Anasayfa
3 Kasım 2022, 20:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi)

Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PARMAK

Parmak, evlat, zevceler, baba ve ana, mal, hayvan, mülk ve sanatla yorumlanır.

Rüyada parmaklarının fazla ve güzel olduğunu gören kimsenin sözünü ettiğimiz şeyleri de fazla olur. Noksan olduğunu görenin de bu şeyleri noksan olur.

Rüyada parmağının kesildiğini ya da ondan faydalanamadığını görmek; baba, ana ve evladından yararlanamayacağına, yahut malının zayi olacağına, hayvanlarının telef olacağına ya da sanatının değerini kaybedeceğine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada rüzgar esmesi ne anlama gelir?

Bazen parmaklar, beş vakit namaza yorumlanır.

Parmakların bağlanması, malın bağlanmasıdır.

Parmakları kesik bir insan görmek, itimat ettiği maldan eziyet görmek ile yorumlanır.

Parmakların uzunluğu fazla haris olmağa, parmaklarının bir parmak fazla olduğunu görmek akraba veya namaz, ya da ilminde ziyadeliğe yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada polisten kaçmak

Bazı yorumcular, parmakların birbirine geçirilmesi rüyasını, rüya sahibinin işsiz kalması ve elinin darlığına, ailesi, kardeşi ev evlatlarının zararın giderilmesi için

birbirlerine yardımcı olmaları ve ittifak etmeleri, şeklinde yorumlamışlardır.

Bir kimse, birisinin parmağının ucunu ısırdığını görse, eli ısırılan kimsenin terbiyesizliğine, ısıran kimsenin de onu terbiye etmek için gösterdiği aşırılığa yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi)

Parmaklarını çatırdattığını görmek, akrabalarından kötü söz işiteceğine; rüyada parmaklarının fazla olduğunu gören imamın, hırs ve zulmünün fazlalığına, insafının azlığına yorumlanır.

Sol elin parmakları erkek ve kızkardeş çocuğudur.

Erkeğin parmaklarını kına ile bezemiş görmesi, çok tesbihatta bulunmasına, kadının kına yaktığını görmesi ise, kocasının ona karşı y apacağı iyiliğe yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin ayak izini görmek

Ellerine kına koyduğunu fakat kınanın tutmadığını gören hanım, kocası tarafından sevilmez.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada parmak görmek evli iseniz erkek çocuğuna ve bu çocuğun kısmeti ile gelerek çok zengin olacağınıza yada ayak parmaklarını görmüş iseniz hayatınızın yolunda gideceğine ve işlerinizin iyi olacağına bu sayede çok kazançlar elde edeceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada pisuvara işediğini görmek

Rüyada Kızımın Parmağının Büyümediğini Görmek

Hazalahsen
Merhaba 2 yasındaki kızım kuzeniyle balkonda oynarken düşüyor çok yüksek değil balkon iniyorum aşağı hiçbir şey olmamış yürütüyorum onu sonra uyutmaya götürüyorum sonra eline bakıyorum orta parmağı kızımın büyümemiş yani tırnağını görüyorum bu zamana kadar fark etmemişim sadece hemen kardeşimin yanına götürüyorum o görünce ağlıyor babasına gösteriyorum bakıyor o zaman diyorum ki bu rüya uyan uyanıyorum parmağı normal bir şekilde çok huzursuz uyandım aslında kızım yarın yağ bezesi ameliyatı olacak alnından küçük bir ameliyatta olsa çok endişeliyim kötü şeyler mi olacak acaba çok korkuyorum

Okudunuz mu?  Rüyada pislik, toz vs görmek

Yorum: Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Endişeli düşüncelerinden ötürü gördüğün muhtemel olsa da bu tür rüyalar görenler için evlatlarından yana herhangi bir sıkıntı, tasa, saygısızlık ve vefasızlık görmeyeceklerine, onlardan yana her zaman mutlu olabileceklerine ilişkin hayırlı bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Pilot Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda akrabalarım bir evde toplanmıştı kuzenimle bahçede konuşuyordum ve ağaca tırmanmıştım daha sonra yanımıza gelen genç bir kızı fark ettim ayak parmakları 7 taneydi iki ayağı da aynıydı fakat yine de ayakları çok güzel ve zarif görünüyordu ben de onu övüyordum. (Kuzenim ve bende bayanız)

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin mührünü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sanatsal bir işe girmen ve bu yolda göstereceğin başarılar, hiç ummadığın kadar yükseklere çıkman ve gelirini katlaman manasındadır. Ayrıca günah ve bu konuda yapılacak olan söz ve davranışlarına dikkat etmen gerektiği yönünde de bir işarettir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber devesi böceği görmek

rüyada ayak parmağını eksik görmek, rüyada ortanca parmak gormek diyanet, nablusi serce parmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Resim Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.