Anasayfa
18 Aralık 2023, 23:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Para Görmek (imam nablusi)

Rüyada Para Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PARA

Rüyada görülen para, riya ve mücadele ile beraber söylenen sözdür.

Bir kimse rüyada Allah (C.C.)’ın ismi yazılı bir takım paralar görse, Kur’an-ı Kerim yerine sema ayinini ve şiir söylemeyi kendisi için daha hoş gören bir adam olduğuna yorumlanır.

Paraya rastladığını görmek, meşakkat ve usançlıktır.

Paralar, üzüntü, keder, darlık ve kendisine keder gelecek söze yorumlanır.

Bazen para, bayağı rızka veya sıkıntıdan sonra rahatlığa veya işi az mükafatı çok amele yorumlanır.

Para, maldan dolayı meydana gelen muhakemeleşmede veya alimlerin arasında meydana gelen münazarada aciz kalmaya ve sözün tükenmesine yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Para Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada para görmek şansızlıkların sizinle olacağına ,bozuk para görmek iş yerindeki işlerinizi yarım bırakarak işvereninizi zor durumda bırakacağınıza,kağıt para görmüş iseniz kısmetinizin kapalı olduğuna işaret eder.


Yorum: Rüyada Para Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba,
3 gündür rüyamda para görüyorum
1.gün başımdan aşağı bozuk paralar saçıldı
2.gün 2 kavanoz bozuk ve kağıt para karışık paralar saklıyordum
3.gün ise eşimin cebinden kağıt para düştü
Anlamı nedir acaba?


Yorum: Rüyada Para Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyada para görülmesi insanın işiteceği üzücü haberlere yorumlanır. Ancak bu anlattığın her 3 rüyada çok kısadır ve bu kadar kısa rüyaları doğru bir şekilde tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemin evin de ağzı açık bir valiz görüyorum. Ağzını kapatmak için yaklaşınca 3 deste kagit para görüyorum. Önce hırsız girdi saniyorum ancak sonra annemin oradan para aldıktan sonra açık unuttuğunu düşünüp önce odanın kapısını kapatıp sonra paraları valizi içine sakliyorum. Destenin biri ağzı kapalı şeffaf bir poşeti içinde. Diğerlerinin de ağzı açık şeffaf bir poşette olduğunu görüyorum. Valizi kapatirken hızlı davranıyorsun çünkü annem odaya girerse paralarını aldığımı düşünebilir diye telaş ediyorum. İsim bittikten sonra annem odaya giriyor. Ben de olanları anlatıyorum ve annem güler yüzle karşılıyor durumu.


arifselim
Rüyayı gören kimse için canını boş işler için sıktığının bir işareti olarak yorumlanır. Bazende işiteceği üzücü haberlere tabir edilir. Rüyaların daima hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba Ruyam birinin elinde altın renginde yazılı bozuk para vardı ben gördüm elinde kimdi bilmiyorum ve değişik resimde vardı ve ben soruyomi neden değişik artık böyle diyo ve resimde var paranın üstünde ama hatırlamıyorum para altın renkli yazı li ve ben dokunmadım öyle baktım


arifselim
Merhaba. Rüyanda olumsuz bir mana yoktur Allah’ın izniyle. Ancak doğru bir şekilde yorum yapabilmek için bir rüya açıklayıcı bir şekilde anlatılmalıdır yada rüya yeterince açık olmalıdır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bizim sokaktayım. Komşu kadın yaşlı bir hanım arkadan avucuma büyük paralar koydu bir kaç tane falan. Bende aldıktan sonra dönüp çocuklara seslendim onlara paraları dağıtmaya başladım. İki çocuk yiğenim olanlardı diğerini tanıyordum. Fakat birine fazla verince avucunda çoğalıyor diğerine vererek eşitliyordum. Yabancı çocuk çok aç gözlü idi. Üçüde kız çocuğu. Fakat paraları verirken şekli büyük farklı ülkelere ait sarı renkli paralar olduğunu farkettim. Altın gibi idiler. Sabah namazından sonra regaib günü bu rüyayı gördüm. Yalnız rüya esnasında rüyamda çocuklara para dağıtmanın namuslu olmak olduğunu öğreniyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizle konuştuğunu görmek

arifselim
Bu rüya gerçeğe yakın bir şekilde tabir edilir. Birilerine yardımcı olmaya, sıkıntılarını gidermeye ve sayesinde birilerinin mutlu olacağına yorumlanır. İyi kalpli olmaya ve sevindirmeyi sevmeye işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda arkadaşım bir boya işi almış benide ortak yapmıştı. Bitirince parayı almak için kuyumcuların olduğu cami altındaki pasaja gittik. Arkadaşım 1600 TL para getirdi. Kendisi elindeki paranın yarısını hatta kuruluna kadar bana verdi. Bende sayıp cüzdanına koydum. Sonra arkadaşa boya malzemesinin parasını aldınmı dedim hayır dedi. Yanlış hesap yapmıştı. Git adamdan 400 lira eksik aldın dedim. Fakat bu 400 lira boya parasını arkadaş aldığı için o para onun hakkıydı. Kuyumcuya geri gidip parasını almaya gitti. Aynı rüya içinde arkadaşımın abisi ve benim abim telefon ile konuşup bir yerde buluşmaya gidiyorlardı.


