benim ablam evli eniştemin tarafı onlara rahat vermiyorlar rahatsız ediyorlar yuvayı yıkmak istiyorlar bunlardan nasıl kurtulabilirler bize dua edin


kayıtsız üye
bir komşum var çok dedikodu suni işlerle uğraşıyo
baş etmek daha çok sorun


Kayıtsız Üye
Slm , benle hergün alay edenler var etrafimda onlardan kurtulmak istiyorum bunun için bir dua varmı?


fatma tokmak
kızımı birisi çok rahatsız ediyor kimseye verdirmiyor evli kızımın yuvasını yıktı


Kayıtsız Üye
Allahim sizin yardımcıniz olsun insaAllah. Rabbim hatalarinizi karsiniza cikarmasin rabbime siginin dua edin bol bol o kul içinde iylik isteyin rabbim tum.kotulesmis insanlari islah etsin tum Muhammed ummetini korusun içindede sizi insaAllah rabbime sigininbi. Derdiniz kederiniz kalmaz Allahin izni ile. Dua ile.


Kayıtsız Üye
Allah m darda olan herkese yardım et bana da rabbim çarem tek sensin


Kayıtsız Üye
rahatsız eden var kim oldugunu bılmiyorm


Kayıtsız Üye
Ben bıkmışım üstümde bir komşu var düşman başına sabahlara kadar ne işi bitiyor nede gürültüsü artık ellerimi açıp Allah’a yalvarıyorum taşınıp gitsinler diye


Kayıtsız Üye
arkadaşlar benden büyük bir kız var beni dövmekle tehtid ediyo bn de okuldan gelirken falan bana bişey yapar die korkuyorum. benden yaşça büyük ne yamam lazım çok korkuyorum. hele sınıfa gelirse! yalvarırım bir çare önerin


Şema
Korkunun ecele faydası yok
Şikayet et okul yetkilisine bildir


Kayıtsız Üye
Allah herkezi islah etsin.. Allah bir nefesle yarattı canımızı.. veren Allah alanda Allah yanı Allah’tan geldik Allah’a gideceğiz Salih amelli insanlar olmak varken neden gaflete düşüyorsunuz.namaz kılın.kuran okuyun,bol bol dua edin,Allah hiç bir kulunu çaresiz bırakmaz ve diyin ki BANA ALLAH YETER…….


Kayitsiz uye
Bir çocuk bana 8 yildir beni rahatsız ediyor ve kurtulamiuorum sürekli bana zarar veriyo . Yardim edin lütfen bana yardim edin ornek verin


Kayıtsız Üye
Eşimle kardeşi iş yapıyor hep eşimi yalan söyleyip kullanıyor kurtulmak için hangi dua kafidir

Okudunuz mu?  Kardeşim öldü ve rüyama girmiyor

Rebene xıda
Benim bir sevgilim var 2 aylık sevmiyorum ilk başlarda şimdi seviyorum ama sapıklaşmaya başladı onu artık tanıyamıyorum


Kayıtsız Üye
Benimde ablamı biri rahatsız ediyor çok korkuyorum babam duyar diye o kişiden nasıl kurtulabiliriz ablam da korkuyor beddua da etmek istemiyoruz napabılırız


Kayıtsız Üye
Birisi var takıntılı ve devamlı beni rahatsız ediyor buluşalım diyip duruyor bundan biran önce kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım tsk ederim


Yağmur
Ben evliyim hayatıma birini sokmustum şimdi kurtulmak istiyorum ama kurtulamiyorum sürekli ailemle tehdit ediyor ne yapabilirim ne duası okuyabilirim ne olur yardımcı olun


arifselim
Hatandan dolayı tövbe et ve bu kimseye karşı kesin tavrını koy. Seni cesur ve kararlı görsün. Gerekirse şikayet edeceğini de söyle. Ama asla pasif ve kararsız görmesin ki senden tamamen ümidini kessin.


Kayıtsız Üye
Ben bir bayan olan olarak bir bayandan kurtulmak istiyorum gorusmeyeli dediğim zaman beddualara tutuyor beni ben artık skldm bu durumdan Ettiği beddualar tutarmi ?


