Anasayfa
5 Eylül 2023, 11:43
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada süt dişinin düşmesi, çıktığını görmek

Rüyada süt dişinin düşmesi, çıktığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kızımın cürümüş olan süt dişinin yere düştüğünü ve onu yerden aldığımı gördüm
diş tam olarak ön 2 dişin sağındaki diş ile köpek dişinin arasında kalan süt dişiydi
kızım 10 aylık olmasına rağmen bana bu dişinin sallandığını diliyle onu söküp yutacağını söyledi
bende karşı cıktım. Dişi tam çıkarken ağzından almaya çalıştım ve diş yere düştü. yere düşmesiyle elime almam bir oldu. Arkasından dişi yerden alırken kızım kanepeden yere düştü ve hemen onu kaldırdım yerden aglaması bittikten sonra uyandım
Bu rüya ne anlama geliyor açıklayabilirseniz çok sevinirim


arifselim
Rüyada dişin düşmesi hayırla yorumlanmaz ama çürük olan bir dişin düşmesi tam aksine hayır olarak tabir edilir. Sıkıntı, dert ve problemlerinizden kurtulmaya ve rahata kavuşmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: rüyamda kızımın cürümüş süt dişinin yere düştüğünü ve onu yerden aldığımı gördüm

Kayıtsız Üye
Ruyamda kizimin ve oglumun ust on azi dislerinin yanindaki sut dislerin kopacak derecede sallandigini ve yerine normal dislerin geldigini gormek ne anlama gelir?


Cevap: Rüyamin anlamı nedir

arifselim
Yaşamış olduğunuz bir çok sıkıntı ve zorlukların artık geride kalacağına ve rahat bir hayata kavuşmaya tabir edilir. Rüyada yeni dişlerin çıkması hayırlı olarak tabir edilir. En doğrusunu her zaman Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda küçük kızımın ön alt süt dişinin merdivenin kenarına vurarak bütün olarak kırıldığınıbir parçasının da yerinde olduğunu gördüm sonra kızımı dişi elimde doktora götürüyorum o arada büyük kızımı kaybediyorum çok korkuyorum arıyorum ve onu soba gibi bir şeyin içinden çıkarıyorum eve geldiğimde ütü yaparken üst komşumun oğlunun bir ipe asılı yukardan sarktığını görüyorum ilk önce anlam veremeden umursamıyorum sonra kendime gelip yardım çağırıyorum ama çocuk boğulmuş oluyor ve ben çok üzülüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

arifselim
Rüyada dişin kırılması genellikle baba tarafından olan akrabalardan gelecek olan kötü haberlere işaret eder. Kızınızı kaybolduktan sonra bulmak ise sizin için ve kızınız için hayırlara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
hayırlı ramazanlar
rüyamda 7 yasindaki kizimin alt ön sut dişinin yanındaki dışı çıktı ve elime aldım. Sonrada dedim ki Anne bak kizimin dışı düştü. Annem eline aldı anne bak kenarında hahih siyahlik var çürümüş gibi dedim. Sonra Annem dişi kenarina dokundu ve dış direk oyuldu çok çirkin bir görüntü aldı.


arifselim
Hayırlı ramazanlar. Bu rüya kızınız için sağlıklı olmaya ve hakkında hayırlı ve güzel gelişmelerin olmasına delalet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda alt cenemdeki bütün dislerimin rahatlikla hiç kanamadan aci hiss etmeden kopdugunu gördüm. Hempsini kendi elimle kopardim ve aglamaya basladim agzimda alt cenemde hiç dis kalmamisdi. Bu ne demek?

Okudunuz mu?  Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir

arifselim
Vereceğin kararlarda mutlaka istişare ederek işlerini yapman gerektiğine işarettir. Ayrıca bir akrabanın hastalanması manasına da yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda oglumun ust dislerinden birinin sallandigini soleyerek yanima geldi ve kendi tutup disi cikardi eline verdi.sibra hicbirsey olmamis gigbi gitti.ne anlama geliyor…


arifselim
Hayırlı ve güzel bir rüyadır. Bu rüya oğlun için sağlıklı olmasına yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Alt çenemde ki köpek dişinin yanın daki dış boşmuş doktora yaptırmaya gittiğimde oradan yeni süt dişinin çıktığını gördüm ne demek acaba yorumlar mı sınız.?


