Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada deniz ve gemi görmek

Rüyada deniz ve gemi görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm…Rüyamda kızımla birlikte bulanık bir deniz yada göl bilemiyorum korkarak dalıyoruz hiç nefes almadan en dibe ulaşmamız gerekiyordu , oranın dibinde evler vardı insanlar yaşıyordu .Dalmamızın sebebi altınları alıp çıkmakmış. , kimse başaramazmış bizde kızımla beraber daldık ve dibe ulaştık orada sofra kuruldu ekmek yedik sonra altınlarıda alıp tam çıkacaktık ki uyandım..Hayrolsun inşaAllah…


arifselim
Aleykum selam. Rüyanız iki şekilde yorumlanır. Birincisi yaşayacağınız küçük sıkıntılardan sonra kavuşacağınız rahatlık ve zenginliğe ikincisi ise, günahlara dalmaya yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Evimiz deniz kenarında bitişiğimizdeki evin içine gemi girdi bizim evle arası açıldı arada deniz oluştu


Kayıtsız Üye
Rüyada gemi görmek, ana, baba, hoca, öğretmen, mal, ev, eş ve kadını ifade eder.

Rüyada görülen gemiyi helak olmaktan kurtarmak, yapılan iyi işleri, sanat veya işte elde edilen başarıyı ifade eder.

Gemi görmek, korku ve ümide de işarettir.


Kayıtsız Üye
bir geminin arkasından yüzüp karaya çıkarken de karşımdan bir yolcu gemisi geliyor yüzerek onun önünden yantarafına geçerek içindeki insanlara bakıyorum sonrada karaya çıkıyorum


arifselim
Rüyanız bazı konulardaki tecrübesizliğinize ve çekindiğiniz korktuğunuz bazı şeylerin var olduğuna yorumlanır. Yinede gemi görmek çoğunlukla hayırlıdır ve iyi bir işarettir.


Deniz deniz
Ruyamda çok buyuk bir gemi birilerini cagirip gemiye binip gezdik ve sonra indik

Sagolun Allah razı olsun çok güzel bir yerdi çok buyuk bir denizdi gemide çok buyuktu hayran kaldım


arifselim
Merhabalar. Rüyanız hayırlı bir rüyadır. Deniz ve gemi hemen hemen aynı manalarda yorumlanır. Maddi olarak rahatlamaya, huzur bulmaya ve tövbe ederek halini ıslah etmeye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gemide bir dairem varmış.ama ben yanlış gemiye binmişim.gemi hareket ettikten sonra anladım.geminin içinde ayrılmış olduğum eşimde vardı yanimda.


arifselim
Rüyada gemide olmak hayırlıdır. Huzura, mutluluğa ve affedilmeye tabir edilir. İçerisinde bulunduğunuz hatalarınız varsa terkedin ve tövbe edin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda büyük. Bi gemi vardı ama limanda duruyodu ve okyanus gibi bişeydi bide okyanus çok hareketliydi yani sular sürekli git gel yapiyo sonunda ise o gemiye binip acılıyorum babam karada kalıyordu.


arifselim
Bu rüya kazanılmış mal ve kazanılmış haklar manasına tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi için hayatında ki gelişmelerin onu adım adım hedeflerine doğru sürükleyeceğine işarettir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben rüyamda ailem ve tüm akrabalarımla okyanusun ortasında bir gemide olduğumu görüyorum ve biri gemiyi ters çevirip hepimizi suya atıyor. Suda köpek balıkları da var ve ben bu suda ailemi bulmaya çalışıyorum ve sanırım onların olduğu yeri bulup gidiyorum ama rüyamın nasıl bittiğini net hatırlayamıyorum. Rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim teşekkürler.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu yaşayacağın sıkıntılara ve zor bir döneme işarettir. Allah’ın izniyle bunlar geçecek ve rahata ereceksin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
s.a hocam ben rüyamda arkadaşlarımla adaya gidiyorum büyük bir gemiyle ve gemi hizli gidiyor demirden vapura benziyordu ve annemin telefonu bende bende telefonu vermek istiyorum ama almıyor bende atıyorum geminin burnundan suya düşmüyor annem alıyor tel kapanmış ve açıyor hocam bu nedir acaba


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi tövbekar olup, Allah katında temize çıkacağına işaret eder. Ayrıca rüyada gemiye binmek güzellikler ve iyiliklerle karşılaşılacağı anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyada deniz ve gemi görmek anlamı

Kayıtsız Üye
Hocam ben istanbul boğazında deniz kenarında bir gemi beklerken gördüm bu gemide işe başlayacakmışım ve deniz kenarının çok yüksek olduğunu gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada desenli altın bilezik görmek