Hevin
Sevgilimin adı Sinan yakında evlenicez ama onun Nilüfer adında bir çocukluk arkadaşı var bu kadın çok kıskanç ve biz bu kadın yüzünden çok tartışyorduk bir kez bu kadın yüzünden ayrıldık şimdi sevgilimle çok mutluyum ama hala rahatsız ediyor bu kadının hayatımızdan tamamen çıkıp gitmesi için ne yapmalıyım lütfen söyleyin bana bu kadından tamamen nasıl kurtulurum


MertK
Oncelikle gidip o kadinla konus eğer hala devam ederse dua et Allah’a eğer hala devam ederse sikayet et.


Kayıtsız Üye
Beni çocuğun biri sürekli resimlerinin üzerinde oynar seni rezil ederim diyor nisanliyim ve kurtulamadım lütfen yardım edin


Kayıtsız Üye
Yardım edin yalvaririm posikolojik hasta resmen kurtulamıyorum yuvamı bozacak benden soğuması bana zarar vermemesi için bir dua varsa lütfen yardım edin


Meb
Bana iftira atiyolar hirsizlik gibi bir suctan ben yapmadim ama yapani yaptirani biliyorum memuriyetim elimden gidecek ne yapmam lazim


arifselim
Yetkili ve güvenilir kimselere danış. Sana destek ve yardımcı olacak kimseler olur inşaAllah. Allah mazlumların yardımcısıdır. Allah’a dua et ve ona tevekkül et.

Okudunuz mu?  Esteizü billah ne anlama gelir? Bid'at mı?

Kayıtsız Üye
Selam aleykum bir insan var malesef kendisi ailemden birisiyle bir sure gorusmus ben o insanla arkadaştim bilmeden önce ancak ogrendikten sonra alakam kalmadi ancak beni ve diğer bir arkadaşimizi sürekli rahatsiz ediyor ve bela okuyor bu insanin artik yakamizdan dusmesini istiyoruz 3 senedir boyle ara ara ustumuze geliyor ve duydugu hersey i bizden biliyor ve tehdit ediyor bulasmak istemiyoruz Allah c.c rizasi için bizden uzaklasmasi için dua edin.Rabbim sen hersey i bilensin ltf bizi bu cikmazdan cikar ve bizleri affet Amin


Kayıtsız Üye
Benim bir yıldan beri bir görüştüğüm kişi var ben ayrılmak istiyorum ama o bana sürekli argo kelimeler kullanıyor ve tehdit ediyor ne yapmam lazım kurtulmak için


mum
< tehdit ediyor ne yapmam lazım kurtulmak için >
Konuyu aileye açmak ile emniyete bildirmek arasında tercih yapmak size kalmış


Kayıtsız Üye
ben evliyim ve bir hata yaptim beni tehdit ediyor ve beni biseylere zorluyor kurtulamiyorum seni yakari diyor


Kayıtsız Üye
Bakin ben dort cocuk annesiyim 22 yillik evliyim eşim çok iciyor hiç durmadan sart ediyor kaç defa ayrilmaya kalktim evden gittim geri getirdiler yalvar yakar ama gine birakmadi çok zulum gördüm çok duslar ediyorum seccadelerim islandi yarabbim o kadar zor durumdayimki anlatama beni yalniz Allahim bilir o dogrusunu gorur simdi gine bosanma davasi acmaya kalktim bu defa ondan bosanmayi kendine yediremedigi için bize çok kotu zum ediyo hep sisenin arkasina saklanarsk zulm ediyo icmedigi zaman çok farkli iyi insan ama icdigi zaman tam bir canavar sizlerden dua istiyorum ne olursunuz bana dua edin birde bildiniz bir dua varsa cevap verin Allah çok buyuk elbet benim sinavim bir gun bitecek Allahim hayirlarla sonuslandirsin insAllah yarabbim çok darda çok zordayim önce daha dardaki kullarina yardim et onlarin yani sirada bana ve cocuklarima yardim et senin gucun hepimize ter


Kayıtsız Üye
Bende çok seviyorum ama kaderimizde bu varmış bende yuva yıkmak istemiyorum ama icim vcdanim çok szlio


Kayıtsız Üye
iyi geceler 17 yaşında oğlum var hiç kızlarla ilgisi olmadı bugüne kadar şimdi uzaktan bir kız 18 yaşında çok kötü yazışmalar gördüm oğluma yanına gelicem annenleri evde gönder ama bir kaçgün demiş eşim yok 11 yaşında bide oğlum var büyüğüm yaşvarıyo nolur anna bana izin ver 4 gün bizi tek bırak diyo zor durumdayım dua istiyorum bir anne olarak😔

Okudunuz mu?  114 sure ismi nedir?

sss
aynı sorunu bende yaşıyorum ve erkek arkadaşım var napcağımı bilmiyorum sürekli dua okuyorum. Rabbim bizi böylelerinden korusun.


