Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:42

Adak orucu tutan kadın adet görürse

Adak orucu tutan kadın adet görürse

suara
Arka arkaya onbeş gün oruç tutayım diye adak yapan bir hanım, onbeş günü tamamlamazdan önce adet görmüş olursa, yeniden fasılasız oruç tutması gerekir. Bu tuttuğu oruçlar adak yerine geçmez. Araya engel girmiştir. Yeniden tutması gerekir.


Cevap: Adak orucu tutan kadın adet görürse

AKBİLE
adak bir niyet üzerine tutulur ve niyet ne ise tam anlamıyla gerçekleimesi gerekir eksik olması kabul edilemez ne söylenmişse o şekilde yapılmaya çalışır

Okudunuz mu?  Tuana ismi İslama uygunmudur? Kullanilmasinda sakinca var mi? Çocuklara isim verirken

adak orucu tutarken adet olmak

Bu kategoride yer alan İmam nikahını kıyacak kişinin hoca olması şart mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adak orucu tutan kadın adet görürse Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.