arifselim
Aleykum selam. Eğitimi devam eden kimse için bu rüya, eğitimini başarıyla tamamlayacağına yorumlanır. Bunun dışındaki kimseler için ise, çalışma ve iş hayatında başarılı olmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim rüyamda erkek arkadaşımın elinde para vardi. 400 lira ve tek kağıt paraydi cüzdanına koyarken bana hava atar gibi bakti. Ben hiç dokunmadim paraya bunun anlamı nedir acaba


arifselim
Merhaba. Bu şekilde görülen rüyanın farklı yorumları vardır. En makbul yorumu ise, bir kişinin elinden görülecek olan büyük bir zarara ve bu zarardan dolayı büyük bir üzüntüye düşmek anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda büyük bir kalabalıkla birlikte yolda yürüyoruz aynı zamanda yanımda bir bebekte var onu bebek bisikletine koyup kalabalıkla beraber ilerliyoruz yolda kağıt para görüyorum almak istiyorum ama uçuyor bende hiç uğraşmadan devam ediyorum etrafımdakiler soruyor bende parayı gördüğümü ama alamadığımı söylüyorum onlarda şaşırıyor ?? yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Rüyada görülen kayıp parayı almak hayırlıdır. Elde edilecek fırsatlara ve işlerin açılmasına işaret eder. Bu parayı almamak ise, önüne çıkan fırsatları değerlendirmemek manasında yorumlanır. Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler .Rüyamda çocukluğumun geçtiği mahalledeyim arkadaşla dolaşıyoruz ben kağıt para buluyorum sürekli kimini yukarı bakarken bir yerde asılı buluyorum kimini yerde biri yüz ikisi elli 5 tanede yirmi lira buldum yirmi liranın birini kardeşime verdim arkadaşım bana diyoki para bulmak çocuğun olacağını gösterir diyo gersini hatırlamıyorum. Allah razı olsun


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya, hayatın güzelleşeceğine ve işlerinin düzeleceğine işaret eder. Rüya sahibinin kısmetsizliğinin geride kalacağına ve bu sayede rahatının yerine geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda aynı yerde yaşadığım ama kim olduğunu adını neyin nesi tanımıyorum sadece sima olarak biliyorum oğluma 35 TL para vermiş kızıyorum gidip bu ne neden verdin vs diyorum o da diyor öyle içimden geldi fitre param diyor

Okudunuz mu?  Rüyada Pastırma Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya hayırlı ve güzel olarak tabir edilir. En açık yoruma göre bu rüya işlerin hafiflemesine ve kolaylaşmasına, rüya sahibinin artık elinin bollaşmasına ve maddi zararlarını gidermesine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını isteyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Ruyamda bir kız bebekten bileklik alıyordum.Karşiliginda ona bozuk paralar olan bir kutudan 1 lira verecektim.Tesekkur ederim.


arifselim
Merhaba. Bu rüya maddi ya da manevi olarak fedakarlık yapmaya tabir edilir. Rüya sahibi, gönül zenginliği sayesinde bir kimseye tüm iyi niyeti ile karşılık beklemeden yardım edeceğine yorumlanmıştır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Acem zade
Selam aleykum. Rüyamda annemin bana farkettirmeden yolluk olarak cüzdanıma para yerleştirmesini ve yolda yürürken cüzdanımı açtığımda o parayı görmem ve anneme minnet duymamı neye yorabilirsiniz?


arifselim
Aleykum selam. Rüyan gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır. Annenden dua, iyilik ve destek görmek gibi güzellikler görmeye tabir edilir. Hayatta ise kıymetini bilmeye ve gönlünü hoş tutmaya, vefat etmişse ona bol bol dua etmeye alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Son zamanlar rüyamda hep bozuk para görüyorum sayamayacağım kadar çok en son ki rüyamda bozuk paraları saymaya çalıştım sayamayınca cüzdanıma dolduruyordum avuçlarım dolacak kadar ( evli degilim fakat evlilikle ilgili zor bir dönemden geçiyorum buna bir işaret olabilir mi çünkü çok dua ediyorum) yorumunuza çok ihtiyacim var.


arifselim
Bozuk para çoğunlukla hayırla tabir edilmez. Şöyle ki, bozuk para, dedikodu, gıybet ve iftiralara uğramak gibi üzücü bir dönemden geçmeyi işaret eder. Bunlar sonuçta birer rüyadır ve Allah’tan hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir anda annemin elinden kağıt parasının çalındığını görüyorum ve ben hemen uzanıp fazla zorlamadan alıyorum alan kişi yaşlı ama ben hemen alıyorum elinden ve sayıyorum parayı 20tl likler ve bir tane 10 tl var toplamda 60 tl olduğunu söylüyorum anneme tmm diyor tuz dağıtalım diye uyarı yapıyorum o sırada ölmüş olan babamı görüyorum hayel meal ve uyanıyorum aniden bunu tabiri ne olabilir acaba


