Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Puhu Kuşu Görmek (imam nablusi)

Rüyada Puhu Kuşu Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PUHU KUŞU

Puhu kuşu baykuş cinsinden bir kuş olduğu için yorumcuları bunu da baykuş gibi tabir etmektedirler. Ancak Ebu Sait El-Vaiz’e, dinsiz, haram yer, kavgacı, kötü bir adam olarak yorumlamaktadır.

Kirmani’ye göre; puhu kuşu görmek, bir tehlike için önceden uyarılma anlamına da gelir. Puhu kuşunun acı acı ötüşünü işitmek, bir yakınınızın size üzüntü verecek bir halini duymaya da işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Patates Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Puhu Kuşu Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada puhu kuşu görmek başkalarına karşı kendini acındırarak para dilenmesine bu nedenle yüzsüz,yalancı ve eli uzun bir kimse olmasına haram yolla kazanç elde etmesine ve insanları yalan söyleyerek birbirlerine düşürüp kavga çıkartan bir kişi olmasına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Pelit Ve Kestane Ağacı Görmek (imam nablusi)

rüyada puhu kuşu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Pide Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Puhu Kuşu Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.