Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Portakal Ağacı Görmek (imam nablusi)

Rüyada Portakal Ağacı Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PORTAKAL AĞACI

Rüyada portakal ağacı görmek, birçok hastalığı olmakla beraber, hoş sohbet ve iyi huylu, halka hayrı ve iyiliği dokunan, herkes tarafından sevilen biri ile yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Portakal Ağacı Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada portakal ağacı görmek çalıştığınız işinizde çok sorumsuz olan ve sorumsuzca çalışan kişilere karşı idareyi ele alacağınıza etrafınızdaki çalışan kişilerin tembel olmasından dolayı bütün işleri yapmak size kalacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Patron Görmek (imam nablusi)

Rüyada kocaman portakal topladık

Ballıçörekcik
Merhabalar hayırlı sabahlar hocam ben asma agacında portakal gördüm kocamanlar üstünde de beyaz beyaz huniler vardı portakal topladık sonra sete çıktım yengem dediki bak şurda da portakal agaçları var hadi gidelim dedi gittik ordan da agaçtan topladım acaba bu ne anlama geliyor. Bir insan kafası kadar büyüktüler portakalar aralarında greyfutta vardı onlardan da aldık iyi günler hocam

Okudunuz mu?  Rüyada pantolon giymek görmek

Yorum: Rüyada Portakal Ağacı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibi için çok hayırlıdır. En açık anlamı kişinin istediği tüm hayırlara ve güzelliklere kavuşacağına yorumlanır. İsteklerini gerçekleştirmeye ve hedeflerine ulaşmasına işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda elimde kuru bir deynek vardı. Deyneği saksıya diktim ve yaprakları çıktı portakal ağacına dönüştü. Bunu görünce elime bir portakal alıp onuda saksıya diktim o da bir anda filizlendi ve portakal ağacına dönüştü. bir tanesini Fazla büyüdü artık saksıya sığmayacak deyip dışarı diktim fakat soldu. Solunca alıp başka bir eve götürüp orada saksıya diktim ama gene soldu. Sonra alıp eve getirdim ve kendi saksısına diktim yeniden canlandı. Çok garipti. Teşekkür ederim.
Selametle.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada portakal ağacı dikmek, kazanç ve kar elde etmeye işaret eder. Zor ve sıkıntıları olsa bile daima yardımsever ve huzurlu olmayı başarabileceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyada portakal ağacından beyaz portakal toplamış ım beyaz portakal olurmu diye sormuş hocam bende bunlar beyaz hocam demişim. Bu rüyayı hocam görmüş benim istihare ye yatmıştır hayırlı bir iş için sizce rüya hayırlı mı lütfen acil cevabı bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Pamuk Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya hayırlı ve güzel gelişmelere yorumlanır. Ama herkesin kendi işi için istihare yapması esastır ve sünnette böyledir. Sana tavsiyemiz kendin için istihare yapmaktır. Ayrıca istiharede önemli olan işaret kalbine gelen hissindir.


rüyada portakal görmek imam nablusi, rüyada portakal ağacı görmek, rüyada portakal yemek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Piknik Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Portakal Ağacı Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.