Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Pamuk Görmek (imam nablusi)

Rüyada Pamuk Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PAMUK

Rüyada pamuk görmek, yün cinsinden olmayan maldır. Rüyada pamuğu didip atmak, günahlarının eksilmesine, Resulullah (S.A.V.)’ın sünnetine, pamuk ağacı ise, mütevazi bir adama yorumlanır.

Adet edilen şekilde rüyada pamuk kullandığını gören kimsenin, revaçta olmayışından veya herhangi bir sebepten dolayı satılmayan ve deposuna üstüste yığmış olduğu mal ve kumaşlarının yeniden piyasaya çıkıp revaç bulmasıyla rüya sahibinin sevinip müsterih olmasına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin ayak izini görmek

Bir hastalıktan dolayı pamuk kullandığını gören kimse dinini güzel yapacak bir işe döner ve bu suretle de dini emirleri güzelce yerine getirir. Herhangi bir hastalık olmaksızın pamuk kullandığınızı görmek, birisine verdiği sözü yerine getirmeye, adadığı adağını yapmaya, kendisinin yapmış olduğu vaaz ve nasihatla kendisinin de ıslah olacağına vs. gibi şeylere yorumlanır. Bazen de rüya sahibinin müptela olacağı şiddetli kızgınlığa yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ruh görmek

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Pamuk Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada pamuk görmek kolay yoldan kolayca kazanılacak paraya yada pamuk topladığını görmüş iseniz unuttuğunuz yada ümidinizi kestiğiniz bir işin gerçekleşeceğine işaret eder.


Rüyada pamuk görmek

Kayıtsız Üye
iyi günler ben rüyamda erkek kardeşimin kapısının önünde 2 haral pamuk 1 haral elyaf görüyorum tekrar kardeşimin evine gittigimde kapısının önünde 3 tane halka tatlısı görüyorum gördügüm tatlı her biri bir ev büyüklügünde kardeşime sordum bu tatlı nerden geldi die o bana arkadaşının getirdiginin söyledi rüyamı yorumlarsınız sevinirim hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Pamuk Görmek (imam nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Her iki şeyi görmen de hayırlıdır. Hak yoluna sarılmaya ve ondan ayrılmamaya işaret eder. Ayrıca bu rüya borçlardan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Üç senedir birlikte olduğum kız var hayirlisiyla evlenmeyi düşünüyoruz ancak babasından korkuyorum biraz sert bir insan. Istihareye yattım rüyanda sevdiğim kızın üstü heryeri beyaz pamuklarla kaplıydı bulutun üstüne binmişti bana doğru geldi uyandım huzurluydum ve uyandığımda yastigimin üstünde o pamuktan vardı çok şaşırdım yastıktan düşmüş olamaz evde de yok pamuğa ait bir şey yorumlamanizi rica ediyorum teşekkür edrim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ruh ikizi görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihare için görmüş olduğun bu rüya hayırlıdır zaten huzurlu hissetmen sana daha isabetli bir işaret olmuştur. Yastığına gelen pamuk illaki bir yerden gelmiştir. Bundan bir mana çıkarmaya gerek yok.


Kayıtsız Üye
Merhaba erkek arkadaşımla ilgili istihareye yattım Allah’a sığındım
Rüyamada arkadaşımla beyaz dondurma yiyorduk ve sonra da bembeyaz bir pamuk tarlasına gittiğimizi görüyorum hayır oksun sabahında içim çok ferahtı yorumunuzu merak ettim

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek

arifselim
Merhaba. Bir evlilik konusu içinse istihare yapılabilir ve öncelikle kararsız kalmış olmak gerekir. Bu gördüğün rüyandan sana şu manaya işaret eder diyemeyiz. Zaten sen rüyaya değil kalbine gelen his nedir ona bakmalısın. Çünkü istihare ihlasla yapılır ve Allah o şeyin hayırlı olup olmadığını kulunun kalbine hissettirir.

Okudunuz mu?  Rüyada rüzgar esmesi ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm, rüyamda güzel bir bisiklet aldığımı önce yokuş aşağı sonra yokuş yukarı çıktığımı gördüm. Yokuş yukarı zorlanacağım diye düşünürken daha kolay çıktığımı gördüm. Sonra yol kenarında bir tarlanın yanına geldim. Pamuk tarlası bu dedim. Pamuklar beyaz beyaz açılmıştı. Neye işarettir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber efendimizin annesini ve bebekliğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanız hakkınızda gerçekleştirmek istediğiniz, hayallerini kurup ulaşmak istediklerinizle alakalı olup kararlılık göstererek sabır gösterdiğiniz takdirde emellerinize ulaşacağınız şeklindedir. Mutsuzlukların bir anda yok olacağı ve güzel günlerin geleceği bu güzel günlerle beraber helal paraya ve dini yaşamaya şeklinde tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Pantolon Görmek (imam nablusi)

rüyada pamuk toplamak imam nablusi, istiharede beyaz pamuk görmek, istiharede pamuk görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Piknik Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Pamuk Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.