arifselim
Rüyada paranın çalınması gizlenen bir şeyi ifade eder. Olumlu olarak ortaya çıkmasını istediği şeylerin ortaya çıkması manasında tabir edilir. Diğer ayrıntılar ise rüyanın sahih olması anlamında kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski işyerimdeyim bir anda mali müşavir ve patron odama geliyor. Yanimda da msafirlerim var tedirgin oluyorum bir şey derler mi diye. Mali müşavir bizim yazıcı bozuldu seninkini kullanıcaz diyor. Arkama dönüyorum yardımcı olmak için bakıyorum yerde yırtık beyaz kagıt paŕçaları ve aralarında da büyüklü küçüklü demir bozuk paralar var. Allah Allah bunlar nerden çıktı diyorum toplamaya başĺıyorum . Bir yandan da sayıyorum. Sonrasında da uyandım.. Su an calısmiyorum ama ıs ariyorum..


arifselim
Bu rüya sıkıntı olduğunun ve çare aradığının bir işaretidir. Ayrıca eski dost ve arkadaşlardan destek ummak ve destek ümit etmektir. Bu genellikle psikolojik açıdan yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Proje Hazırlamak/Yapmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda çantamdan kağıt paraları alıp alıp sayıyorum 1 deste oluyor. Çantam bembeyaz rüyam da çok netti . Bir yerden gelmesini beklediğim miras davamiz var. Acaba bu rüyayı olumlu şekilde buna yorabilir miyiz?


arifselim
Bu rüyan miras davanızla ilgilidir diyemeyiz ama oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. Maddi veya iş hayatında başarılar elde etmeye ve kazanacağına bir işaret olarak tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsz üyee
Merhaba rüyamda para gördm bn bekarım sevgilimin annesi bna kağıt para veriyodu .para yabancıydı 50 yada 200 euro gbi bişeydi bende şaşrmştı bizim evdeydk bu arada aileler daha tanışmıyo .sevgilimi aradım sonra rüyamda o da iyi dedi hiç şaşrmamştı yorumlarsanız sevinirim sevgilim askerde bn 22 o da 24 yaşında .teşekkürler şimdiden


arifselim
Merhaba. Böyle bir rüya iyidir ve uğurlu kabul edilir. Rüya sahibinin dileklerinin gerçek olacağına, başarılar elde edeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hatice
Merhaba rüyamda bakkaldan ekmek almak için yola çıkıyorum. Bakkala yaklaştığımda yanıma para almadığımı fark ediyorum. Geri dönmekte istemiyorum. Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken birden yerde bir sürü demir para ve bir kaç adette kağıt para görüyorum. Alsammı almasammı derken içinde 3 tane 1 tl lik para alıyorum. Çünkü 3 ekmek alacakmışım. Sonra diyorum kendi kendime acaba alıyorum ama günah olursa. Bakkala gerçeğimi söylesem. Para almayı unuttum 3 ekmek alıp parasını sonramı getirsem desem diye düşünürken uyandım. Tabiri nedir acaba merak ettim. Hayırlı günler.


arifselim
Merhaba. Çok hayırlı ve güzel anlamda açıklanır. Rüya sahibinin kapalı olan kısmetinin açılacağına, maddi açıdan da var olan sıkıntılarından kurtulacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hocam kızarmış tavuk yıyordum daha sonrada eltım masanın üstüne 2 ser adet olmak üzere üst üste dızdıgı 5 tane sızmış olduğu paralardan ortasındaki 3 . Paraya 1 tane fazladan eklendi üstüne koydu daha sonra gorumcemın yanına gıttım yağmur yağıyordu ve beraber ne kadar güzel yağıyor dıye bahçe evinin balkonumdan izledik ve sonra bu manzarayı fotoğraf cek dedım kucağımdada küçük kızım vardı .


arifselim
Rüyada kızarmış tavuk yemek ile gördüğün diğer tüm ayrıntılar hayırlı anlamda yorumlanır. Helal ve bol kazanç elde etmeye, berekete ve bolluğa kavuşarak maddi sıkıntılarından kurtulmaya alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Halamın eşi anneme deste deste kağıt para ile gelmiş. Paralar boyut olarak normal paraların üç katı gibiymiş. Bir miktar parayı makasla üçe kesmiş .Annem yalvarıp para isteyince birazda ona verip gitmiş. Annem aldığı paraları saklamış. Birden ortalık kalabaĺıklaşmış. Paralar dolandırıcılık parasıymış.


arifselim
Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Büyük beklentiler içinde olan kimse için beklentilerinin boşa çıkacağına, hayallerinin gerçekleşmemesine ve üzücü olaylar yaşayacağına işaret olarak tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Priz Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda kalabalık bir yerdeyim akşam iş çıkışı eve gitmek üzereyim tren gibi bir şeyin içindeyim eski bir arkadaşımı gördüm ama benimle konuşmadı bu esnada beni nereden geldiğini görmediğim irili ufaklı köpekler kovalamaya başladı kovalama sırasında bir ikisi ısırmaya çalıştı ama o kadar büyük bir acı hissetmedim ellerinden kurtulana kadar bayağı yerlere inip çıktım en sonunda evimin olduğu yere geldim bilet almak için 5 lira verdim bana para üstü olarak çok sayıda bozuk para verdi rahatlamış olarak durağa giderken uyandım yorumlarsanız sevinirim .


