Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Papaz Görmek (imam nablusi)

Rüyada Papaz Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PAPAZ

Bir kimse rüyada kendisinin papaz olduğunu görse, o kimsenin aşırılığına yorumlanır. Bazıları da bir kimse kendisinin papaza döndüğünü görse, o kimse güzel isimle medhedilmeye mahzar olur ancak hali güçleşir ve rızkı dar olur, dediler.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Papaz Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada papaz olduğunu görmek sizin özel hayatınızda tanışacağınız hayırlı bir bayan ile mutlu olacağınıza hayatınızın her anlamın da karlı çıkacağınıza ve ve çok kazançlar elde edeceğinize ve iş hayatınızla ilgili çok güzel gelişmelerin olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada pasta yapmak ikram etmek

Rüyada papaz/rahip görmek

myliferror
Merhabalar arkadaşlar aklıma takılıyor 24 yaşındayım ve 1 haftadır aralıklarla rüyamda ilk olarak rahip gördüm pek fazla hatırlamıyorum onunla konuşmuştum sanırsam herneyse bu gece rüyamda papaz gördüm ve onu odaya kilitledim koşarak kaçtım ve peşime düştüler uyandım ondan sonra tekrar uykuya daldım rüyamda küçük alman kurtları tarafından ısırıldım 7-8 tanelerdi birisi ısırdı ve bildiğiniz yatağa vurarak uyandım.. Rüyalarımın çıktığına inanıyorum özellikle bu geceki gördüğüm o papazı odaya kitlememde çok etkilendim bildiğim kadarıyla köpek ısırması falan düşmanı simgeliyor ama gerçekten papazı odaya kitlemem kaçmam sonra benim peşime düşmeleri nedir çok araştırdım ama bir şey bulamadım lütfen anlayan kişiler yorumlarda bulunsunlar teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi)

NOT: Kendimce dini vecibelerimi yerine getirmeyen çalışan birkişiyim..


Yorum: Rüyada Papaz Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rahibi odaya kilitlemen iyi değildir. Çünkü rahip, kişinin hayatında yapacağı çok önemli manevi değişikliklere işaret eder. Seni dinin ve manevi hayatın konusunda engelleyen ve zarar veren kimseler olduğuna ve bunların şerrinden korunman için sana bir uyarı manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber efendimizle aynı mescitte namaz kılmak

rüyada papaz gormek imam nablusi, Rüyada Rahip gormek imam nablusi, rüyada papaz gormek imami nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Prens Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Papaz Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.