Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Patron Görmek (imam nablusi)

Rüyada Patron Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PATRON

Rüyada patron görmek, geçim sıkıntısına düşmeye veya görülen yerde toplumsal huzursuzlukların baş göstermesine işarettir.

Patrondan para almak, işten çıkarılmaya yorulur.

Patronla münakaşa veya kavga etmek, sıkıntıdan kurtulmaya ve geçimini sağlamayı ifade eder.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Patron Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada patron görmek tüm kontrolleri elinize alarak kendinize yeni bir iş kurmanıza ve bu kurulan iş ile ilgili kendinizi geliştirmenize yada patron ile kavga ettiğini görmüş isen kendinize çok yakın bir zamanda yeni bir iş kuracağınıza ve almış olduğunuz bir fikri hayatınıza geçirerek daha mutlu bir yaşam geçireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Pirinç Görmek (imam nablusi)

Ruyada Eski patron

Kayıtsız Üye
Ruyamda kus oldugum ve isten ciktigim payronumu gördüm bir masadayiz onun esi falanda var yanimda da bir erkek cocugu var patronum bna sarilio opuo bni sonra kalkio yanimdan tlfonunu unutuo bnde ona tlfonunu gotruorum bilinc altimi bilmiorum yormlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz bana bir şey söylemesi

Yorum: Rüyada Patron Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya büyük ihtimalle bilinçaltıdır. Bazende rüyayı gören kişinin iş ile ilgili olarak sıkıntılar yaşadığına ama çok daha iyi bir işe başlayacağına alamet olarak tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada radyasyona maruz kalmak

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda 7 ay önce ayrildigimi is yerimdeki patronumu gördüm bir elamn bni onun yanina goturuyordu önce bnden selam bklio vermedim sanarak yuzume bakmio sonra yanima glio elimi tutuo bna simsiki sarilio baska is yerine grmem için onu referans olarak aramislar ne dedindie soruyorum bni ise gero cagrmasini bkliorum bn smskisarilio lütfen yorumlarmisinz

Okudunuz mu?  Rüyada Peruk Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin çözülmesini istediği önemli işlerinin çözüleceğine, sıkıntılarını aşacağına ve istediklerini elde edeceğine yorumlanır. Ayrıca diğer görüşe göre maddi açıdan zor dönemden geçmeye ve manevi açıdan desteğe ihtiyacı olduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selâmünaleyküm, rüyamda patronumu gördüm, iş yerindeyiz, diğer iş arkadaşlarımda var, patronumun hasta olduğunu gördüm. Bugün çalışamacam dedi, çok hassastı. üzerini giyindi boğazına atkısını sardı ve gitti iş yerinden.

Okudunuz mu?  Rüyada Pijama Görmek (imam nablusi)

Normalinde hastalıktan dolayı işini hiç aksatmayan bir bayandır patronum, 55 yasında. Kendisi doktor, nöroloji uzmanı.
Bende bayanım, kocamla bir yıldır ayrıyız hiç görüşmüyoruz. yorumlar mısınız sevinirim,Allah razı olsun sizden.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüya senin işteki performansının ve çalışmandaki hassasiyetinin bir göstergesidir. İşine sadık ve elinden geleni yaptığından dolayı patronunun gözünde iyi bir konumda olduğuna, senin çalışmalarını takdir ettiğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada polisten kaçmak

imam nablusi rüyada patron gormek, mumsema rüyada patron, Ruyada eski patron gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Pantolon Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Patron Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.