arifselim
Bizim anladığımız kadarıyla bu berrak bir rüya değildir. Bir rüyayı tabir edebilmek için açık bir rüya olmalıdır. Karmaşık şekilde görülen rüyalar tabir edilmez. Allah’a havale ederek hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iş karşılığı sıraya dizilmiş kağıt para alıyorum parayı sayıyorum 41 bin lira para şirkete ait para olduğundan ben de emanet duruyor olması bu parayı kendi işimde kullanmayı düşünüyor olmam


arifselim
Özellikle de hedefleri ve hayalleri olan kimse için bu güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin Allah’ın izniyle amaçlarına ve isteklerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Allah rızası için bana cevap verin nolur. 2 yoldur görüştüğüm birisi var bana defalarca geçmişimi sordu ben günahları açığa vurmak kötüdür diye söylemedim. tövbe ettim günahlarımdan zina etmedim ama zinaya yaklaştım. Tam içim rahatladı derken ona tekrar kuşku düştü ve bana eğer bir şey varsa ve söylemediysen hakkımı helal etmem dedi. Onun ailesiyle tanıştım onun ailesinde herkes biliyor ne yapmam lazım nolur yardım edin delirmek üzereyim


arifselim
Geçmiş günahlarını hiç kimseye anlatma. Eğer bir zina olmuşsa ve bunu bilmeyi şart koşarsa o zaman yine söylemek zorunda değilsin ama onunla bu durumda evlenmen de hakkın olmaz. Tövbe istiğfar et ve işlediğin günahları sen unutma ama hiç kimseye de anlatma.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda alışveriş yaptım. Sonra bakkal sahibine bir para verdim. Para 25000 tllik bir kağıt paraydı. Ancak sonra paranın her ucunda başka bir rakam olduğunu gördük. Yani kağıt paranın kaç tl olduğunu bilemedik. Annemden kredi kartı aldım. Onu la ödene yaptım. Kredi kartını almaktan dönerken de kafama kuş pisledi bembeyaz ve sıvıbir pislik kafama oradan da ağzıma kadar bulaştı. Yukarı baktım kuşlar uçuyordu. Nihayetinde kredi kartıyla borcumu ödedim. Rahatladım.


arifselim
Merhaba. Görmüş olduğun rüyanın tamamı aynı manada yorumlanır. Rüya sahibinin maddi sıkıntılarından kurtulmasına, rahat etmesine ve bolluk bir döneme kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda beş yaşındaki oğlum ve eşimle birlikte eşime öğrenciliğinden kalmış parayı almak için postan gibi biryere gidiyoruz. Sarı büyük boy bir zarf verdiler. Kağıt paralar aldı bunu başka birine göndereceğim dedi. Cüzdanı kağıt para doluydu bir miktarda ondan habersiz ben alıp arka cebime koydum.

Okudunuz mu?  Rüyada polisler tarafından sorguya çekilmenin tabiri anlamı nedir?

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için ve ailesi için bu uğur sayılır. Kendisinin içinde bulunduğu sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmasına tabir edilir. Ayrıca rızıktan ve maldan yana kısmetlerinin çoğalacağı anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Halamgille aynı apartmanda oturuyoruz
Gerçekte uzak oturuyoruz ve çok yakın da değiliz hatta bayramlarda görüşürüz yani o kadar
Ama rüyamda böyle Halamgille çok iç içeyiz ve baya iyi de aramız
Her neyse annemle halam bir iş yapıyorlar odada ne yapıyorlardı tam olarak bilmiyorum
Kapı çalıyor ben kapıyı açtım eniştem maaşını almış eve getirmiş halamın işi var dedim oda bana verdi götür sen dolabın üstüne koy diyor bende hemen


arifselim
Aile için şans, kısmet, bereket ve ele geçecek olan imkanlara işaret eder. Aslında rüyanda görülen tüm ayrıntılar güzeldir ve fırsatların değerlendirilmesi gerektiğine ve hayırlı bir döneme girmeye tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gül tascan
Rüyamda kız kardesimin arkadaşının oda kız arkadaşının elinde besalti milyar kağıt para görüyorum türk parası oluyor parabenim elime geçiyor sonra bir bakiyorum eşimin patronun evinde misafiriz parayı patronun eşine veriyorum bu para sizin diyerekten


Tohat
rüyada para görmek hayırlıdır aslında fakat parayı birine veriyor olmanız gıybetin gerçekleşmesi şeklinde yorulur. Sizin ya da başkalarının sizi de ilgilendiren bir mezvuda gıybetin döneceğine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.Rüyamda,dükkanı olan bir arkadaşım,borcu olmadığı halde bana borçluymuş gibi önce20₺ sonra da80₺ verdi. Şu anda evli olduğum halde rüyamda bekarmışım.Annemi arayıp söylemek istiyorum ama telefonumun şarjı bitmiş.Akşam oluyor eve gidiyorum.Anneme olanı biteni anlatıyorum Mutfakta arkası dönük bir adam(güya rahmetli babammış ama hiç benzemiyor)tencerede yağa kocaman kocaman çilek atıyor.yağ bir anda alev alıyor ve evi sarıyor.rüzgar gibi gelip benim sağ kolumu kaplıyor.Anne ve babama su dökün diyorum ama hiç bir şey yapmıyorlar ben de Ayetel Kürsi okuyorum geçiyor.Annem diyor ki sen ne okudun alevler küçülüyor.Tavanda sadece iki top ateş kalıyor .koltuğa çıkıp elimi uzatıyorum.Açıp kapıyorum elimi Allah Muhammed diyerek ve ateş tamamen sönüyor.