arifselim
Gemi ve deniz görüldüğü şekillerde ve çok farklı manalarda yorumlanır. Senin için bu rüya bol rızık, kazanç ve bol mülk anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm ben rüyamda 2 gemi gördüm denizdeyiz ilk bindiğim gemide benim değerli bir eşyam var sanırım maddi değeri olan onu benden almaya çalışıyolar ben denize atlıyorum arkadaşımla ama bize tuzak kurup atliyacağımız yere ağ atıyo arkadaşım ağa düşüyo ama ben kurtuluyorum diğer gemiye geçiyorum diğer gemi parlıyo gözüme sonra gemide saklanıyorum beni bulamayıp gidiyolar ve o gemiyle karaya geliyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gerçek hayatta da bazı engel ve sıkıntıları aşarak rahat ve feraha ulaşmaya, bela ve musibetlerden kurtulmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben sevdiğim insan benim için hayırlı mı diye rabbime dua ettim ve eğer hayırlıysa rüyamda bana bir işaret istedim uyudum . Rüyamda bir gemi gördüm Deniz’in içinde ve dalgayla karışık hareket ediyordu oldgmz yerde mezarlıkta vardı ve sanki türbe gibi bir yer daha vardı .. Nolur biri bana rüyamla ilgili yorum yapabilir mi


arifselim
Bu şekilde istihare yapılmaz. Elbette dua edebilir ve rüya da görülebilir ama asıl sünnet olan istihare bu şekilde olmaz. Rüyan ise olumlu manaya yorumlanmaz. Bazı hata ve günahlara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda arkadaşımla beraber yuzdugumu ardından bir geminin geldiğini gördüm beraber gemiye biniyoruz ama geminin yarısı yok. Küçük bir bölümünde oturuyoruz her taraf karanlık ve ben gülerek bişeler anlatıyorum.. ne anlama geliyor acaba


arifselim
Bu rüya iş ve sosyal hayatınıza işaret eder. Gemi ne kadar iyi ve güzel durumda ise iş ve sosyal hayatınızın da iyi olduğuna delalet eder. Allah’tan hayırlısını dilemelisiniz. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda şimdi çalıştığım iş yerindeki müdürüm ile denizde bir gemide olduğumuzu gördüm kara görünmüyordu geminin yanına ufak bir gemi daha yaklaştı bizim olduğumuz gemiye binmeye calisiyorlardi


arifselim
Rüyan kendini ve hayatını yenilemeye, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Rüyamda gece vakti bir gemide olduğumu gördüm. Karanlık denizin içinden eskiye ait gemi parçaları çıkarılıyordu. Deniz dalgalıydı. Hayırlı bir rüya mı?


arifselim
Merhaba kardeşim. Gemide olmak oldukça hayırlıdır ancak geminin parçalarını görmek ise insanlara ulaşacak bir kedere ve üzüntüye işaret eder. Geminin parçalanması işlerin bozulmasıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gece ve deniz üzerinde 2 tane yanan gemi var insanlar deniz üstünde kurtulmaya calisiyo bir ara denize atliyorum ama sonra tekrar cikiyorum ve kendimi denize yakin olan evde buluyorum annem ve yigenim var


arifselim
Genellikle gemi görmek hayırla yorumlansa da geminin yanması olumlu değildir. Bu kurulan hayallerin yıkılmasına ve verilen emekleri boşa gitmesine alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Slm.aleyküm.ben rüyamda deniz yani berrak suyun üzerinde gemi veya vapur gibi onun içinde salıncakta sallanır gibi havaya doğru sallanıyorum.yallız su çok temiz berrak.ne yorumlamalıyım hayır.


arifselim
Aleykum selam. Su ne kadar berraksa rüya o kadar hayırlıdır. Bu rüya bir çok hayırlara, berekete, kazanca ve hayallerin gerçekleşmesine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


annem
rüyamda bir vapurdayım deniz çok dalgalı vapurun önü havaya kalkıyor ben ölecegiz diye yüksek sesle lailahe illAllah Muhammeden rasulullah diyerek şahadet getiriyorumsonrada o vapurdan kenarda beni bekleyen ablamın yanına çıkıyorum çok etkilendim

Okudunuz mu?  Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu zorlukları atlatmak ve feraha ulaşmak manasında yorumlanır. Rüya sahibinin kısa ya da uzun süreli olup olmadığı belli olmaksızın bir mekan değişikliği yapacağına yani başka bir yere gideceğine delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Ben TSK da görevli bir Uzman Çavuşum. Rüyamda çok büyük bir denizi yüzerek geçmeye çalışıyordum. Kocaman bir gemi üzerime geliyordu beni farketmediler.Gemi hemen yanımdan geçerken bir anda gemiye çıkan bir merdiven olduğunu gördüm ve merdivene tutundum ve gemiye çıkmaya başladım ama hiçde kolay olmadı çıkmak çünkü merdiven geminin yüksekliğinin yarısında bitiyordu oraya kadar çıktıktan sonra biraz daha uzakta kurtarma botu olduğunu gördüm ve çeşitli akrobatik hareketlerle ona ulaştım ve onunda bağlı olduğu zincirden tırmanarak gemiye çıktım tam çıktığım noktada bir asker vardı ona söyledim bende askerim diye sıkıntı çıkarmadılar bana gemi türk askeri yük veya bir ticaret gemisiydi karaya kadar onunla seyahat ettim karaya indikten sonra o şehrin çarşısına kadar da araçla askerle beraber yolculuk ettim sonra çarşıya geldiğimizde teşekkür edip onlardan ayrıldım. Yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyan iş hayatın veya aile hayatına işaret eder. İçinde bulunduğun zor ve sıkıntılı durumlardan sonra çok hayırlı ve ferah dolu bir döneme ulaşacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba lar rüyamda ıstanbul boğazı gibi bir boğaz gördüm hava açık deniz berrak uzak tayim denize üzerinde büyüklü küçüklü deniz taşıtları deniz çok sakin ama sonradan dalgalanıyor ve ufak gemilerin boyuna geliyor ama hava yine açık ve deniz hala berrak anlamı nedir şimdiden çok teşekkür ederim