arifselim
Bu rüya tatsız ve üzücü olaylar yaşamaya ve sıkıntılı bir sürece girmeye işarettir. Kendisi ile ilgili problemlerin meydana geleceğini görmek manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kızım varmış bir yaşlarında, karşıdan bana gülerken ağzındaki süt dişinin sallanıp yere düştüğünü gördüm , elime aldım dişi baktım küçük normal bir diş


arifselim
Bu rüya sağlık olmaya ve sağlığına dikkat etmeye, hayırlı ve mutlu bir döneme gireceğine kısmetinin açık olmasına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kizim dustu burnu kaniyordu basi kaniyordu al sol on dislerinin yanindaki 4 tane dis yoktu kan içindeydi agzi uyandim ne anlama geliyor


arifselim
Genellikle bu rüya hayırla yorumlanır. Dindar ve güzel ahlaklı olmasına, sağlığının yerinde olmasına ve rahatlığa ulaşmak anlamında tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada birini çıplak görmek ne demek

Kayıtsız Üye
Kızımın merdivenlerden yuvarlanarak düşüp önüme gelmesi ve kaldirmamla elime ön disinin küçük bir parcasi elime düştü ağzına baktığımda üst dislerinin hicbiri yok sadece damak görüyorum kan varmi diye bakiyorum sonra kızımın elinde takma dis ağzına yerleştirme ye calisiyor bu arada esimden ayrı yasiyorum.. simdiden Teşekkürler


arifselim
Bu rüya sizin için ailevi durumlarla ilgilidir. Sıkıntılı bir durumda olmaya veya bazı ufak tefek sıkıntılar yaşamaya alamet eder. Allah’ın izniyle bunların geçici olmasına da işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Kizim şuan sekiz aylik ve bugün rüyamda kizimin ust en arka azi dislerinin sagli sollu dustugunu goruyorm yalnz diş dusuyor ama ust derisi yirtlmadigi için ayni küçük dil gibi sallaniyo annemde onlari kopariyo acaba anlami nedir cevap için simdiden tesekkr ederim


arifselim
Allah kızını bağışlasın. Bu rüya kızın için sağlıklı ve çok bakımlı olması manasında yorumlanır. Temizliğine ve bakımına önem verdiğiniz anlamındadır. Ayrıca uzun bir ömre işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda 3 yasindaki kizim ekmek tarzi bir dürümü isirarak yiyor ( ön iki disi normalde de cürük biz zaten düsmesini bekliyoruz) kizim isirinca birde bakiyorum ön büyük dislerinden birisi düsmüs isirdigi dürümün sarili oldugu bezin üstüne. Aaa disin düstü kizim diyorum bakiyoruz normalde cürük olmasi lazim ama dis normal güzel bir dis.. ne anlama gelir acaba .Rabbim kötülüklerden korusun insAllah

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu kızınız için çok hayırlı bir rüyadır. Dişinin bu şekilde düştüğünü görmek kızının sağlıklı ve sağlığına çok dikkat ettiğinize ve ayrıca hayırlı ve uzun bir ömre tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


İlknur
Selamün aleyküm rüyamda şu an altı yasında olan kızımın dişlerine bakıyorum alt ön süt dişlerinin birinin düştüğünü görüp ağzından alıyorum eşimede bak dişi çıkmış diyorum o bakınca hemen önünde yeni diş gelmiş oluyor öbür ön dişide hemen önünde yarıya kadar yeni diş var önce seviniyorum sonra bunun dişleridemi çapraz çıkacak (oğlumun çapraz ve tedavi görüyor )diye ağlıyorum çok etkilendim anlamı nedir acaba


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya diş ile alakalı görülen en güzel rüyalardan bir rüyadır. Kızın için çok sağlıklı olmasına hayırlı ve uzun bir ömre sahip olmasına alamet eder. Tam tersi olarak endişelenecek bir rüya değil, müjde dolu bir rüyadır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 5 yaşındaki kızımın alt ortadaki 2 dişi kalıcı dişleri idi. Kızıma ve eşime diyorum bak süt dişinin yerine kalıcı dişlerin gelmiş. Ama süt dişleri daha düzenli çıkıyor bu kalıcı dişler biraz yamuk aralıklı çıkıyor herkeste bu böyle bak sende de böyle kızım diyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada konuşamayan bebeğin Allah u Ekber demesi ne anlama gelir?

arifselim
Bu rüyanın bir çok hayırlı yorumu vardır. Güzel bereketli ve hayırlı bir geleceğe işarettir. Sağlık olmaya ve sağlığına dikkat etmeye ve uzun bir ömre de delalet eder. Hiç beklemediğiniz ve aklınıza gelmeyen yerlerden elinize büyük paralar geçebilir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