Kayıtsız Üye
Biri beni birakmiyo oda evli bende ve ben beni bırakmasını istiyorum evine cucuklarina gitsin istiyorum


Kayıtsız Üye
Mrh, kardesim uzun zaman gecmis ama ayni durumda bende varim bende kurtulamiyorum sen naptin nasıl kurtuldun nasıl dualar etin nolur yardim ettt bana


Kayıtsız Üye
Evliyim büyük bir hata yaptım çok pişmanım kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum şimdi beni tehdit ediyor ne yapmalıyım

Iyi gunler evliyim bende bir hata yaptim ve çok pismanim ama bni tehtit ediyor nasıl kurtulabilirim intihari bile düşünüyorum artik yardm edin lütfen


arifselim
İyi günler. Öncelikle samimiyetle tövbe et. Asla o kişiye yumuşak davranma ve kesin tavrını koy. Seni kullanmasına izin verme. Zillet ile yaşamaktansa şerefinle yaşamayı tercih etmelisin. Ahlakı ve karakteri bozuk kimselere yüz verdikçe sana asla rahat vermeyecektir. Gerekirse emniyete gitmekten çekinme.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben evliyim eşimle ayrılma noktasinda olup ailemin evinde yaşarken biri musallat oldu onun kandirma ve tehditleriyle bir hata yaptim çok pismanim tovbe ettim hergün de ediyorum lakin bu kisi hem yalancı hem dolandırıcı şimdi iki uc ayda bir arayip tehdit ediyor başka başka numaralar kullanıyor engelliyorum yine bir kaç ay gecip ariyor şuan esimle barıştım hamileyim çok korkuyorum acmiyorum artık yabancı numaraları bile ama çok korkuyorum biz yeri yurdu belli insanlariz o kişi gibi katil sifatli agzinda sürekli öldürmek olan birisi degiliz kendi halindeyiz resmen kandirildim onami yanayim aradan zaman gecsede hala vakitli vakitsiz numaralardan aramasınami sasirdim bu isi rabbimden başka hiç bisey çözemez rabbim islah eylesin onu ne okumaliyimki bendende edimdende dogacak cocugumdanda uzak dursun bu yalancı adam?

Okudunuz mu?  Cennet ve Dünya arasındaki fark nedir ?

Kayıtsız Üye
Benim alacagimi vermeyen ve bana karsi iftira atip kotu ve ahlaksizca kotu konusan kisiyi bu davranisindan vaz gecirmek için ne yapmaliyim


Kayıtsız Üye
Ayni sıkıntı bende de var hatta adıma hesaplar açıo gecenin bu vakti dua ediyorum manevi olarak yıpratıyor bana da yardım edin dua edin


Kayıtsız Üye
Evli ve 3 cocuk annesiyim evli biri tarafindan rahatsiz ediliyorum sürekli bes yildir pesimi birakmadi hangi dualari okumaliyim nolur yardımcı olun


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar tehdit ve belalı kişiler den kurtuldunuzmu nasıl dua ettiniz paylasirmisiniz aynı durumdayım çok kotuyum


Kayıtsız Üye
Aynı durum malesf bendede var Rabbim böyle insanlardan yapacakları kötülüklerden rezil rüsva olmaktan muhafaza etsin.inanın bende çok kötü durumdayım


