Anasayfa
10 Eylül 2021, 2:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi)

Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PAPAĞAN

Papağan, güzel hareket eden ve düzgün konuşan güzel bir kadın veya böyle bir çocuğa yorumlanır. Bazen de papağan yabancı bir kadına yorumlanır.

Papağan haddinden fazla kibirli veya çok zina eden bir erkeğe yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada papağan görmek hayatınızda yanlış insanlarla arkadaşlıklar edeceğinize ve bundan dolayı ise yakınınızdaki ve çevrenizdeki insanların sizi de yanlış tanımalaraına neden olacağına bu nedenle arkadaş seçerken çok dikkatli olmanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Priz Görmek (imam nablusi)

Beyaz papağan görmek

GoSHawk.
Merhaba;
Rüyamda beyaz bir papağan görüyorum. Az ileride süzülüyor. Papağan çok hoşuma gittiği için yakalayıp eve götürmek istiyorum. Papağan yere konuyor, yerdeki çekirdeklerin içini yiyiyor. Arkasından gidiyorum tam yakalayacağım kaçıyor. Elimi cebime atıyorum çekirdek çıkıyor. Çekirdekleri önüme koyuyorum. Papağan tekrar geliyor önüme çekirdekleri yiyiyor. Elimi atıyorum tekrar kaçıyor. Bu sefer iyice bekliyorum. Papağan dibime kadar sokuluyor çekirdekleri yiyiyor. Elimi atıyorum tam yakalayacağım uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Palyaço Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Genel olarak hayırlı manalara işaret eder. Eline geçecek olan fırsatlar elde edilmesine, günlerinin kah iyi kah kötü geçmesi gibi manalara tabir edilir. Çok net ve kesin yorumlanması zor bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Rusya'da Olmak

Pogba
Ruyamda terasta yesil sari renk yilan vardi babam oldurmek istedi olduremedi sonra papagan gördüm farkli farkli renklerde 4 papagan ailesi agacin en yukarisina yuva yapmis agac devrildi yuvasi bizim terasa dustu yumurtasini 2 guvercin geldi aldi sonra biz papagani kacirmak için papaganin yavrusuna sopayla vuruyoz sonraa aciyip yemek veriyoz bunun anlami nedir çok etkilendim

Okudunuz mu?  Rüyada Patates Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüyada yılanı öldürmeye çalışmak iyidir ve düşmanının farkına varmak manasındadır. Rüyanın diğer kısımları ise rızkını ve geçimini elde edebilmek için verilecek olan mücadeleye işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam
Rüyamda sevdiğim bir arkadaşım bana sarı kanatlarında yeşil çizgileri olan bir papağan getirdi. Papağanı elime alıyordum. Bir yandanda ayakları ile elimi acıtmasından korkuyordum. Teşekkür ederim hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada rus görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu tür bir rüya çok yönlü anlamları olabilen rüyalardandır. Maalesef bu şekilde yazılı olarak doğru bir yorum yapmak pek mümkün değildir. Genel olarak ümit ettiği birinden aşk yaşamasına, mutlu olmasına ve bazende gayri meşru ilişkiler içine girmesine işaret eder. Eğer imkanın varsa yüzyüze birine giderek tabir ettirmektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pırlanta Görmek (imam nablusi)

hüküm ALLAHIN
yorumluycak kardeşime şimdiden ALLAH razı olsun.Rüyamda bir papağanı taşlıyordum nededini bikmiyorum nohut büyüklüğünde bir taşı attığımda Cumhurbaşkanımız bana geldi diye seslendi yanına gittim çok neşeliydi ön dişlerini göstererek iki dişimin arasına girdi nasıl becerdin bunu dedi ben bakarken şaka yatım diyerek gülümsedi muhabbet etmeye başladı. sonra kendimi fabrikada buldum iki tane yavru kedi bitanede siyah beyaz renkli büyük kedi gördüm. elektriğe kapılmışlar büyük olan ağzı açık içi görülcek şekilde erimiş yavrularsa yerde . yavrulara baktım kalpleri atıyo kalp masajı yapmaya başladım kardeşime bağırıp yarfım istedim. yavruları iyileştirdim biri başparmağımı ısırdı canım yanmadı saldım kedileri. büyük olanda vücuda gelip kendi kendine dirildi ama arka ayaklarından biri kopmuştu.

Okudunuz mu?  Rüyada Paspas Görmek (imam nablusi)

arifselim
Papağanı gördüğün kısım ancak gören kişinin durumuna bakılarak doğru bir şekilde yorumlanabilir. Diğer kısımları ise, rüya sahibinin kendisiyle barışık olmamasına ve iyimser düşünceler beslemediğine yorumlanır. Yinede bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pirzola Görmek (imam nablusi)

rüyada papağan görmek imam nablusi, Papağan görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Pamuk Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.