Tohat
Ve aleyküm selam. Birine maddi veya manevi anlamda yardımda bulunacağınıza delalet eder. Desteğiniz sayesinde ihtiyacı karşılanacak. Ayrıca dinen kutsal olarak kabul edilen bazı yerlere gitme olasılığınızın söz konusu olabileceğine işarettir. Bu yerler umre, hac veya önemli zatların yerlerini görmek de olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşim idam ile cezalandırılmıştı bende sürekli eşimin arkasındaydım en son idam sephasına çıkardılar esimme altı şeye bakacagiz sonra seni idam edecegiz dediler ve baktıktan sonra idam sehpasında geri indirdiler eşim şuan cezavinde 6 aydan beri suçsuz yere yatiyor


Tohat
Şu an yaşadığınız sıkıntıya ya da yaşayacağınız bir derde sıkıntıya delalet eder. Buna bağlı olarak daralıp moral bozukluğuna yol açacak ruh halinize işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tahta bir kapının üst kısmına kapının içine doğru sıkıştırılmış bir miktar kağıt parayı eski.patronum beni çağırıp gösteriyor. Bak burda buldum die .bende diyorum ki sizin elemanlar paranızı çalıyor diyorum.sonra çok eski bir bauan eleman yüzsüzce yanımıza sökülüp napiyorsunuz die gülümsüyor.sanki ondan şüpheleniyorum rüyamin içinde.ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Palto Görmek (imam nablusi)

Tohat
Bu rüyanın farklı yorumları bulunmaktadır. Genel itibariyle ve ortak görüşe göre ferahlayacağınız madden huzur bulacağınız bir döneme gireceğiniz şeklinde olurken bir diğer tabirde ise borç alacak veya birilerine yardımda bulunacağınız şeklindedir. en doğrusunu bilen bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yaşlı bir teyze için Bir şeyler alıyorum marketten sonra evine bırakırken o beni evine alıp parayı ceketimin cebinde kızım alıver diyor parayı alıyorum evden çıkıp bahçe kapısını açmaya çalışırken kapının kitlendiğini fark ediyorum bu gördüğüm ilk rüya aynı rüyayı tekrar gördüm fakat bu kez aynı parayı almaya girerken kendi kendime ben bunu daha önce yaşadım yani daha önce bunu gördüm eve girmemem gerekiyor diyorum kapı üzerinden kitlenecek yine diyorum ama geç kalıyorum indiğimde yine kapı kitli oluyor bağırıyorum ama hiç bişe olmuyor ve beyaz giyimli biri üzerime doğru gelirken uyanıyorum rüyayı ikinci kez gördüğümü rüyamın içinde farkettim yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Rüyayı ikinci kez görmek genellikle o rüyanın sahih yani yorumu var olduğuna işaret eder. Gerçekte de bir konuda alman gereken derse, dikkatli adımını atmaya ve geçmişinden dolayı artık tecrübelerini kullanman gerektiğine tabir edilir. Sende hayırlısını dile bu sonuçta sadece bir rüyadır ve anlamı kesin değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar. Son günlerde hep aynı rüyayı görüyorum. Param yok,Bana bir şekilde birileri tarafından para verilmek isteniyor , ama kabul etmiyorum. Gerek yok var benim param diyorum. Bu para bazen miras yoluyla geliyor, bazen ailemden biri tarafından elden verilmek isteniyor. Ama hiç bir şekilde kabul etmiyorum parayı. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı akşamlar.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya hayırlı rüyalar arasındadır. Rüya sahibinin destek göreceğine, sorunlarını aşacağına, rahata kavuşacağına, işlerin hafiflemesine ve kolaylaşmasına bir işaret olarak yorumlanır. Birilerinden para alınması genellikle iyi olarak tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda erkek kardeşimi gördüm. Minibüse verecek param yok yürüyeceğim diyor bende ona para vermek için çekmece yi açıyorum bir sürü arnavutluk bozuk parası ve kardeşime para veriyorum epeyce. Birde yine aynı kardeşim bana aşı yapıyor ama hiç acımıyor. Birde rüyamda kırmızı bir horoz veya tavuk saldırmaya çalışıyor ama biz korunuyoruz.Yorumlarmısınız.