Bi kul1
Eşimle birbirimizi çok sevdik ama hep bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar yeni evliyken kapımda domuz yağı buldum , ve inanırmsnz onn ne oldgnu snradan ögrendim sabah namazndan snra markete gidcektm ekmk almaya gün agrmak üzre giriş hemen merdivende bir yağ vard bnde köpekler getrmş et yağ sandm ne blm snradan baktm balkonmdan dolann pencerelerm acık parmaklk var perde de yag gbi acayp lekeler vardı baya iki pencerede yıkadm ckmadı baya snra ögrendim ayn gün ayn oraya da sürmşler snra kayn validem beni hiç sevmez hatta nefret eder naptysam sevmedi köylüsü değildim çünkü hayalndeki kriter değildim ve hep zulmetti nişanlanana kadar harika bir insan gb davranyodu ama deglmiş düğne bir hafta kala da ayrmaya calşt şart koşt ogluna gelnlik davetiye hazr üstelik kapalı oldgmu söylemş hatta carşaf giycegmi millete snra ne derm dedi bna sormadn bnm öle b düşncem yok asla düşnmyorm üstelk calşcaktm inanamadm olanlara şaka sandm ama yıllarca etmediği eziyet kalmadı düşman etmeye calştı bizi hep yıllarca verdg nuskalar evde idi birsürü hep verirdi bn muska nedir bilmem annnem ögretmadi bana yazarken bile aglıyorum inanın bunları hep bu sene ögrendim daha yenilerde .. bana verdikleri hasta olmayalm korur iyi gelr bn ayetelkürsi vs var sanrm bde cemaatli diye ne kadar kötü oldgnu bilsemde inandım snra suya sürekli okudgnu insanlara içirip etkide braktgnı gördüm ama iyi şeyler sandm sevsinler felan .. ama eşimin nenesi vard rahmetli çok anlatrd bana acayp hocalar varmş kepenk yarmmış yılanlı feln bişeyler anlatrdı kaynvaldemde gitmşt kaç kez anlatmst gizli hatta o bile bana taşlar vermşti ve ömr boyu yannndan ayrma bunlar eşin küçkken hastaland bir yatrn orda yatt iileşti kalms bir gece garibim kocam kückken ordan toplams getrms 7 tane yıllarca bebek cantamda kol cantamda taşıdm ama nasıl taşmsm haberm yk manyak olmalı bir insan nasl bir etki blmyorm .. o verdğ muskadan fotosunu cekmştm sildim kagt üstnde harfler snra yazılar Arapça ve içinde cam gibi taşlar mavi ama kaya tuzu gibi dağılan çok etkileyici ne oldgnu hala bilmiyorm baktm bulamadm int.. ve streç filme sarlı düğm atılı üc tane okudm actm korktm agladm titredim ilk defa böle bile yaşadm kime ne diyeblrsn ki bizimkiler anlamaz ne anam ne ablam snra hafz arkadaşlara vekil hocalara sordrttk büyü imiş ve en korkuncu bebeğim ameliyat olmştu eşimde onu iyi bişe sanp o gece evde ilk gnü başnn altna koymş o gece oglm da bnde kabuslarla ettk sabahı yatak toplarken bulmştm duyglandm eşime dua ettim snra kaldrrken yüksek b yere beyaz ip grdm dikilmiş açma isteg old sonrası böle .. bn kimseye hayatm boynca zarar vermedim gercekten zarar vercek hiç bişe yapmadm bana hayatm boynca zulmettiler bn hayatm kurup calşcaktm ve aşık etti beni kendine sevdim çok sevdim inann canm parcam olsa ona kazm veririm ölceğm bilsem bile yıllarca bizi ayrmak için ugraşan insanlar oldu ve eşim o domz yağndan snra özellikle o günlerde daha çok katlanarak benden uzaklastı ve hep tartştık şimdi daha kötü herşey çok ayrlklar yaşadık ama uzaktayken özledik ağladk ama biz bir arada duramyoruz hergn kuran tesbih dua kaç yıl oldu böyleyim hep dilim de dua bana çarşafa gir diyen adam gecenlerde de zilhicce orucumu yarm braktırdı tesbih cektirmiyor kuran okumam rahatsız ediyor namazıma dinime Hatta Allah a bile küfürler etti bana olabldiğince hadsiz bir adamla yaşyorum bazn hırpalıyor sabahlara kadar küfürler ediyor ağlamamam için baskı uygluyor ı halde evde huzursuz kapıdan hiç selam vermiyor her şeyi untup gülümsyorum ama kğfürlü giriyor eve hep bişeyler bahane edip bana saydryor aşağlıyor ben blyorm ki o beni çok sevdi bnde onu o değil bınu yapan o çok merhametli dışarda herkesle çok iyi bana ve çocklarıma düşmanlk yapyor onnla biz söz verdik cennetw el ele greceğiz cenneti kazanacağz .. o benim dğer yarım Rabbimin emaneti bni kovsada ölmem için hatta amelyat paramı vermesede ısrarla ölmeni bekliyorum desede bn onu sevecegim kurgnım çok fazlasıyla yorgun benm Rabbim var şu akan gözyaşımın bile hesabını soracak hakem .. çok yıprandım ama bilirim cennet güzel kokar orda iyi insanlar var elhamdülillah ..

