Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:35
Sizden
Yönetici

Rüyalanmak üzereydim ama akmadı gusül gerekli mi

Rüyalanmak üzereydim ama akmadı gusül gerekli mi

AydınlığaBak
SelamunAleyküm

Gece rüyamda rüyalanmak üzereydim hafif zevk aldım ama akmadı yani iç çamaşırım temizdi tuvalete gittim iç çamaşırımda bir şey yok ancak ufak bir ıslaklık var 1-2 damla koku tam alamadım sizce gusül gereklimi ?

Okudunuz mu?  Salli Duasını Yanlış Okumak Namazı Bozar Mı?

Cevap: Gusül Gereklimi ?

tekturk
Islaklik varsa gusül abdesti alman lazim kardesim ve şüphe ettigin zamanlardada gusül abdestini alirsan iyi olur vesveseleri sona erdirirsin ve temizlik imandandir yahu..


rüyalandım ama akmadı

Bu kategoride yer alan Dinden bahsedince bana veya diğer kardeşlerime gerici veya yobaz diyolar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyalanmak üzereydim ama akmadı gusül gerekli mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.