Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Pirinç Görmek (imam nablusi)

Rüyada Pirinç Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PİRİNÇ

Pirinç görmek, zahmetle kazanılacak maldır. Eğer pişmiş olarak görülürse ticarete yorumlanır.

Pirinç topladığını ve bir yerde sakladığını görmek iyidir. Pişmiş pirinç görmek, çok büyük rızıkla yorumlanır. Pilavın üzerine yoğurt koyduğunu görmek, iyi değildir. Ebu Said El-Vaiz’e göre, rüyada pirinç görmek, meşakkat ve zorlukla elde edilecek mal topluluğudur. Pirinç pişirdiğini görmek, çoğalan ve artan maldır. Pirinci harman edip kabuğundan çıkardığını gören, malını kıymetlendirmek için çalışır.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin olduğu orduda savaşmak

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Pirinç Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada pirinç görmek pirincin miktarınca elinize geçecek paraya ve çok zahmetlerle kazanılacak mala şayet pirinç topladığını görmüş iseniz hiç tanımadığınız yüzünü bile görmediğiniz bir akrabanız dan yüklü miktarda miras kalacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada platonik olduğun kişiyi görmek

rüyada pirinç pilavı görmek imam nablusi, rüyada pirinç görmek imam nablusi, imam nablusi rüyada pirinç görmek nedir

Bu kategoride yer alan Rüyada Paspas Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Pirinç Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.