Anasayfa
9 Ocak 2024, 13:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Pislik Görmek (imam nablusi)

Rüyada Pislik Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PİSLİK

Rüyada pislik görmek, pislikle oynamak, haram yoldan elinize mal veya para geçeceğine; at veya diğer hayvan pislikleri görmek, kısa bir yolculuğa çıkacağınıza; pisliğin bir yerinize bulaştığını görmek, anlamsız ve faydasız işlerle zaman harcadığınıza işaret eder.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Pislik Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada pislik görmek doğru yoldan ayrılarak kötü kişilere uyarak günahkar olmanıza içinizdeki iyiliği,iyi niyetlerini öldürerek bambaşka biri olacağınıza ve bakaların hakkını çalarak günah sahibi olacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Pislik Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam rüyamda kayınbabamların evdeyız salata yapıyorum eve misafir getirmişler o misafir gelince lavaboda insan pisliği olmuş onu temizlemeye çalışıyorum kızıyorum ve üzülüyorum bu duruma sitem ettim neden geldi bu buraya diye çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin evimize gelmesi

Yorum: Rüyada Pislik Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Maddi kayıplar vereceğini göstereni gösteren bu rüya işinden, biriktirdiklerinden olabileceğini işaret etmektedir. Rüyaların mesaj içermesi önceden daha dikkatli olmamızı sağlar. Hakkıyla bile Allahtır elbette.


Kayıtsız üye
Selam aleykum hocam. Rüyamda lokanta gibi biyer islettigimi görüyordum yemekler pişiyor servis yaptım sonra kendim yemek istediğimde etrafta pislik görüyordum ne kadr temizlesemde içime sinmiyordu.sonra pislik olmasa da bulaşık tabk çanaklar kirli ve hijyenli değildi. Ve ordan çıkıp halamlara yakın bir yerde ev almıştık ama evin eksiği coktu boyası falan yoktu bahçeye çıkıyorum nereye baksan donsem insan pisliği vardı ve öylece uyandım. Bu rüya ne delalet yorumlar mısınız ???

Okudunuz mu?  Rüyada rüzgar hortumu görmek ne demek

arifselim
Aleykum selam. bu rüya hayırlı olarak yorumlanmaz. Genellikle işinde ve kazancında haramlara bulaşmaya veya günahlar işlenmesine işaret olarak yorumlanır. Ayrıca geçimde de maddi manevi sıkıntılar çekmeye tabir edilir. Belkide bu rüya bir ikaz gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Perde Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
S.a hocam dün gece rüyamda Kayın babamla eşimle falan yer sofrasında yemek yiyorduk sonra ben tam sofrayı toparlamak için kalkıyorum ki altımda pislik var ben yapmışım tabi kimseye çaktırmadan bir eldiven yardımı ile temizliyorum ama Kayın babam görmüyor ama sanki bişeyler olduğundan şüpheleniyor ve öylece uyandım hayırlara vesile olsun İNŞALLAH


Tohat
ve aleyküm selam. Yapmak istediklerine, başarına ve sosyalleşmene engel olacak düşünce, kişi ve gereksiz sorumluluklardan kendini arındırman ile istediklerine erişme fırsatı yakalayacaksın. En doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada pikniğe gitmek

Kayıtsız Üye
Selam aleyküm. ben rüyamda tarlada bir ağacın arkasına saklanıp hacetimi gideriyordum.yoldan geçen iki adam bana bakıyorlardı ama göremiyorlardı beni çünkü ağacın arkasında saklanıyordum o kişiler bana bakmaya çalıştıkça ben yeşillikler arasında görünmüyordum onlara ve üstümde sarı gömlek vardı aynı gömlekten amcamın kızının üstünde de vardı yorumlar mısınız rüyamı hocam


Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı konulara şahit olman veya olanı yakın çevren tarafından öğrenilmesini engellemek amacıyla sır gibi saklaman ya da nerede nasıl davranılması gerektiğini söz ve davranış konusundaki hatalarına işaret etmekte olup bu konuda dikkatli olman gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
selamunaleyküm istihareye yatmıştım biri için hakkımda hayırlı mı diye.rüyamda evimizin bahçesinin kapısındayım heryer aydınlık yaz hava havası gibi. kapıda biri var ben onu içeri davet ediyorum o kişi kadın mı erkek mi hatırlamıyorum net ama tanıdık bir bayan kalmış aklımda işte o kişi çekiniyor içeri girmeye nedenine bakınca kapının dışarı kısmında necaset görüyorum hayvan pisliği desem değildi çocuklar mı pislemiş diye aklımdan geçiriyorum yüzümü ekşitiyorum o pislikde katı değil sıvıya yakın idi.hocam yorumlar mısınız lütfen uyandığımda hiç kötü hissetmedim aksine olaya sıcak bakmasamda içim huzurlu uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Herhangi bir neden veya kişiden dolayı kötülüğe yakınlaşma, doğru yolu terk etme, iyilik yapmaktan ve iyi olmaktan vazgeçerek yanlış olana meyl etmek anlamına gelmektedir. Bu konuda dikkatli olup Allah’a sığınmalısın. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iyi gunler efendim Ben 30 yasinda bir bayanim.rüyamda calistigim kurumda tuvalete gidiyorum bir bayan arkadaşta yanimda oda lavaboda tuvaletinin geldigini soyluyor ama biraz bekleyebilecegini soyluyor ben çok slklsmisim tuvalet kapisi yariya kadar acik ben tuvalet deliginde degilde kapiya yakin aynaliklarin oldugu koridor kisminda bir yerde buyuk abdestimi yapiyorum kalktigimda buyuk abdestime bakiyorum o kadar çok yapmisim 100 kisilik sanki.neyse peceteyle kendimi temizlerken bir kaç kiz talebelerimiz iceri giriyor ellerinde yas pasta bir arkasimizin dogum gunu sizde gelin diyor ve bende onlari gördüğüm gibi ustumu toparliyorum.Bu kadar buyuk ‘ve çok insan pisligi( benim) ne anlama geliyor.yorumlariniz için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Seni kabz döneminden çıkartacak sıkıntılarını hafifleterek onlardan kurtulmanı sağlayacak aile ilişkilerini daha sağlıklı ilerlemesinde etkili olacak haberler ve olaylar yaşayabilirsin. Bekarlar için güzel ve hayırlı bir haber alma, kısmetinin çıkması ve evlilik hazırlığına girmek olarak da tabir edilen rüyanın bir çok anlamda hayırlı olabileceğine işarettir. Bunlardan bazılar, iş konusundaki başarın, maddi ve manevi kendine yeter olman ve kudretli olman, sosyal hayatının iyi seyirde ilerlemesi gibi etkenlere vesiledir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber Çiçeği Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam umumi bir tuvalete giriyorum içeride 3 tane bayan duruyor ve ben bunlara dışarıya çakarmışsınız arkadaşlar diyorum onlarda içeride bir erkek arkadaşları var onu beklediklerini söylüyorlar ama dışarı çıkarıyorum içerideki arkadaşın ayağının altına insan dışkısı bulaşmış onu temizlemeye çalışıyor. Bende yer tuvaletinde oturuyor üzerimde pantolon var ve orası kalabalık benim pantolonuma pislik Bulaşıyor ama kimse benim o Halime görmüyor o pantolonu temizlemeye çalışıyorum ama leke kalıyor Yorumlarsanız Sevinirim hocam saygılar

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber efendimizin annesini ve bebekliğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle bir rüya hayırla yorulur. Kısmetinin bir çok alanda açılacak özellikle iş alanında açılmasıyla helal yoldan kazanacağın paraya ve bu getirinin seni çok rahatlatacağı manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada insan dışkısı görmek imam nablusi, rüyada insan pisligi görmek nedir nablusi, rüyada bok gormek ibni nabusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Pislik Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.