Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Piknik Görmek (imam nablusi)

Rüyada Piknik Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PİKNİK

Rüyada piknik yaptığınızı ve bir orman veya kırda eğlendiğinizi görmek, genç ve neşeli bir grubunuz bulunduğuna, bunlar arasında fırsat buldukça güzel zaman geçirdiğinize ve gününüzü gün ettiğinize işaret eder.

Rüyada tatil günleri piknik yapmak maksadiyle kırlara çıkmak altışekilde yorumlanır: Hava, su, eğlence, rahatlık, araba, hayvan. Böyle bir gezintiye toplu olarak çıkmak keder ve sıkıntıdan kurtulmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada pisuvara işediğini görmek

Kirmani’ye göre; bir toplulukla beraber özel bir günde (mesela bayram günleri) şehir dışına çıktığını görmek, ferah ve sevince, rahatlığa işaret eder.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Piknik Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada piknik yaptığını görmek ferahlığa ererek düze çıkacağınıza elinizin bolluğa çıkması sonucu içinde bulunduğunuz umutsuzluklarının,karamsarlıklarının son bulması sonucu hayatı kolaylaşır ve güzelleşmesine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada platonik olduğun kişiyi görmek

Yorum: Sürekli karma karışık rüyalar görmenin nedeni nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda bağ evi gibi bir yerde eski arkadaşlar piknik gibi bir şey yapıyoruz sonra bir anda yanıma tatlı bir köpek geliyor ama ben köpekten korkup yerimden kalkıyorum sonra bir kaç hayvan daha geliyor yanımıza birden boynunda ip olan bir kurt bize doğru koşuyomuş saldıracakmış ben annemi alıp boş bir araziye doğru koşuyorum koşarken büyük iri bir yılan görüyorum çekiniyorum ama korkmuyorum yılanda kurttan kaçıyomuş annemin yılanı görmesini engelliyorum korkup kaçamaz diye sonra araziden kurtun olduğu tarafa doğru bakıyorum kurt öyle hayvanlarla duruyo içşmden saldırmayacakmış diyorum o sırada uyandım yorumlarsanız sevinirim çok tedirgin etti

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi görmek?? Hissetmek

Yorum: Sürekli karma karışık rüyalar görmenin nedeni nedir?

arifselim
Merhaba. Bütün bu gördüklerin tek bir manaya işaret eder diyebiliriz. Köpek, kurt ve yılan rüyada genellikle düşmanı simgeler. Zararından çekinilen ama Allah’ın izniyle kendinizi şerrinden koruyacağınız kötü niyetli insanlar manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pide Görmek (imam nablusi)

rüyada piknik

Bu kategoride yer alan Rüyada Paten Yarışı Yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Piknik Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.