Anasayfa
22 Ekim 2021, 7:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Peynir Görmek (imam nablusi)

Rüyada Peynir Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PEYNİR

Rüyada peynir, bekar için nikahlanmaya, çocuğa, artan mala ve uzun ömre yorumlanır.

Bazen peynir, rızk ve berekete, bazen de içiresinde maya bulunmasından dolayı, faiz karışmış bir mala yorumlanır.

Peynir, rahatlıkla beraber maldır. Yaş peynir, yorumda kuru peynirden hayırlıdır. Peynir, rüyayı gören için hazır mal ve senenin bolluğuna yorumlanır.

Peyniri ekmeğe katık edip yediğini gören kimsenin geçimi güç ve çetin olur.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin yüzünü görmeden elini görmek

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Peynir Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada peynir yediğini görmek bir konu hakkında sesiz kalacağına yada başkasını peynir yerken görmüş isen yardım istediğin bir kişiden istediğin desteği göremeyeceğine yada peynir beyaz olarak görmen çalıştığın işle alakalı yada okulunla alakalı konsantrasyon eksikliği çekeceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Peynir Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda bir sürü insan pazar gibi bir yerde beyaz peynir satıyordu. İçlerinden bir tanesi yakın bir arkadaşımdı. Peynir almak için ona yönelip fiyatını sorduğumda kilosuna 100 lira diyordu. Çok pahalı olduğunu düşünüyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada Pilav Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Peynir Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Peynir görmek daima hayırla açıklanır. Eğer peynir satın alınırsa bu çok daha hayırlıdır. Bu rüyan ise, iyi, güzel, mutluluk ve huzur verici gelişmelere işaret olarak yorumlanabilir. Evlenmemiş kişiler için evlenmeye ve ihtiyacı olanlar için ise bolluk ve berekete yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Peçete Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda tosyadan tanıdığım birinden kasa kasa peynir gelmiş ticeretini yapmayı düşünüyorum getirtip pazarcılara satmayı iniyorum pazara iki kasa peynirle gösteriyorum kasayı açıp tadına bakıyor beğeniyor abisi geliyor abisine diyor parasını peşin istiyor abi sonra abiside düşünüyo bende yok diyorum iki taksit olur bana 80 lira veriyor diğer kardeşi 100 e tamamlayalım diyor kaç kilo diyorum 300 diyo saçma geliyor 2 teneke nasıl 300 kg olur diye 40 kg falan olur gibi ikisi ama yinede 300 e göre hesaplıyorum iki taksitten 160 az geliyor çünkü iyi peynir kalitelisi diyorum kendi kendime sonra tenekeleri alıp eve çıkarıyorum başkasına satarım sessiz kaldım diye kazıklamaya çalışıyolar diye düşünüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada rakamlar görmek

arifselim
Bu rüyan zafer elde etmek manasındadır. Eğer rüyanda seni kandırmışlarsa gerçek hayatta sana üstün gelecek ve seni gerçekten kandıracak birilerinin varlığı anlamında yorumlanır. Kadınlar için ise hamile kalmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Selanik45
Selamünaleyküm ben rüyamda elimde bayağı para vardı 4tane 50lira birazda 20liram varmış pazarın içinde bir market var ve keçi aütü sattığını duymuşum oraya gidim süt alıyım birazda bişwyler alırım diye içimden geçiyo pazara gidince markette kampanya varmış keçi sütü kilosu 7lira 4kiloluk keçi sütü paketlemişler kovası mayası bakraçı içinde hepsi 45liraymış sona pazarda biyerde peynir tezgahına gelmişim büyük fıçı gibi iki tane bidonda tulum peyniri var ben baştakinin tadına bakıyorum tulum peyniri çok lezzetli çok tatlı ve yumuşak tazeydi çok lezzetli diyorum bana kuzu peyniri diyolar ben bu rüyamın yorumunu çok merak ediyorum lütfen yardımcı olurmusunuz aslında ben normal hayatımda hiç tulum peyniri sevmem koyun yada keçi sütünde yapılan hiç bişeyi yemiyorum kokusu beni çok rahatsız eder normalde ama rüyamda keçi sütü almak isteyişim ve tulum peyniri yemem çok enteresan geldi bana ve ben bu rüyamı dün sabah saat 06:00 civarında gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada Pembe Orkide Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu gıdaları tüketmemiş olman rüyanda görmeyeceğin anlamına gelmez. Düşünce olarak aklından geçirdiklerin bu ve buna benzer gıda vs. simgesel olarak görülür. Rüyanın tabirinde senin bir işte insanlara göstereceğin faydadan dolayı başarı kazanacağına, isminin duyulacağına, yapmak istediklerin konusunda büyük bir azim hissedeceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz bana bir şey söylemesi

Kayıtsız Üye
Slm. Ben rüyamda evimizin ama değişik bir ev sanki. Odanın zeminin altında bir teneke peynir çıkıyor yani ben yanımdakilere açıp gösteriyorum ama peynir oldugunu da bilmiyorum şaşırıyorum.. sanki define saklanmış gibi. yanimdada iki bayan kizimin okulundanmis neyse açıyorum onlara elimle ufak bir parça kırıp ağızlarına sokuyorum tatmaları için bende agzima atıyorum.. bu arada bu peynirin ne kadar çok değerli bisey ozelmis diye anlatıyorum ovuyorum. Önce bir beğenir gibi olucakken çok kotuymuş diyip agzimizdan çıkarıyoruz. Allahhalah yoksa bu peynir değil başka biseymi diyip şaşırıyoruz yoksa bunu burda niye saklasınlar diye anlamaya calisiyor ve merak ediyoruz derken birden uyandim. Cok aklıma takildi cevaplarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada rafadan yumurta yemek

Tohat
İşlerinin bozulmasına, istediklerine giden yolu tıkayan ve hayallerini gerçekleştirmede bazı sıkıntılar ile karşılaşabilirsin. Bunun farkına vardığın anda geri dönüş yaparak daha doğru adımlar atıp umutla ve hevesle yapmak istediklerini gerçekleştirmeye devam edebileceksin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada peynir görmek imam nablusi, rüyada peynir yemek imam nablusi, rüyada peynir yemek

Bu kategoride yer alan Rüyada Patron Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Peynir Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.