Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada halı yıkamak

Rüyada halı yıkamak

Kayıtsız Üye
Rüyamda temiz bol su ile 2 tane halı yıkıyordum rüyam ne anlama gelmektedir Rüyada halı yıkamak ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada halı yıkamak

Desert Rose
HALI

Rüyada kendisi için yere yeni bir halı serildiğini görmek, dünyada uzun bir ömre ve geniş bir rızka delalet eder. Bilinmedik bir yerde ve tanımadığı kimseler arasında yere bir halı serilerek üzerinden geçtiğini görmek, memleketinden ayrılıp gurbete gideceğine işarettir. Dürülmüş bir halıyı arkasına alıp bir yere götürdüğünü görmek, bütün varlığını üzerinde taşıyacak derecede fakirleşeceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Göç Etmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada halı görmek dünyalıkta ve rızıkta genişliktir. Onun büyüklüğü ve kalınlığı oranında ömrün uzunluğu ve rızkın bolluğu belirlenir. Küçüklüğü kazanç azlığına, yerden toplanması ise rızkın azalacağına delalet eder.

Yere büyük bir halı serdiğini ve bu halının kendi malı olduğunu gören, nimet ve bolluk görerek çok yaşar. Rızkını kolaylıkla temin eder. Ev halkı, akrabaları ve arkadaşları ile bu halının üzerinde oturduğunu görmek, hayır ve nimettir. Bir yabancının evinde bir halıyı toplanmış ve sarılmış görmek, o kişinin gurbette öleceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hakim görmek (İmam Nablusi)

Rüyasında küçük ve ince bir halı görenin hem rızkı, hem ömrü az olur. Eski ve delik bir halısı olduğunu görenin geçiminde darlık ve hayatında sıkıntı olur. Yeşil renkli bir halı görmek geniş bir rızka delalet eder. Halının çiçekleri ve desenli olması hayırdır.
İmam Nablusi

Okudunuz mu?  Rüyada Gömlek görmek (İmam Nablusi)

rüyada halı yıkamak, rüyada halı yıkadığını görmek, rüyada hali yikamak

Bu kategoride yer alan Rüyada gök yüzünde açmış çiçekler görmek ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada halı yıkamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.