arifselim
Rüyada berrak deniz gömer çok olumlu ve güzel anlamları olur. Denizin berraklığı malın değerlenmesine işaret eder. Rüyayı gören kişi, mantıklı, gerçekleşebilecek hayaller kurar. Allah’ın izniyle bu kimse olumlu adımlar atar ve kazançlı çıkar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada güneşi mavi olarak gördüm . sonra gökyüzünde dünya haritası gördüm. Daha sonra denizde heryer de gemiler vardı ve hepsi karaya doğru geliyor du


arifselim
Rüya sahibinin kötü günlerden geçeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bazen hüsrana uğrayacağına ama inandığı ve emek harcadığı takdirde tüm bunların üstesinden gelmeyi başaracağına alamet eder.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben rüyamda bir geminin içindeydim içinde deniz suyu vardı çok mutlu oldum sonra yüzdüm denizin içinde oldum yüzdüm ama çok seviniyorum buası çok güzel diye sonra düş alma yerinde üzerinde haşemoyla boy abdesti alıyorum

Hayırlı günler ben rüyamda bir geminin içindeydim içinde deniz suyu vardı çok mutlu oldum deniz suyu temizdi sonra denizde yüzdüm içimden geçiriyorum çok güzel yer diye seviniyorum sonra düş yerinde üzerimde haşemoy la boy abdesti alıyorum yanımda boşandığım eşimde var iyiki buraya gelmişiz diyorum


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bütün gördüklerin hayırlı ve güzeldir. Bu rüya Allah’ın affı ve erişilecek hidayettir. Bu rüya oldukça iyidir. Rüyada gemide bulunan hastalıklarına şifa bulur. Hayat bulur, huzurlu kalır ve istediklerine ulaşır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda boşandığım eşime çantanın içinden deste deste para vardı .o paralardan veriyor dum. Sonrasından battaniye yıkadım


arifselim
Hayırlı günler. Dini ve manevi değerlerinin güçlü olacağına, cömert davranarak görevlerini yerine getireceğine tabir edilir. Battaniye yıkmak ise, iyi ve temiz bir kalbe alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Define görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Sizin etrafınızda çok iman sahibi var onların imanlarının kurtuluşa erdiğini görüyorsunuz hayır amel işlediklerini görüyorsunuz fakat bunlardan kendinize faydalı ilim almıyorsunuz böyle devam ederse sonucunun hüsran olacağını işaret ediyor. Allahu alem


arifselim
Bu yorum için Allah razı olsun. Rüyaların hayra yorumlanması bir peygamber sünnetidir. Her ne olursa olsun sonuçta bunlar birer rüyadır ve kesindir diyemeyiz ama işaretleri olduğu hem kuranda ve hemde sünnette bildirilmiştir.


Kayıtsız Üye
Rüyada bir arkadaşla dalgalı denizde gider gibi alçaklı,yüksekli hareket eden feribotta yada gemide olabilir tutunarak yolculuk edip indiğimi gördüm yorumlar mısınız.


arifselim
Bu rüya hem maddi hemde manevi açıdan hayırlara işaret eder. Allah’ın izniyle selamete ulaşmaya, tövbe etmeye ve maddi olarak sıkıntılarının üstesinden gelerek feraha çıkacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye

Rüyada deniz ve gemi görmek tabiri

Rüyamda bir tır veya büyük bir kamyon sürerek feribota biniyoruz ve limandan biraz açılınca büyük dalgaların olduğunu gördüm sonra bizden daha ileride olan tekneler fırtına ve dalga nedeniyle hızla limana dönünce bizim feribot ta hızlı bir şekilde geri dönüp limana girdi ve biz de ben(44), babam(76) ve bir bayan muhabbet yeni içinde muhabbet eder olduk.. Bu rüyamı yorumlar mısınız? Teşekkürler


arifselim
Bu rüya telafi edilmesi gereken önemli yanlışlara ve hatalara delalet eder. Bu rüya gören kimseler için önemli bir ikaz olarak kabul edilebilir ve bundan bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gece karanlığında denizin ortasında gemideyim gemi açık renkli bir gemi.sonra iş arkadaşımı üzerinde mavi kazanma görüyorum.bana görüşürüz kendine iyi bak diyor.sonra peşinden ben gidiyorum.bana bakıp gülüyor.bana mesaj atıyor.gemi hala gece karanlığında.


arifselim
Bu şekilde görülen rüyaların bir çok anlamları olabilir yani tek bir şekilde tabir edilmez. Genel olarak en makbul görüşe göre, tövbe istiğfar ederek makbul olacak olan amelleri işlemeye çalışacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 katlı bir apartmanin en üst yerinde yani terasında gödüm kendimi karşya baktığımda masmavi deniz ve kocaman bir gemi gördüm. Deniz sakin ve berrak üzerinde de beyaz gemi yorumlarsaniz sevinirim.şimdiden tşkler.


