Anasayfa
3 Mayıs 2022, 12:11
sizden03
Abone

Adet başlamaya yakın görülen lekeler namaza engel midir?

Adet başlamaya yakın görülen lekeler namaza engel midir?

Yuzarsif
Adet başlamaya yakın görülen lekeler namaza engel midir?


Cevap: Adet başlamaya yakın görülen lekeler namaza engel midir?

Muhammed
Tıp verilerine göre adet başlamaya yakın görülen lekelenmeler, adetin birinci günü kabul edilir. 2 ve 3. gün de sadece lekelenme olursa kadın doğum uzmanına başvurulması gerektiği ifade edilmektedir.
Lekelenmeler adetten sayıldığına göre o andan itibaren namaz kılınmamalıdır. Adet süresinin en fazla yedi gün sürdüğü dikkate alındığında 7. günden itibaren kanama devam etse de namaza başlanmalı fakat tedavi için mutlaka bir kadın doğum uzmanına müracaat edilmelidir.

Bu kategoride yer alan Cünüpken yattığımız yatağa gusül aldıktan sonra yatarsak ne olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet başlamaya yakın görülen lekeler namaza engel midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.