Anasayfa
29 Kasım 2022, 20:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Pırlanta Görmek (imam nablusi)

Rüyada Pırlanta Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PIRLANTA

Rüyada pırlanta görmek, aşk ve kültürle veya şeref ve itibarla yorumlanır.

Rüyada pırlanta yemek, çok kazanca işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Pırlanta Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada pırlanta görmek ilgili olduğunuz alanlarda üstün başarılar göstererek ve bu konudaki yeteneklerinizin farkına varılarak ön plana çıkarılacağınıza ve bundan dolayı sizi iyi hissettirecek alanlara yoğunlaşmanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada protez diş kırılması

Rüyada pırlanta tektaş hediye almak

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda evli bir arkadaşimin yaninda bna tektas pirlanta yuzuk hediye grldigini goruyorum yanimdaki evli arkadaşim kndi yuzugu kdar pahali olmadigini soyluyor ama yuzuk bni tatmin ediyor onada gercekte o yuzugunu kaybetmisti e diyorum sen 3 binliralik yuzugu kaybettin diyorum (sanki ona yuZuk alan kisi bma almis gbi dusunuorum )bna o yuzden bin lira civarinda yuzuk almistr diorum sonra elimde beyaz bir kagit goruorum mektup gibi okumak için yanlarindan uzaklasip bir banka oturuyorum bu bahsettim yerde eski calistigim is yerinim onuydu rüyamda baska evli arkadaşlarımida gruorum birisi bnimki pirlatnta değil die sikayet edio bu arada bn bekarim

Okudunuz mu?  Rüyada Pislik Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Pırlanta Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin maddi açıdan ilerlemesine ve güç kazanmasına işaret eder. Bekar kimseler için ise bu nasip ve kısmetinin açık olmasına ve evlilikle ilgili olarak sevineceği gelişmeler yaşamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pide Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda evimde parlak 2 yüzük buluyordum biri alyans diğeri 5 taş pırlantalardan o kadar parlıyorlardı ki benim olmasa da pırlanta olanını sağ elime takip dışarı çıktım.Sonra iyi bir aileye sahip değerli bir aile dostumuzu gördüm abla bu yüzük senin olabilir mi dedim ve onunmuş.hemen yüzüğü ona verdim ama verirken o kadarda parlamadığını bulanık durduğunu fark ettim. Aile dostumuz evli ve toplumda saygı duyulan biri ve ben bekarım.yüzüğü çıkardığım için hayır mı şer mi bilemedim. şimdiden teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Pire Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Yapacağın bir işin duyulması üzerine ün yapacağına, takdir görüp övüleceğine çevrende ve işlerini duyan kimseler tarafından saygın bir kimse olarak anılacağına, insanların nezdinde kimlik kazanacağına delalettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tek taş yüzüğümün düştüğünü farkediyorum.Nasıl bulacağım derken bir iki adım ötede dışarıda toprak üzerinde yerde hemen bulup seviniyorum.Taşın düştüğünü bana haber verenin yaradan olduğunu ,onunla aramda özel bağ olduğunu çevremdekilere anneme,vefat eden babama ifade ediyorum.
Yorum için teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada peşinde erkek görmek

arifselim
Tek taş yüzük mutluluk ve dileklerin olması olarak kabul edilir. Kaybettiğini geri bulmak ise sonradan da olsa gelecek olan müjdelere, mutluluğa ve hayırlı bir döneme işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada polisler tarafından sorguya çekilmenin tabiri anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir arkadaşın küçük oğlu ayağıyla elime çarpıyor, basıyor daha sonra pırlanta yüzüğümden 3 taş düşüyor.Elimi halıya sürerek Arıyorum halıda bazı minik taşlar boncuklar buluyorum . Ama emin degilim kesin pırlanta taş mı normal boncuk mı. Onları eleyip ayıracağım galiba. sonra bir evin içinde baca gibi geçit gibi biyer var ordan giriliyormuş giremedim. Eşim var babam ve annem var. Eşime babam diyor ki; oğlum maddi şeyleri vs hiiç takma hepsi boş ; evladınız sağlıklı olsun da diyor.Sonra bahçeye cıktık annanem bişeler dikti bahceye. Fida. Üzerini kapatmak için , galiba zarar görmesin diye poset istedi. Sonra hamile bir arkadaş bize gelmiş. Sarılıyoruz sarılırken üzerime doğru düşüyor koltuga doğru gülüşüyoruz… hayırlı günler😊

Okudunuz mu?  Rüyada Patron Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyanın isabetli yorumlanabilmesi için sana özel tabir edilmesi uygun olur. Genel olarak hedeflerine ulaşmak için gösterilecek çabaya, başarılar elde etmeye ve çok iyi geçecek bir döneme ulaşmaya işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Peruk Görmek (imam nablusi)

rüyada pırlanta yüzük görmek imam nablusi, rüyada pırlanta görmek imam nablusi, pirlanta

Bu kategoride yer alan Rüyada Pantolon Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Pırlanta Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.