arifselim
Denizi bu şekilde görmek çok hayırlıdır ve kişinin ilerlemesi, olgunlaşması ve eksikliklerini gidermesine yorumlanır. Gemiyi de bu şekilde görmek, benzer şekilde ama başarmak veya zaferler elde etmek gibi güzel manalara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda otele tatile gittim oda denize sığdırdı denizin suyu masmaviydi açık berrak sonra odanın kapısını açtım denize bakıyordum deniz birden bire dalgalandı kabardı taşacak gibi oldu sonra dalga büyüdü üstüme geldi ben dalga beni götürecek sandım birden dalga kırıldı ayaklarına çok azbi şu çarptı i esnada odanın içine kaçtım tekrar kapıyı açınca deniz daha kötü oldu fırtına çıktı i esnadada bir an tanıdığım bir kız arkadaşımı gördüm yanımda


arifselim
Rüyada denizin bu şekilde kabardığını görmek olumlu değildir. Özellikle de aile içerisinde meydana gelecek olan büyük sorunlara yada tartışmalara işaret eder. Allah’a havale ederek hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle merhaba hocam, Ben rüyamda yanımda yabancı olmayan biri fakat hatırlayamıyorum kim olduğunu eski eşime benzettim yani neyse hocam, Sahil kenarındayız birden denizde dev asal dalgalar eşlîğinde büyükçe birden fazla gemiler devrilcek derecede sallanıyolar ve biz olmak istemezdik deme şu an o gemilerde derken Aralarından çok büyük Bir Geminin daha belirdiğini görüp çok şaşırıyoruz ve oda aynı şekilde devrilcek gibi sallanarak yol aliyordu ve biz büyük bir şaşkınlıkla onları izliyorduk
Allah ım hayırlara çıkarsın Hocam öncelikle, şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınıza

Okudunuz mu?  Rüyada düğünde ağlamak

arifselim
Merhaba. Denizdeki dalgalanmaların büyüklüğüne göre insanın yaşayacağı sıkıntılara işaret eder. Bazende ruhsal olarak sorunlar yaşamaya ve maddi manevi kayıplara tabir edilir. En doğru yorumu ise kişinin durumuna göre yapılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda gemiye binip Okyanusu geçiyordum ve geminin uç burnuna oturup manzarayı seyrediyordum müthiş bir manzara vardı ve dalgaliydi deniz. sonra kumsala geliyoruz ve iniyoruz kafamı çevirdiğimde kumsalin ufak biyerine çukur yapılmış ve içine ölü böceklerin ve yılanların konulmuş olduğunu gördüm o tarafa aldırış etmeden 1 gece geçirmişim orada simdiden Allah razı olsun hocam. .


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelen olumsuzluklardan, sıkıntılardan ve maddi sorunlardan kurtularak feraha, huzura ve mutluluğa ulaşmasına tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle yan-yana kayık içinde babam kardeşlerim geziyoruz kayık hareket etti o kadar temiz bir suydu suyun dibi olduğu gibi görünüyordu bende telefonla fotoğrafladım o kadar güzel berrak bir suydu sonra babam gemiyi kıyıya çekti indik çok sevdiğimiz aile dostumuz ablamız da bize tavuklu pilav yapmış


arifselim
Sıkıntılı zor ve sorunlu bir dönemden geçmeye ama daha sonra Allah’ın izniyle tüm bunların aşılarak hem maddi hemde manevi açıdan rahata ve huzura kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda insanların olduğu masmavi bir denizde biriyle beraber şişme bir bota biniyorum. O önde ben arkada oturuyorum. Botda olmamıza rağmen öndeki kişinin sürekli kıpırdaması nedeniyle bir yerlere çarpıp su yutuyorum.Ve bir süre sonra boğulma derecesine geliyorum. Ona hiçbir şey olmuyor. Açıldığımız için bottan inmek istemiyorum ama sonra “ya inip yüzerek kendimi kurtarırım ya da bu botta boğulurum” diyorum ve suya atlıyorum. Durgun denizde rahatça yüzerek kıyıya gidiyorum. Rüyayla amel edilmez demişler ama tam olarak ne olduğunu anlayamadığım için sormak istedim.


arifselim
Bu rüya sahibinin içinden geçtiği bir süreci işaret eder. Sonu ferah, huzur, başarı, kurtuluş ve bereket dolu bir dönemin gelmesi manasındadır. Rüyalar bizler için zaman zaman bir müjde veya bir uyarı olma ihtimali vardır. Daima bize düşen Allah’tan hayırlısını istemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm benim iş yerim var ve gördüğüm her rüya çıktı işlerim kötü gitti,şimdi daha farklı rüyalar görmeye başladım,bir yerdeyim deniz kenarı bir kasaba,yaşlı bir teyze onunl konuşuyorum çok Çalışkan adı nam almış bir teyze yaşına rağmen hala çalıştığını görüyorum sonra etrafa bakıyorum deniz yüksek falezler var deniz galgalarından falezlerde mağaralar oluşmuş tekrar denize bakıyorum tertemiz ucsuz bucaksız ne kadar güzel bir yer diyorum teyzenin oğluna burası neresi diyorum Burdur diyor çok güzel yer buraya tatile gelicem diyorum
İkinci rüyamda dükkanımın kapısı kilitli müşterilerin kapı önünde beklediğini görüyorum ve hemen kilitli kapıyı anahtarla açıyorum yorumlarınızı bekliyorum sizin yorumlarınız doğru çıkıyor şimdiden teşekkürler