Tohat
Merhaba. Kısmetinin ve bahtının açık biri olacağına, arzularını gerçekleştirmede karşılaşacağın kolaylıklarla çok kolay bir şekilde yapacağına, sıkıntıları ve dert gibi durumları kendinden hayatından uzak tutabileceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda hiç istemediğim bir şehirdeydim. Canım çok sıkkındı. Oturuyorum ve o anda ayaklarımı görüyorum.Ayak baş parmaklarımın ortasına vida geçirmişler delik gözüküyordu.Bende kendi kendime diyorumki herhalde bu şehirde böyle oluyor. Evime dönünce vidayı çıkarabilirmiyim acaba çıkarınca delik kapanırmıki diyorum ve panik oluyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Puhu Kuşu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin almış olduğu bazı sıkı tedbirleri olduğu anlamındadır. Belkide çevresinde ona engel olan çok sıkı kuralların olduğu ve bundan dolayı rahatsızlık hissettiği bazı durumlar yaşadığına tabir edilir. Genellikle psikolojik açıdan kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir ev kiralıyordum kiraladığım
evin camından ayasofya camii diğer camdan sultan ahmet camii ve diğer iki penceredense topkapı sarayı gözüküyor ve çok yakın ve çok güzel gözüküyor. Sonra pencereden dışarı bakıyorum yağmur yağmış yollarda su birikintileri var ama rengi biraz bulanık. Teşekkür ederim.

Merhaba rüyamda gelinlik giymişim.Gelinliğin rengi beyazla krem arası çok güzel .Rüyamda sabah uyanıyorum çok sevinçliymişim.Gelinlik üzerimde eşime gelinliği göstermeye çalışıyorum. Ama o başka şeylerle ilgileniyor. Bana diyorki gelinliği çıkarda kahvaltı hazırla diyor bende üzülüyorum. Lütfen yorumlarmısınız.


Tohat
Merhaba. Geleceğe dair hayallerinin yüksek olduğuna, ufkunun geniş ve gerçekleştirmek istediklerin konusunda büyük ideallere sahip olduğuna delalet eder. Ayrıca Hayatında bereketin, bolluğun ve madden sıkıntıdan uzak olacağına da işarettir.
İkinci rüyanın tabiri ise, mutluluk, huzur, saadet dolu bir yuvaya, alınacak güzel bir habere ya da çocuk sahibi olmak gibi güzel bir müjdeye delalettir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda elma ağaçları görüyorum kırmızı elma ağaçları görüyorum.Ve ağaçlardan elma topluyorum. Ve birde bakıyorum etrafımda bir arslan ve yavruları var zararsız. Bende arslan yavrularına elmalardan atıyorum yesinler diye ve onlarda yiyorlar .lütfen yorumlarmısınız çok önemli.


Tohat
Merhaba. İş konusunda atılım gerçekleştireceğine hatta devlet kurumunda bir mevki sahibi olabileceğine, maddi anlamda iyileşecek olan hayatını rahat ve konfurlu hale getirmek için elinden geleni yapacağına, bunlar için çabalarken uzun vadeli olmayan küçük sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalabileceğine de delalettir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda tanıdığım bir bayan hocamı görüyorum. Yanında rüya yorumcusu M Emin kırgil bey var program yapıyorlar kapalı bir yerde rüya yorumları ile ilgili. Proğram bitince yanlarına gidiyorum M Emin hocaya rüyamı anlatmaya başlıyorum ama sesim çıkmıyordu.anlatmam bitince birde bakıyorum yoklar.


Tohat
Merhaba. Hayalini kurup gerçekleşmesini istediğin dileklerinin hayata geçmesi konusunda birinden göreceğin destek ve yardıma, kariyerinde önemli noktalara gelebileceğine, bir konu veya kişi hakkında düştüğün şüphenin aslında yersiz olduğuna, ayrıca atacağın adımlarda günah ve hata konusunda dikkat etmen gerektiğine delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Birde rüyamda fırında köfte pişirmişim.Tepside köfte patates karışımı yemek var ama bir anda tepsideki köftelerde insan yüzleri görüyorum siyahi simalardı.ayrıca rüyamda yeşil soğan ve maydanoz ayıklıyordum .Teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Aslında çok karmaşık bir rüya görmüşsün. Genel olarak size çok sıkıntı ve adeta bela olan bazı kimselerden kurtulacağınıza ve çok rahat ederek bolluk ve berekete kavuşacağınıza işaret olarak tabir edilir. Sizde rüyanın hayrını dileyin bu en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba Rüyamda Orhan-gencebay ve eşini görüyorum.Dışardayız beraber. Orhan-gencebayla selamlaşıyorum hal hatır soruyoruz ve o gidiyor.Bizde eşi Sevim hanımla beraber geziyoruz. Önce yeşillik bir yere gidiyoruz.Sonra caddede yürüyoruz .Yanımızda grii ve sarı arası bir kedi yürüyor.Yolun karşısına geçeceğiz. Kediyi.kucağıma almak istiyorum gelmiyor.bizimle oda geçiyor.bir eve gidiyoruz sahibi evde yok.O sırada Sevim hanım oğlumun ve benim cebime para koyuyor dolar.Sonra sevim hanım bizievine götürüyor. Orhan-gencebay da evde güzel bir buğday çorbası ikram ediyor ve yiyoruz. Birde rüyamda halay çektik 6. 7 kişiydik.

Okudunuz mu?  Rüyada rüzgar esmesi ne anlama gelir?

