Anasayfa
27 Kasım 2022, 14:44
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Pasta Görmek (imam nablusi)

Rüyada Pasta Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PAS TA

Rüyada pasta görmek, sevilen bir kişi olmayı ifade eder.

Düğün pastası görmek, çoktandır yolu gözlenen birine ilanı aşk etmeye yorulur.

Çikolatalı ve süslü pasta, kolaylıkla elde edilecek mal ve servete işaret sayılır.

Pasta yemek, müsrifliğe; elinde pasta olup yememek ise kazancını iyi muhafaza etmeye veya iyi bir yatırım yapmaya yorulur.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Pasta Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada pasta görmek çok uzaklardan yada memleketinizden gelecek bir misafire yada bir haber veya bir eşyaya şayet pastayı dilimler iken görmüş iseniz uzak yerdeki bir kaç yakınınızın bir araya gelerek sizin yanınıza geleceklerine ve bu ziyeretin sizin için bir kazanç kapısı olacağına o yüzden misafirlerine karşı saygıda kusur etmemen gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Peruk Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Pasta Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam ben rüyamda pişirilmiş renk renk kekler gördüm ama yarım el boyunda dikdörtgen bir şekilde kesilmişti kreması da ayrı bir kapta hazırdı. Onları alıp önce kareli bir pasta yapmaya çalışıyordum sonra bunda boşluklar oluyor diyip kalp şeklinde bir kaba diziyorum yanımda da ilkokuldan kız arkadaşım vardı önce o yiyordu onun yediğini görünce bende yiyordum beraber kaşık kaşık yiyorduk. Trump vardı karşımızda onunla röportaj yapmaya gitmişiz birşeyler anlatıyordu. Bunun manası nedir hocam

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimiz ile medine'ye hicret ederken görmek

Yorum: Rüyada Pasta Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sevinç ve mutluluklara kavuşmak manalarındadır. Ayrıca rüya sahibinin moral bulmasına vesile olacak haberler almasına ya da olaylar yaşamasına tabir edilir. Diğer ayrıntıların bir önemi yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pembe Orkide Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam Ben rüyamda pişirilmiş hazır pasta gördüm bir tepsi ve hepsini yedim ya bir dilim yada iki dilim di arkadaşımın kardeşi yedi o pastayı yiyen kişiyi çok seviyorum pastanın üstü sarı içi beyaz dı Rica etsem bu ruyamı yorumlarsanız çok sevinirim saygılarımla
Cüneyt


arifselim
Aleykum selam. Pasta yemek rızık yemek anlamındadır. Pastasını yediğin kişinin rızkından yemek ve maddi kazanç elde etmeye tabir edilir. Ayrıca bu rüya hayalindeki şeylerin gerçekleşeceğine, istediği işe ve kariyere sahip olacağına da işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pirinç Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam size Azerbaycandan yaziram.Arkadasim nisanli.Ruyasinda eski sevgilisinden pasta geldigini görmüş uzerine mutlu ol yazisi varmis.Bir bakmiski diğer tarafinda benim ismim ve sevdigim cocugun ismi yazmis.Kardesi bicak getirmiski pastayi kessin arkadaşim kesmemis pastanin fotografini bana cekip atmak için.Yorumu nedir?iyi gunler


arifselim
Merhaba. Allah mesut etsin. Böyle rüyalar böyle zamanlarda görülmesi çok normaldir. Kötü bir anlamı olmasa da özel bir şekilde tabiri de yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizden bir şey almak

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda çok uzun zamandır görüşmediğim bir akrabamı gördüm ve bize doğum gününü kutlamaya gelmişdi bende onun için pasta ve kek almaya gidiyordum markete. Hic konuşup da barışmamıza rağmen, sevincle pastayı alıp eve getirdim süsledim mumlar yakıp… rica etsen bu rüyayıda yorumlarmısınız? Şimden çok teşekürler..


arifselim
Merhaba. Hem bu kişinin sana gelmesi ve hemde diğer gördüğün ayrıntılar güzel, hayırlı ve çok sevindirici gelişmelerin olacağının bir işareti olarak tabir edilir. Bu sevinç ve mutluluk kişiye göre değişebilir. Hayırlısını dilemek ise daima en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada rüzgarın kapı pencereyi açması

Acer
Merhabalar…
Rüyamda kakaolu pasta yapıyordum ama ilginç olan dışarda Çeşme başındayken yaparken hamurunun kıvamı biraz kuru idi biraz su katıp yoğuruyordum yoğurdukça aa biraz da su ekleyim diyordum galiba sıvılaştırmam gerek diyordum.içimden de acıktım derken eski iş arkadaşım bak sana tavuk pilav getirdim diyordu ama tabağımı geri verir misin diyordu ben de anneme gittim tabak almak için tabaklardan şeffaf cam olanı aldım ona koydum arkadaşımın tabağını geri verdim.Bu arada yanımda üniversiteden arkadaşım var eşi de arkadaşım biz 8 gündür kötüyüz diyor aramız kötü diyor .Onlara durun size galiba birileri bişi yaptı bir numara verecem arayın kadını aranızdaki büyüyü ancak o kadın bozar diyorum ama mutlaka arayın diyorum..Hatırladığım bir başka şeyde yeğenim de yanımdaydı .Net hatırladığım bunlar. Yorumlar mısınız?Şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin yüzünü görmeden elini görmek

Tohat
Merhabalar. Gördüğün rüyanın tabiri bugünden itibaren her anını değerlendirmeye özen göstereceğine, maddi ve manevi olarak birikimlerini artırmaya ve doğru bir şekilde kullanmaya gayret göstereceğine, yarının rahat ve en az sorun taşıması için uğraş vereceğine delalet eder. Ayrıca önüne sana yardım eden ve yanında olan kimseler olacağı gibi tam tersi onların da bulunabileceğini aklında tutman gerektiğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir tâbi.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin sesini işitmek görmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyada Bir davette oturuyoruz canım çok tatlı çekiyor uzakta aynı iş yerinde çalıştığım ilgi duyduğum Bir bayanın önüne bakıyorum önündeki tabakta 3 tane Antep fıstıklı uzun kalın tatlı var canım çekiyor uzaktan el kol işareti ile 3 tatlıyı uzatmasını istiyorum Bir bakıyorum elinde paket halinde kakaolu yaş pastayı alıp bize doğru yürümeye başlıyor bende hemen kalkıyorum yerimden elinden almak için çok hızlı gidiyorum karşılaşıyoruz yolda hatta ben onu biraz geçiyorum sanki benim alacağımın farkında olmadığını hissediyorum pastayı bana veriyor ancak elindeki pakette yenilmiş yaş pasta var tam değil yarımdan biraz daha fazla yorumlarsanız çok memnun olurum teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rızkın azalmadan devam etmesi, nimet içinde olman ve bu konuda sıkıntı görmemeye delalettir. Öte yandan sosyal bir ortamda bulunmak veya özel bir durum yaşamak manası da içermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada pasta görmek imam nablusi, rüyada yaş pasta görmek imam nablusi, rüyada pasta yemek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Pasta Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.