Hayırlı günler rüyayorumlarınızdan çok memnunum
Bugün sabaha karşı çok net iki rüya gördüm benim iş yerim var şimdiye kadar gördüğüm rüyalar hep çıktı işim bozuk gitti
Birinci rüyam bir yerdeyim deniz kenarı etrafa bakıyorum Deniz uçsuz bucaksız etrafta manzara çok güzel denizin kıyısında etrafı izliyorum falez dikkatimi çekiyor,dalgalar sayesinde falezlerde mağara pencereler oluşmuş ne güzel bir manzara diyorum sonra etrafıma bakıyorum bir yaşlı teyze çok çalışkan ve etrafa ün salmış çalışmaya devam ediyor sonra oğluna dönüp burası neresi çok güzel ilçeniz var diyorum burası burdur diyor
İkinci rüyam işyerim kapalıymış kapının önünde insanlar bekliyorlar hemen anahtarla kapının kilidini açıp içeri alıyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ yolu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah işlerini yoluna koysun. Esasen bu rüyanın yorumunu sende hissetmiş olmalısın. Rüya sahibi için, işlerinin düzelmesine, yoluna girmesine ve çok sevineceği şeylerin gerçekleşmesine tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda ailemle birlikte umreye gideceğimizi ve yolculuğumızda bir gemiden diğer gemiye aktardığını görüyordum fakat yola çıkmadan önce yeğenim 3 yaşında üzerine odun yığının düştüğünü ve bir anda vücudunun buz kestiğini görüyordum ben ve etrafımdaki insanlar vücudunu üflerek normal ısıya ulaştırdık o kadar mutlu o kadar huzurluyduk ki çok şükür diyordum fakat abimle dayım kahkaha atıyorlarken diğer yandan bir abim eşi ve yeğenim ağlıyordu onları çağırıp gemi geldi dediğimde üzüntüleri sevinç gözyaşına dönüyordu rüyamda da hep şükrediyordum biran önce varsak diye sabırsızlanıyorduk …


arifselim
Aleykum selam. Genel olarak bu rüya hayır ve iyilikle yorumlanır. Dua ve dileklerin kabulüne, işlerin yoluna girmesine ve aksiliklerden kurtulmaya alamet eder. Ayrıca üzüntülerden sonra karşılaşılacak olan mutluluk manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim rüyamda uzun bir gemiye biniyorum denizin ortasındayım sakin bir deniz elim değiyor sonra elimi uzatıp üstünden bir şey alıyorum suyunu sıkıyorum bakıyorum beyaz iç çamaşırı…


arifselim
Gemi ve sakin bir deniz çok hayırlıdır. İnsan hayatında huzur ve mutlu olması manasında tabir edilir. İç çamaşırı ise insanın özel ve sakladığı hislerine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada denizde gemi yolculu yaparken birden geminin alt katina iniyorum müzik yapiliyor orda is teklif ediyorlar müzik yapmam için kabul etmiyorum .yatagima gidiyorum uyumak için yatagin içinden örümcekler cikiyor


arifselim
Denizde yolculuk yapmak güzel ve huzurlara işaret eder. Maddi kayıpların telafi edileceğine ve işlerinin yoluna gireceğine işaret eder. Yatakta örümcek görmek ise, biri ile arasını bozmak isteyen şerli bir kadının varlığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gemideyim bir oğlan çocuğunda vardı 8yaslarinda karşıdan gelen dalga üstümüze geliyordu oğlan çocuğunu sürekli koruyordum merdivenlerden yukarı çıkmasını istedim. Sonra çocuk tutunamadı denize düştü ailesi yok tu ben denize düşünce bağırdım ama sesimi kimse duymadı


arifselim
Bu rüya sahibi için zor ve meşakkatli bir dönemde olduğuna, özellikle de kafasının bazı konularda karmaşık olmasına işaret olarak kabul edilir. Çocuğun düşmesi iyi değildir ve aksiliklere alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda büyük bir geminin üzerinde olduğumu gördüm ve bir tarafta da birisi bir grup çocuklara ders verdiğini gördüm kıyı falan yoktu sadece deniz vardı köpöklü mü köpüklü bir denizdi ama gemi ise tahtadan dı sanki Nuh peygamber ‘inkine benziyordu.