Tohat
Merhaba. Eşinin ya da etrafından birinin seni üzecek davranışlarda bulunmasına, hoşnut olmayacağın laubali hal ve tavırlar sergilemesine fakat senin sevilen biri olduğun gibi sözü geçen ve saygı gören biri olacağına delalet etmektedir. Doğruyu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba Rüyamda Babamı gördüm.Bize gelmiş bize çok şevkatli ve çok iyi davranıyordu.Bize et yemeği pişiriyordu.Ocağın üzerinde tepside tandır pişiyordu etleri tepsiye dizmişti.Tadına bakıyorum pişerken çok lezzetli yumuşacık etti.ve pişmişti.Sonra uyumak için yatıyoruz ablamda var Babam üzerimizi örtüyor bizi öpüyor iyi geceler diliyor çok iyi davranıyor bize.Birde rüyamda eşimin başını köpüklüyorum banyo yaptırıyorum.Teşekkür ederim.


Tohat
Harama dikkat emek ve meyl etmemek için özenle hareket ettiğin, işlerinde başarı göstereceğin gibi bunu helal yoldan elde edeceğin gibi aynı zamanda yardımlarda bulunacak ve sana derdini açıp çözüm isteyenlere de destek vereceksin. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda büyük bir kıvırcık marul tarlası gördüm bazı kıvılcımlar çok büyümüş tohumlanmıştı. Birde maydanoz topluyordum.Birde rüyamda yeşillik bir bahçede karışık yeşil pancar topluyorum birde karnabahar topluyorum parçalanmış.Birde afedersiniz küçük abdest yapıyorum.Ama büyük abdest için yer bulamıyorum.Teşekkür ederim.


Tohat
Merhaba. Ömrünün hayırlı bir şekilde geçeceğine ve bunun her yönden gerçekleşeceğine delalettir. Zengin olmaya, umutlu olmaya, hayırlı bir kul olmaya, hak yolunda olmaya, bereket ve rızkının geniş olmasına delalettir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda yağmur yağıyordu bende elimde büyük dikdörtgen şeklinde bir şemsiye ile yağmurun altında yürüyordum. Birde rüyamda beyaz bir boğazlı kazak var elimde benimmiş. Ama kazağın boğaz kısımlarında yemek lekesi gibi lekeler var yıkanmış ama çıkmamış.Birde rüyamda dışarıdayım tren yolu var bende tren raylarından karşıya geçiyorum yürüyerek.Birde dışarda yürürken iki tane siyahlı kedi beni takip ediyor karşıma çıkıyordu.Sanki bir ara kedinin biri diğerinin üzerine çıkıyordu. Teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin kendisine dert ettiği ve kafasına çok taktığı şeylerden kurtulacağına, engel gibi görünen şeyleri aşacağına ve hedeflerine Allah’ın izniyle aşacağına işaret olarak yorumlanır. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda elimde TL ve euro karışık bir sürü para vardı.Paralar genelde 200 TL-100 TL-50 TL idi birine borcum varmış adama 200 TL lerden sayıp veriyordum bir sürü para verdim sonra sahil kenarı gibi bir yerde cebimdeki paraları saymak için çıkardım paraların arasından fotoğraflar çıktı fotoğrafların birinde benim doğum günü resmim babamla birlikte çekilmişim ama üzerimde gelinlik var


arifselim
Hem maddi hemde manevi açıdan çok hayırlıdır. Hidayete ermeye, tövbenin kabulüne ve arzularına kavuşmaya işaret olarak kabul edilir. Ayrıca bereket ve kazanç manalarında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda yeşillik bir yerde büyük bir ağaça kurulmuş salıncak var,Bende sallanıyorum. Çok yükseklere sallanıyorum. Birde rüyamda kalabalık ortamda Reha Muhtarı gördüm. Yanıma geliyor sohbet ediyoruz.Benim gömleğimin yakasında bir bozukluk varmış yada üstteki düğmem açık kalmış olacakki Reha Muhtar yakamı düzeltiyor veya düğmemi ilikliyor o sırada Reha Muhtarın tırnağı çok afedetsiniz göğsümün yukarısına değiyor hafif batıyor kazayla,çok utanıyorum ve gülümseyerek gidiyor.


arifselim
Merhaba. Hayatında çok önemli kararlar vermenin eşiğinde olduğun manasındadır. Bu kararlar ve yenilikler gören kişinin durumuna göre değerlendirilmelidir ama olumlu ve hayırlı olarak tabir edilmiştir. Sende hayırlısını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda elimde bir poşet dolusu ceviz vardı, yanımda annem vardı.Annemle beraber oturduk poşetteki cevizleri kırdık ve yedik.
İkinci rüyam ise kayınvalide ve kayınpederim bize gelmişler beraber oturuyoruz ve yemek yiyoruz.Ve kayınvalide eşime diyor ki falanca birisini buldum onunla evlenir misin diye eşime soruyor.Eşim de kayınvalideme bakıyor ve evlenmem herhalde diyor.Ben de o anda eşime bakıyorum ve herhalde diye şüpheli konuştuğu için üzülüyorum. Lütfen yorumlar mısınız, teşekkür ederim.


