Anasayfa
4 Ağustos 2023, 12:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Perde Görmek (imam nablusi)

Rüyada Perde Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PERDE

Rüyada görülen perde, işleri gizlemeye yorumlanır. Bazen de sırları gözleyen arkadaşa yahut mallarını insanlardan gizleyen ve başkasına bakmaktan kendisini meneden zevceye yorumlanır.

Perdenin damga ve alameti varsa, zevce, çocuk ve evden perdenin yorumlandığı şeyin kadrinin yüceliğine yorumlanır.

Bilinmeyen perde onu gören kimse için üzüntü ve kederdir.

Evin kapısında olan perde dünyaca üzüntüdür.

Eski perde, devamlı olmayan bir üzüntüdür.

Rüyada yırtılmış perde gören kimse, ferahlık ve sevince kavuşur.

Mescit kapısındaki perde, dince üzüntü ve kederdir.

Rüyada olduğu gibi görülen ve bilinen perdenin yorumda fayda ve zararı yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada Pınar Görmek (imam nablusi)

Yerlerinde başka yerde görülen perde, üzüntü, keder ve sıkıntıdır. Kendi yerlerinde görülen perde için, yorum yoktur.

Bir kimsenin kapı ve girilecek yerden başka bir yerde veya asılması çirkin görülecek bir yerde perde görmesi, şiddetli üzüntü ve korkuya yorumlanır. Ancak onun sonu hayırla sonuçlanır.

Perdenin ağır ve ikiye katlı olmasının üzüntüce yorumu daha şiddetlidir. İnce ve tek kat olan perdenin üzüntüsü hafiftir.

Siyah perde, üzüntü ve kederdir. Yeşil perde, hayra ve methedilecek akibete yorumlanır.

Perdenin çokça büyük olması üzüntünün de büyük olmasıdır.

Bazen de perdeler, işlerin gizli ve saklı tutulmasına, perdelerin açılması ve kaldırılması ise, rezil ve rüsvay olmaya yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pasaport Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Perde Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada perde görmek önünüze çıkacak olan tüm engelleri kendi başınıza yeneceğinize borçlarınızdan kurtularak rahat bir nefes alacağınıza ve düşmanlarınızın kim olduğunu öğrenip onlardan kurtulacağınıza ve uzak durmanız gerektiğine işaret eder.


Rüyada perde görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annemin elinde bir makasla tül bir perdeyi kestiğini gördüm ama perdeyi tamamen kesmiyordu enine kesik atıyordu yanımda abimde vardı. Rüyayi yorumlarsanız mutlu olurum teşekkürler


Yorum: Rüyada Perde Görmek (imam nablusi)

arifselim
Hoş olmayan, sıkıntı, sorun ve her türlü olumsuzlukların uzaklaştırılması manasındadır. Perdenin yırtık olması olumlu olduğu gibi, perdenin kesilmesi de olumlu ve hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pastırma Görmek (imam nablusi)

Mevak
Merhaba dün gece istehare rüyasında yattım. Ismini degistirmek istiyorum ve yeni ismim benim için hayırlı mı diye rüyayı yattım.
Rüyamda daha önce kullanılmış olan ama gayet temiz ve yeni görünen bir beyaz tül perde gördüm. Gerçek hayatta da ihtiyacım vardı perdeye. Ve rüyamda bu perdeyi gördüğümde çok sevinmistim. AA benim odama da tam uyacak bu diyerek pedeyi iki kat katlayip almıştım evime götürmek üzere. Rica ediyorum baba bu rüyayı yorumlarmisiniz 🙏
———-
Emin olun ilk etapta istişaremi yaptım. Ebcet hesaplamasina kadar. Ama Allah ın rızası da önemliydi benim için. Rüyamdan şüphe duymuştum internetteki olumsuz tabirleri okuyunca. Çok teşekkür ederim 🙏 sağlıcakla..

Okudunuz mu?  Rüyada polisten kaçmak

arifselim
Merhaba. Bu tür şeylerde istihare değil, istişare yapılmalıdır. Eğer isim değişikliği gerekiyorsa o zaman güzel ve hayırlı bir isim seçilerek isim değiştirilebilir o kadar. Bunun için istihare yapmanın bir anlamı yoktur. Gördüğün rüyan ise güzel bir rüyadır.