arifselim
Bu rüya hem maddi ve hemde manevi hayatın çok olumlu ve çok hayırlı yöne doğru düzeleceğine işaret olarak kabul edilir. Allah’ın rahmet ve yardımına, sorun ve sıkıntıların çözülmesine de yorumlanır. Sende Allah’tan iyilik ve hayır dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Rüyamda berrak sulu bir sel gördüm selde evler zarar görmemişti insanlarda öyle bu afetten dolayı rütbeli askerler ev ev dolaşıp insanlardan ziynet ve altın toplamaktaydı ama ben hiçbirini açık görmedim ziynet eşyaları kesede bende verdim üniformalı askere daha sonra sel sylarında kürekli küçük bir sandala binmeye çaba gösterdim.ama selden zarar görmedim.yorumlarsanız sevinirim.hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada dişinin kırıldığını görmek

arifselim
Amin.. Eksisi ve artısı hesaplanması gereken işlere girişeceğine işarettir. Giriştiğin işlerin yada vereceğin kararların risksiz olmadığına ve tedbir alınması gerektiği anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada idonun büyük gemisine binmek için iskeledeyim fakat gemi Kalkmaya yakın görevli çok az sakalımın uzadığınıama yinede ben gidersem binebileceğimi söylüyor bu arada bir ikinci daha büyük özel bir gemi geliyor ben olmazsa buna bineceğimi düşünüyorum öyle uyandım hayırdır inşAllah


arifselim
Böyle bir rüya kazanılmış mal veya elde edilmiş olan haklara işarettir. Başarılar elde edeceğine, yükseleceğine ve eline geçecek olan fırsatları çok iyi kullanarak iyi bir yere ulaşacağına alamet olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir denizde büyük ve demir bir gemide yolculuk ederken birden dalgalar yükseliyor ve ben gemiden suya düşüyorum ama elimde bir ip var ip ile gemiye bagliyim elimde sıkıca tutuyorum. Denize düştüğüm de çok düz çok güzel masmavi bir görünum geliyor. Elimdeki iple arkadaşım gemiden beni çekmeye çalışıyor ve uyaniyorum. Yardımcı olurmusunuz


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin hayatında çok zor ve çok büyük bir mücadele gerektiren bir döneme gireceğine, sabır ve sebat ederek sonunda Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan rüyanın hayrını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iyi günler ben rüyamda istanbulda olduğumu gördüm denize bakıyorum gemiler geçiyo yakınlarındayım denizin. sonra oraya oturmusuz halam babaannem ve annem var halamla babaannem bize bunlar niye evlenmiyo hala yaşları geldi artık dyo sonra annem bana göz kırparak onları geçiştirmek için 1 ay sonra istemeye gelecekler diyodu yorumlarsanız sevinirm


arifselim
Hayırlı günler. Rüyayı gören kişinin daha sakin olacağına, daha kararlı ve daha isabetli kararlar alacağına işaret eder. Hayatında meydana gelecek yeniliklere ve güzel gelişmeler olacağına da işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar hocam.
Ben rüyamda ailem ile birlikte oğlum kucağımda kıyıya yakın yerde denizde oynuyoruz Deniz temiz ve berrak ayrıca büyük ama sakın dalgalar geliyor kıyıya, bizde dalgaların içinden hop diyerek atliyoruz bu böyle oyun gibi eğlenceli şekilde devam ediyor ve uyanıyorum. Dalgalar büyük fakat sakin, Deniz temiz, berrak ve huzurlu,. Kıyıya yakınız ortam huzurlu…
Yorumlarsaniz sevinirim Allah’a emanet olun…


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya en kısa ve en özet tabirle güzelliklere işaret eder. Rüya sahibinin bütün dilediği güzellikleri yaşayacağına, huzuru yakalayacağına ve son derece mutlu bir hayat süreceğine alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda ben ablam e hatırlayamadığım bazı bayanlar geminin yelkenlerine tırmanıyoruz ben en öndeyim ama yelkenler böyle güzel boncuklardan yapılmış ben baya yükseğe çıkmışım bu seferde aşağı inmekte zorlanıyorum denize düşmekten korkuyorum ablamdan yardım istiyorum oda başka birine soruyor halatla inin diyorlar ablam indi ama ben inemedim ama ablam bana çok yardımetmek istemiyor gibi davranıyor daha sonra annemle erkek kardeşim Deniz kenarında yürüyorlar annem kardeşime gel denize girelim ölürsek şehid oluruz diyor kardeşimde diyorki anne tövbe et diyo bak ezan okunuyor duan olur diye gülerek annemi uyarıyor uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlarsanız çok sevinirim Alah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bunun ilk yorumu, yapılan işlerin doğru olduğuna, işlerinde başarı elde edeceğine ve isteklerine kavuşacağına alamet olarak tabir edilir. Diğer anlamı ise işlerinde kayba uğrayarak zarar edileceğine işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
denizde mahsur kalmışım yanımda insanlarda var ve bir sürü gemi var etrafta hepsi hiç durmadan ilerliyor ve yanımdakilerden biri ileriden çok büyük bir geminin gelmek üzere olduğunu büyük olduğu için gecerken hepimize zarar verebileceğini bir an önce çıkmamız gerektiğini söylüyordu biz çıkmaya çalıştıkça diğer gemiler üzerimize geliyordu ve denizden çıkamadık sadece çıkmaya çalıştık


arifselim
Büyük gemi çok büyük mal anlamındadır. İstemesen dahi eline geçmek üzere elde edeceğin mala, ticarete veya herhangi kazançlı bir işe girişmeye alamet olarak kabul edilir. Bu rüya ele geçmek üzere olan bir fırsatı da çağrıştırabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Goksun
Geminin kenarında birisi ile tartışırken gemiden düştük o sırada birden şelale cıktı ama o seladen asagi düşerken ben kenardaki taşlara basarak aşağı indim ama sonra tekrar taşlara basarak ve suyu üzerine basarak yukarıya doğru hızla çıktım o kadar güzeldiki anlatamam