HİRANUR
Ruyamda kızımın alt dişlerinden birinin düştüğünü gördüm kan falan yoktu dişin dibinde küçük bir delik vardı sonra yaratıkların kızımı dam gibi bir yere kapattıklarını gördüm ve yaratıkları tekmeyle dövmeye başladım saçlarını yoldum eşimde damdan aşağı attı bu ne analama geliyor


arifselim
Allah’ın izniyle kızınızın güvende olmasına, eğer sorunlarınız varsa bunlardan kurtulmanıza tabir edilen bir rüyadır. Her ne kadar endişe verici olsa da bu şerlerden emin olmak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızımın ön alt dişlerinden arka taraftaki dişinin biri düştü..elime aldım..bembeyaz..ne kadar da güzelmiş dedim.niye cikti ki dedim..ne anlama geliyor..


arifselim
Bu hayırla yorumlanan bir rüyadır. Beden sağlığına ve temizliğine önem verilmesinden, dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesinden dolayı sağlıklı biri olmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 20 yaşındaki kızımın sol arka azı dişlerinin hepsini çürük ve ortalarında nokta şeklinde metal olduğunu gördüm, lütfen ne anlama geldiğini söyler mısınız?

Okudunuz mu?  Regl halindeki kadının rüya görmesi

arifselim
Çürük diş görmek genellikle can sıkıntısına neden olacak olaylar yaşamaya, huzursuz ve mutsuz olmaya işaret eder. Bu sonuçta bir rüyadır ve bir uyarı olması açısından aslında güzel bir işaret kabul edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arası 1 er yaş olan iki kızımın da (4 ve 5 yaş) piknikte oyun oynarken süt dişlerinden bı tane üst orta , bitane üst yan süt dişlerinin çıktığını gördüm. Zaten sallaniyormus. Nereye düştüğünü aradık eşimle çimenlerde ama bulamadık. Arkasından eve geldik. Bir aile dostumuz telefon etti. Oğlu için Sürekli seni sayikliyor kendisine dikkat etsin diyor diye. Ağlıyor telefonda. Yok bişey ablam biz iyiyiz diyorum ve konuşurken bir alt katta oturan küçük komşu kizimizin balkondan düştüğünü görüyorum.Annesinin düştüğü sıradaki feryadını goruyorum.Ve bunları ağır çekimde görüyorum resmen. Telefonla konuştuğum ablaya hayirrrrrr diye haykiriyorum. Cok ama çok üzülüyorum. Aldım kötü haberi diyorum ve sanki ölüm benim veya ailemin pesimdeymis gibi düşünüyorum o an. Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim.


arifselim
Rüyanın her iki bölüme çok hayırlı ve anlamlıdır. Kızlarının sağlıklı ve güvende olmalarına işarettir. Balkondan kızın düşmesi de değişik ama güzel gelişmeler yaşayarak mutlu olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda kizimin hali hazirda sallanan sutdisinin dustugunu gördüm, hatta kizimda bende dustugu için seviniyoruz, elimize alip bakip guluyoruz, ne anlama gelmektedir?

Okudunuz mu?  Rüyamı yorumlarmısınız

arifselim
Merhaba. Bu rüya bilinçaltı bir rüya olması muhtemeldir. Ayrıca kızının sağlık olmasına, onun sağlığına çok dikkat ettiğine alamet eder. Diş düşmesi bu şekilde görülmesi hayırla yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda üç yaşındakı kızımın üst öndekı dışının düştugunu gördum.dişı görmuyordum ama yerı boş oldugunu göruyordum.ne anlama gelıyor.


arifselim
Bu rüya genellikle çocuklar için temizliğine ve sağlığına çokça dikkat edildiğine ve Allah’on izniyle hayırlı ve uzun ömre alamet eder. Diş düşmesinin çok farklı anlamları olabilen ve tek şekilde yorumlanması çok zor olan bir rüyadır. Allah’tan daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsızzzz
Rüyamda 10 aylık erkek bebegimin 2 dişinin bir yere vurarak düştüğünü gördüm…yani cocuk düşünce dişleri yere cakıldı ve de düştü….ne anlama geliyor şimdiden teşekkür ederim. …hayırlı Ramazanlar


arifselim
Rüyada bebeklerin düşmesi hayırla tabir edilir. Rüyan ise bebeğinin sağlıklı olmasına ve güvende olmasına işaret eder. Rüyanda Allah’ın izniyle endişe edecek bir şey yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Şenayb
Merhaba,
Rüyamda 19 aylık kızımın ön üstteki 4 dişinin avucuma düştüğünü gördüm. Çocuk ağzını açıyor ve dişleri avucumun içine düşüyor. Ama kan yok ve kızım gülüyor.
Ne anlama geliyor acaba?
Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Başkasının bizi rüyasında öldüğünü görmesi

arifselim
Merhaba. Bu rüya kızın için sağlıklı olduğuna ve sizin onun sağlığına önem verdiğinize işaret eder. Dişlerin ağrısız ve sızısız dökülmesi çocuklar için iyi ve hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,

Kızım 4 yaşında. Bu sabah rüyasında alt ön dişinin çıktığını görmüş. Bu ara ablasının dişleri çıkıyor (6 yaşında). Acaba ondan mı etkilendi yoksa rüya neye yorulmalı?