Okudunuz mu?  Her hangi bir konuda iddaya girmek mesela yemegine girdin kazandın kazanılan mal helal midir

Kayıtsız Üye
Benimde başıma geldi polise gittim savcılığa baş vurusu yapildi ne olcak bekliyorum . Allah yardımcin olsun . Yaptigimiz şey gercekten çok kötü onun bedelini öduyoruz hepsi bu. O tehdit edenlerde yaptıklarının bedeli ni ödeyecek.


Kayıtsız Üye
Bende ayni durumdayim.. Allah’a sigin, benim ailem ogrendi simdi sira esimde.. Rabbim affetsin

Okudunuz mu?  Harra Vakası

Kayıtsız Üye
Banada bir dua varmi, benim de basimda evli biri var beni tehdit ediyor ailemle yuvasini korusun beni biraksin unutsun istiyorum nolurr yardımcı olun Allah rizasi içinnn


Kayıtsız Üye
Bende aynı durumdayım bundan üç sene önce bir hata yaptım ve üç senedirde kurtulamiyom sert davraniyomda olmuyor yumuşak davraniyomda olmuyor bir türlü kurtulamiyom ne olur banada bir dua gönderin yuvam dağilmadan


Kayıtsız Üye
ben biri ile imam nikahı ile evlendim ve bin pişman oldum şimdi kurtulamıyorum Allahım benden uzaklaşması için bir sebep gondersin


Kayıtsız Üye
Amin Allahım bütün Müslümanlara çaresizlere yardım etsin


Kayıtsız Üye
Şü zikri 100 yada bin okumaya devam
يا صمد من غير شبيه فلا شىء كمثله يا صمد
Ya samedu min gayri şebihin fela şey.a kemislihi ya samedu .
Bu Hocamizin kitabindan .dualarim olsa gerek unuttum .
Bi de
Tecrube edindiğim
😊
Allahu hu melkun semiun kadirun kerim halimun latifun alimun muinun sadikun .
100 kere .okutan .24 saatta haceti reva olur .

Okudunuz mu?  Dürüstlük ile ilgili yazılar kısa

Daha tesirli .günlük tesbih namazı .
Çarşaf.a girmekte keramet var eziyet edinilmez sırri var .düzgün tesettur enazindan .
Tövbe edin .ki musallat olan her kimse def olur .
40 gün telvizyon net .kesin .lokmayi helal .hazir gida hiç yemeyin ekmek dahil .
Açilmayan kapi kalmaz .
Selametle
ص


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar bir çok yorumları okudum ve sanki günah çıkarır gibi insanlar günahlarını anlatıyor. Herkesin belli zamanlarda bir hatası olmuştur. Hatalarınızı anlatarak insanları hatalarınıza şahit tutmayınız.
Tegabün Suresi, 14. ayet: Ey iman edenler, gerçek şu ki, sizin eşlerinizden ve çocuklarınızdan bir kısmı sizler için (birer) düşmandırlar. Şu halde onlardan sakının. Yine de affeder, hoş görür (kusurlarını yüzlerine vurmaz) ve bağışlarsanız, artık elbette Allah, bağışlayandır, esirgeyendir.


Kayıtsız Üye
Benim 33 yaşında saray hastası kızım havuzda boğuldu kaynanam bana senin kızın öldüyse bahane dedi görümcem de gülüyordu ne gülüyorsun dedim bana senin kozun sakattı yarımdı öldü diye üzülme dedi görümcemin gelenide aman hep kızından bahsediyor bıktık demiş bende Allah kaynanam da görümcem de gelininde Allah sizedir evlat acısı vermeden canınızı almasın dedim duygu sömürüsü yapıyor dedeler çok canımı acıttılar 4 ay sonra görümcemin torunu 19 yaşında beyin kanamasından öldü şimdi bana katil diyorlar doğrumu çok kafama takıyorum birde haklı okursa dua tutar diyorlar beni aydınlatır mısınız


istemediğin birinden kurtulmak için dua, birinden kurtulmak için dua, istemediğin birinden kurtulmak için okunacak dua

Bu kategoride yer alan Allah'a söz vermek ve tutmamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rahatsız eden insandan kurtulma duası.. beni rahatsız eden birinden kurtulmak için bir dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.