arifselim
Güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin hayal dünyasının çok geniş olduğuna, hem maddi hemde manevi açıdan ferah ve huzur içerisinde olacağına alamet olarak yorumlanır. Geçmişten kalan kötü izlerin ve yaralarında kapanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir gemi ile geziyorum ama büyük ve ihtişamlı bir gemi yanımda 6 yaşında olan oğlum var geminin ucuna gelip oğlumu kucaklayıp ona bak uçmak böyle bişey diyordum. Fakat geminin üzerinde olduğu zemin deniz değildi yemyeşil çayırlık ve çayırların arasından çıkan sular vardı manzara süper ötesiydi çok etkilendiğim için yazdım hayırdır inşAllah şimdiden cevabınız için teşekkürler


arifselim
Bu rüya büyük mal, ele geçecek büyük fırsatlar ve hiç hesap dahi edemeyeceği kazanımları elde edeceğine alamet olarak kabul edilir. Bu aynı zamanda çok ferah ve mutlu bir geçime de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kemal
Bende rüyamda tatil yapmaya gidiyorduk 3 arkadaş hava bir anda kötüleşti deniz kenarında güneşleniyorduk içime bir sıkıntı düştü hadi gidelim,gidelim dedim kalmakla ısrarcı oldular ve çok büyük bir gemi yanlamasına hızla sahile doğru geliyordu sanki rotasını kaybetmiş gibi arkadaşlara çarptı altında kaldılar geminin kurtaramaya çalıştım olmadı engelleyemedim ama sonra geminin altından kuma gömülmüş bir şekilde çıkardık ve yaşıyordu o zaman çok mutlu oldum bu rüyayı neye yorumlayabiliriz?


arifselim
Bu rüya sadece gören kimse ile ilgili değildir. İnsanlık veya çevresi ile ilgilidir ve büyük sorunların ve toplumsal olayların yaşanacağına tabir edilir. Genellikle gelecek olan felaketlere işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda iş arkadaşlarimla deniz kenarındaydık onlar denize giriyordu birden tekne hızlıca kıyıya doğru geldi üstüme doğru geldi egildim. Üstünden geçti kimse zarar görmedi 2. Rüyamda olmuş babamı hasta olarak gördüm sarıldım ağladım 3. Rüyam ölmüş abim denizin dibine doğru giderken daldım elinden tutup yukarı çıktık baygın dı. Göğsüne bastıriyordum . Sitelerde yorum bulamadım yorumlarmísınız hayırlı gunler


arifselim
Aleykum selam. İlk gördüğün rüyan hayırlı olarak yorumlanmaz ve önemli ve tehlikeli olayların olacağına işaret olarak tabir edilir. İkinci rüyan ise babana dua edilmesi anlamındadır. Sonuncusu ise birine yardım ve destek olmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Deniz kenarında bekliyorum sevdiğim adam denizin üstünde geminin içinde Deniz kenarına gelip beni gemiye bindiriyor gemi de tek ikimiz varız ve gemi sevdiğim kişiye aitmiş

Okudunuz mu?  Rüyada dolunay görmek

arifselim
Böyle bir rüya hem gören kimse için hemde gördüğü kimse için hayırlı ve güzel gelişmelere işaret eder. Ayrıca kendine çeki düzen vermeye ve tövbekar olmaya tabir edilir. Sende hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Dün rüyamda denizin altında kalabalık bir topluluğun gemi yaptığını gördüm tahtadan büyük güzel bir gemi. Deniz’in altında konuşabiliyoduk. Yapamayız suyun yüzüne çıkaramayız dedim ve birden gemi suyun yüzüne çıktı. Herkes içindeydi ben öndeydim. Çok şaşırmış ferahlamış mutlu hissediyordum.


arifselim
Hayırlı günler. Bu anlamlı rüyalardan kabul edilir Henüz ortaya çıkmasa da ortaya çıkacak olan kısmetlerine, şansına ve bolluk elde edeceğin bir döneme gireceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda limanda demirli bir yük gemisinde 2 arkadaşımla beraber oturuyordum daha sonra denizi baktıgımda denizin az bir kısmında girdap vardı diğer kısmı gözün alabildigince sakindi daha sonra arkadaşın biri gemide kayboldu onu ararken bir anda tarihi yapıların oldugu güneşli bir yere geldik