Kayıtsız Üye
Annem ben doğmadan önce gökyüzünden inen beyaz tül bir perde görmüş bunun anlamı nedir?
Cevaplarsanız sevinirim saygılar…

Okudunuz mu?  Rüyada Pestil Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüyanın senin doğumunla yada annenin hamileliği ile ilgili midir değil midir bilemeyiz. Ancak sadece hayırlı ve güzel bir rüyadır diyebiliriz. Gören kimse için mutlu olacağı olaylara yeniden dönüş yapması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar .. eşimle ayrı yaşıyoruz .. rüyamda evimin balkonununda beyaz tül perde asılı gördüm hatta balkonda perde mi olur yanlış oldu galiba bunları içeri taktıralım diyorum orda uyandım balkonum böyle boydan boya tül perde takılıydı bembeyaz uçuş uçuş çok güzeldi perdemin etek uçları pembe çiçek işlemeliydi yorumlar mısınız rica etsem

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin uzun zamandan beri hasret kaldığı, özlediği ve çok istediği dileklerinin gerçekleşmesine ve çok mutlu olacağı gelişmelerin yaşanacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben rüyamda gökyüzünden aşağı inen uçsuz bucaksız beyaz tül perde gördüm dokunup nereye bağlı acaba diye aşağı çekiyorum üçü görünmüyor arkamı dönüyorum bir tane daha olduğunu görüyorum ona da dokunuyorum onun ucu görünüyor gökyüzünde asılı ama ikiside açık değil perdelerin. Aslında çok rüya görmem yılda belki 5 kere bile gördüğüm rüyalarda genellikle doğru çıkıyor. Anlamı ne olabilir cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Pil Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya ancak sana özel yorumlanırsa isabetli bir yorum yapılabilir. Genel bir yorumu ise rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan sevindirici ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda yakın arkadaşımı ve kızlarını gördüm.kocaman krem renkli arada desenli altın sarısı renkler olan çok görkemli şah şahlı bir perde getirdi hepimiz hayran hayran bakıyorduk.bunu nereden getirdin dediğimizde eski bir perde arkadaşım kullanmıyordu ben getirdim kullanmak için dedi.bizde çok iyi yaptın hiç eski gibi görünmüyor çok güzel bayıldık dedik.sonra ben ve çocukları perdeyle oynadık çocukları güldürmek için bir baktım iki kız çocuğu da beni perdeyle sardılar her yerimi çok güldük.rüyam bitti hayırla yorumlar mısınız teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber efendimizin annesini ve bebekliğini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Manen ve maddi olarak zengin olarak yorumlanmaktadır. Manen evlat sahibi olmak veya evlatlarından göreceğin mutluluğa ve gurura işaret eder. Madden ise parasal olarak rahatlamaya ve elinin sıkışmamasına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


BUKLE
hocam hayırlı günler,

bu ara bir kaç kez rüyamda tül gördüm.en son gördüğüm tülcüye gidiyorum güya daha önce sipariş vermişim diktirmek için.iki adet beyaz bembeyaz hatta
tül kendiliğinden belli belirsiz etek uçlarında desen var.bir tane de beyaz mavi-lacivert şeritli bir tül.sözüm ona evleneceğim diye hazırlık amaçlı diktirmişim. evlilikte bazı sorunlardan dolayı ertelenecek gibi üzülüyorum biraz boşuna da masrafa girdim durduk yere diye evdekilerin de haberi yok evlilik planımdan vs..tülleri mecbur alıyorum dükkandan, eve ne diyeceğim diyede düşünüyorum kara kara yada nasıl saklayacağım diye,olmadı eve asarım vs bir sürü şey geçiyor aklımdan.şimdiden teşekkürler hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada pisuvara işediğini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hayırlı bir rüyadır ve bu hayırlı durum bir çok yöne işaret etmekte olup güzel gelişmelerin olacağını göstermektedir. Kısmetinin açılacağına, temiz kalpli ve iyi niyetli biriyle tanışacağına, kalbi güzel insanlarla vakit geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, parasal anlamda sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin yardımcısı olmak

rüyada perde gormek imam nablusi, rüyada perde görmek imam nablusi, rüyada tül görmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Peri Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Perde Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.