Tohat
Merhaba ilk rüyan çeşitli anlamlara gelebilmektedir.
Sevdiğin kişilere yardım etmeye,
Ortaklık kurmaya,
Zarar verecek durumlardan ve sıkıntılardan uzaklaşmaya,
Ayrıca kısmete işarettir.
İkinci rüyan ise Başta olumsuz durumlar yaşamak zorunda kalabilirsin. Kısmetsizlik, şansızlık, parasal sıkıntılar gibi sorun teşkil eden durumlar söz konusu olsa da daha sonra mutlu olacağın haberler alacak ve keyfine ve sevincine kavuşacaksın. Kısa sürecek bir olumsuzluğun ardından bunları geride bırakacak müjdeli ve mutlu edici havadisler alabileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda sokakta dolaşıyorum kadının birine denk geliyorum elinde dolarlar var.Bak bir sürü para var gibi tavır sergiliyor bende bana da ver gibisinden bir şeyler söylüyorum 51 dolar veriyor apartmanına giriyor iyi diyorum sokağın yukarısına doğru çıkarken bende yerde bir deste 100 dolar buluyorum alıp cebime koyuyorum demek ki kadında burada bulmuş kim düşürmüş olabilir
acaba sahte paramı diye geçiyor aklımdan alıp gidiyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Aza kanaat etmeyen ve her daim yüksek olanı arzulayıp bunu hayal eden kimseye, bunu elde etmenin tek yolunun helal olan yol ve paradan geçtiğine, bolluğun ve bereketin artarak rahatlık içinde yaşayacağına, kısmetin açılarak başarıların önündeki engellerin kalkmasıyla tüm bunlara vakıf olabileceğine delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir tabi.


Halil
Rüyamda bankamatikten para çekeceğim sırada kart yamuluyor. arkamdada sıra var. Parayı çekemiyorum.Arkadaşım bana 20 lira para veriyor.Dur kartımı alayım diyorum. O sırada köşede tarihi para dolar euro görüyorum. Eurolar biraz yanmış söndürmek için uğraşırken euroların birazı iyice yanıyor.


Tohat
Hayırlı günler. İşlerin konusunda atacağın adımlarda istediğin neticeyi alamayabilirsin. Bazı aksaklıklar görebilir ve şansın yaver gitmeyebilir. Elindeki veya edinceğin mal mülkün hem helal olmasına hem de zarar görmemesi adına dikkatli olman, Allah’a sığınman, ve yardım dileyerek işlerini yoluna koyman gerektiğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Pilav Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda askermişim gece bir tatbikada giderken yolumu kaybettim yolu ararken bir ev görüyorum o eve yardım istemeye gidiyorum evde bir genç güzel kızla annesi vardı onlara askerim yolumu kaybettim bana yardım edin diyorum onlarda beni başka bir eve gönderiyor oraya git diyorlar gidiyorum hocam o eve o evdekiler çok kalabalıklar asker olduğumu söylüyorum bana çok büyük bir sofra kuruyorlar kendi aralarında benim için para toplayıp bana veriyorlar paranın hepsi kağıt hocam sonra beni duayla uğurluyorlar sonra beyaz bir arabayla askerlik arkadaşım beni alıp birliğime dönüyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Aile içinde, iş hayatında üzerine alacağın bir sorumluluğa işarettir. Zorunlu olarak veya isteğe bağlı olarak yapmak isteyeceğin bir meselenin başta omuzlarına yük geleceğine, kafa karışıklı yaşayacağına, bir süre bu stres altında kendini hissetsen bile yakın çevren tarafından sana dokunacak yardımları sayesinde işlerinin üstesinden kalkabilecek ve ferahlığa ereceksin. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tanıdığım bir kadın bana 100 dolar veriyor önce alıyıyorum ve aldığım için çok zor duruma düşeceğimi anladığım için yere atıyorum sonra tanıdığım bir erkek niye aldın diyor çok ihtiyacım vardı ama geri attım diyorum keşke bana söyleseydin ben verirdim vediyor bankamatiğe gidiyoruz oraya 750 yazıyor ama çektiği parayı ya da bana verdiğini görmüyorum


Tohat
Hayırlı günler. Çalışan kimseler için işinde daha iyi bir noktaya gelmek, yükselmek daha çok kazanmak için göstermiş olduğu hırs ve azmin yansımasıdır. Böyle bir rüya kişi için yardım alarak istediği işi kurmak veya alacağı yardımla işinde büyükmek olarak da tabir edilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Slm . Rüyamda tanımadığım birilerin den yüksek meblağ da para aldım dört milyon kadar parayı onlar getirdi bana verdi bende aldım. Bu neye yorumlanır . Acil cevap verir misiniz tşk iyi günler ve bir şey daha devlet dairesine çalışan 36 yaşında erkeğim. Yani polis memuruyum hocam lütfen acil cevap


Tohat
Aleyküm selam. Hayırlı bir gelişme ile karşılaşıp mutlu olmana sebep olacak bir haber almak veya varlıklı ve yardımsever bir kimse ile taşınarak ondan göreceğin yardımlara işaret etmektedir. Olumsuz bir manası yoktur. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Acer
Teşekkür ederim:)


rüyada kağıt para görmek imam nablusi, rüyada bozuk para görmek imam nablusi, rüyada para görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Pil Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Para Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.