Teşekkürler


arifselim
Merhaba. Allah bağışlasın. Ablasından etkilenerek görmüş olabilir. Zaten rüyaların çoğu böyle görülür. Ayrıca bir yorum olarak ise, kızın için temizliğe, sağlığa ve uzun bir ömre tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kızımın alt süt dişlerinin küçük kendiliğinden sallanarak elime düştüğünü gördüm ve çok korktum sonra gulustuk yani süt dişi kendiliğinden durup dururken sallanmaya başladı ve bianda elime düştü kızım 8yasinda ve hakikaten dişleri çıkıyor yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Bu rüya ancak senin bilinçaltına yerleşen düşüncelerinden ibaret kabul edilebilir. Bir yorum olarak ise, kızının temiz ve çok sağlıklı olmasına tabir edilir. Bundan başka özel bir manada yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bnm oğlum 1 buçuk yaşından rüyamda onun çenesine vurdum ağzı kanıyordu agzina baktım dilinin üstüne dişi düşmüştü elimle aldım anneme dedim dişi düşmüş ne olck dedi o daha küçük yine çıkar.

Merhaba Benim oğlum 1,5 yaşında çenesine vurdum ve ağzının kanadığını gördüm ağzına baktığımda dişi diline düşmüş de elimle aldım anneme gösterdim ne olacak dedim dedi Bir şey olmaz daha küçük tekrar dişi çıkar

Okudunuz mu?  Rüyada Karabiber görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüyalar çocuklar açısından çok iyi ve hayırlı olarak yorumlanır. Sağlıklı olmasına ve anne babasının ona dikkat etmesine işaret olarak tabir edilir. Bir çok yorum ise annelerin bilinçaltına yerleşen düşüncelerin yansımasıdır da denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda erkek yigenimin dişleri dökülüyor. (Gerçekte düşürelı çok oldu )ben şaşırıyorum O da yutacak gibi oluyor ama yutmuyor ağzından çıkarıyor hepsini bende bir bakıyorum elimde dişler süt dişleri diye şaşırıyorum sayıyorum 8 tane.babası geliyor ne oldu diyor anlatıyorum ağzını açıp bakıyoruz dişleri uzun kenarları kırılmış çürük gibi. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Henüz küçük yaşlarda olan çocukların düşlerinin düştüğünü görmek çok iyidir. Esasen büyük de olsa çürük dişlerin düşmesi daima iyi ve hayırlı olarak yorumlanır. Sağlıklı olmaya ve sorunlarından kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
24 yaşındayım rüyamda on dişlerimden birinin düştüğünü gördüm düşen disim süt dişiymis ve altında yeni bir disim vardı yeni dışımin etrafı biraz kanlı olsada hem düşen hemde çıkan disim bembeyazdi ne anlama gelir


arifselim
Bu şekilde dişin düşmesi ile yeni bir dişin çıkması çok iyi ve hayırlıdır. Rüya sahibi için bu rüya sıkıntılardan ve borçlardan kurtulmaya, uzun ömre ve sahip olunacak sağlığa işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kedinin yandığını görmek

Bonus
Rüyamda 3.5 yaşındaki kızımın hafif çürük olan dişlerini bir alet yardımıyla çekmeye çalışıyordum güle eğlene acı yok kan yok sonra 1 tane dişi kucağına düştü ağzını açınca baktımki ön üst ortadaki 4 çürük dişi yoktu.yeni diş gelecek diye sevindik.sabah uyandığımda korkuyla uyandım bu rüya yüzünden birde baktımki diğer oğlumun dişi ağrıyormuş o da fırçalamış.belkide sesleri duydum ve böyle bir rüya gördüm ama korku hala devam ediyo açıkçası.


Tohat
can sıkıcı olayların yaşanmasına binaen stresli ve üzüntülü günler geçirebilirsin. Bu durum senin içine kapanık yapabilir. Fakat bir süreliğine geçebilecek bir durumdur. Her rüyanın kesinliği olmadığını bilmekte fayda vardır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


rüyada süt dişinin düşmesi, rüyada çocuğun süt dişinin düşmesi, rüyada süt dişinin çıktığını görmek

Bu kategoride yer alan Hacet namazını kılıp mürşidini bulanların başından geçenler nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada süt dişinin düşmesi, çıktığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.