Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:58
temizlik
Yönetici

Necis Olan Yeri Çok Su İle Temizleme

Necis Olan Yeri Çok Su İle Temizleme

ATİE
Temizlik imandan gelir denmiştir Müslüman kişinin imanı temiz olmayı gerektirir ve her halukarda temiz olmaya çalışmalı pisliği arındırmaya çalışmalıdır


Necis Su Ile Ilgili Bir Soru

Kayıtsız Üye
necaset temizlemekte kullandığımız su bir yere dökülse orası necaset olur mu

Okudunuz mu?  Tuvalet kıbleye doğru olur mu ?

Yorum: Necis Olan Yeri Çok Su İle Temizleme

Ensar
Necis olan bir suyun yere döküldü taktirde yapılması gereken kolay ve halledilebilir bir durum dur. Şöyleki; evimizde necaseti temizlediğimiz suyun başka yere döküldüğü taktirde o dökülen yeri, iyi bir şekilde yıkar en sonunda saf su ile durularsak sorun ortadan kalkacaktır. Her nereye dökülürse dökülsün o yeri temizleriz. Necis olan su orayı kirletir temizlemek şart olur.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti el yaralıyken nasıl abdest alınır ?

necaset temizlemek

Bu kategoride yer alan Sürme çekmek abdeste engel mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Necis Olan Yeri Çok Su İle Temizleme Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.