arifselim
Esasen hayırlı bir rüyadır ama belli bir dönem için rüya sahibinin hayatının çok zor ve aşılmaz gibi görünen sorunlarla karşı karşıya kalarak geçireceğine işaret eder. Ama sonu ferah ve kurtuluş olacaktır manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamlar ben bu gece bir gemideydim gemi denizde güzelce yol alıyordu sonra bir yere vardık orda bir kadın var kadına diyorum elbiselerim nerde elbiselerimi buluyor beyaz iç çamaşırlarıydı onları bana veriyor bu arada ben bekar bir bayanım tabir ederseniz sevinirim Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Güzel huzurlu ve mutlu geçen bir hayat akışı içerisindeki rüya sahibinin özel hislerine ve özel duygularına işaret eder. Daha isabetli bir yorum için sana özel tabir edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Denizde kıyıya yakın yerde tanıdığım bazı kişilerle rahat bir şekilde yüzüyoruz. Daha sonra 3 veya 4 katlı bir yata çıkıyorum. Boşanma aşamasında olduğum eşimi ve makam sahibi abisini de görüyorum. Deniz biraz dalgalı fakat yat sağlam duruyor. Beyaz bir yat. Kara yakında görünüyor. Teknede bir bebek görüyorum. Kardeşim bebeğe bakıyor, seviyor. Sonrasında bazı olaylar oluyor tam hatırlamıyorum. Bense mantıklı ve fedakarça kararlar veriyorum. Eşimin abisine bu kararlardan birini Karaya çıkacağımi söylüyorum. Bana bir laf atıyor. Bende öyle olmadığını yanlış bilgilendirildiğini söylüyorum. İçimde ferahlama oluyor. Eşimin yüzünü görüyorum. Uyanıyorum. Teşekkürler.


Tohat
Merhabalar. Hayırlı bir rüya olarak yorulur. Hem tövbe edip geçmişteki hata ve günahlarınızdan arınmak isteyecek hem de madden iyi bir noktaya gelip bunu aynı zamanda hayır yolunda da kullanacaksınız şeklinde tabir edilir. En iyisini Allah daha iyi bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada eşimle birlikte gemiye biniyorum ancak deniz yanında kara var yani karadanda geçit yapmışlar oradada su varmış ve biz oradan gidiyorduk hatta şaşırıyorum karadan gidiyoruz ama oradada su var suyun içinden gidiyoruz. Snra dükkan önünde duruyorum iniyorum vc gidiyorum. Ne anlama geliyor


arifselim
Rüya sahibinin uzun zamandır yaşadığı sorunlarından kurtulacağına ve sıkıntı, dert ve bir çok endişe verici durumları geride bırakacağına işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dile ve bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Abim ve annemle birlikte çok büyük olmayan çok hızlı da gitmeyen bir gemiye bindik yanimizdan sürekli hipızlı giden vapurlar geçiyordu ve biz onların dalgalarıyla biraz zorlanıp birazda korkuyorduk kısa bir süre sonra varacagimiz yere çok az kala deniz normal yola döndü bizde zaten çok korktugumuz için dedik inelim zaten az kaldı inip hemen koşup kıyıya gittik hemen vardigimiz kıyıda küçük bir çocuk ölmüş yatıyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Düşmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Güzel, hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Zorluklarla ve sorunlarla geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder. Sonunda karaya sağ salim ulaşmak ve çıkmak sonu ferah olacak olan bir zamandan geçmenin bir işareti olarak tabir edilir. Gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm
Rüyamda beyaz tekne yat benzeri bişeyde istanbul boğaZındaydık teknede tek değildim bir kaç akrabam birde tanımadığım zengin birileri varmış biz boğazda tekneyle geziyoruz arada bir de bazı yerlerde durup denize girip yüzüp tekrar tekneye biniyoruz . Deniz koyu maviydi temizdi.
Bir de bir gece önce rüyamda yolda bilmediğim bir sokaktayız ve sokakta umumi beyaz temiz alaturka bir tuvalet var birde tanımadığım bir erkekmiş bacağının teki kesik kırmızı kanlı gibiydi böyle gördüm.
Teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Girdiğin ve eline aldığın tüm işlerde başarı göstereceğine, ne yaptığını bilerek adım atman planlı hareket etmen neticesinde kendi çıkarına ve lehine sonuçlar almanı sağlayacaktır.
İkinci rüyana gelince, evliler için eşinin temiz olduğuna ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştığına bir başka tabir şekline göreyse maddi sıkıntı içinde olup madden zorluk çekmeye işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi bereket ben rüyamda buyuk ihtişamlı bir gemi gördüm bir halatla aynısının biraz daha küçüğü bir gemi de bağlıydı denizde nasıl diyim gidiyordular büyük gemi küçük gemiyi çekiyordu akıntıda ve ben suya atlayıp gemiye binmeye onu yakalamaya çalışıyordum yorumlarsaniz sevinirim ❤


Tohat
Aleyküm selam ve rahmetullahi bereket. Rüyanın senin hakkında mal mülk olarak kazanımlarda bulunacağın, bu zenginlikle yaşayacağın, güzel evlere, güzel olan ve istediğin her şeye nail olacağın bunun için makam mevki sahibi olarak çaba sarf edip elde edeceklerin sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızımla kocaman bir gemiye biniyoruz çok büyük ve güzel bir gemi yüksek kesimlerin bindiği bir gemiymiş en öne oturup denizi seyrediyoruz denize Güneş vuruyor ve çok güzel görünüyor sonradan ailemden birkaç kişi yine yanımıza geliyor ve orada uyuyoruz sonra sabah olduğunda gideceğimiz yere gelmiş oluyoruz orada engelli çocuklar adına kahvaltı düzenlenmiş orada kahvaltı yapalım diyoruz burada uyandım


Tohat
Rüyan bir çok nedene işaret edip zenginliğe çıkacak yolları gösterir. Bir eve sahip olmaya, gelirini yükseltmeye, bir yerden alacağın yüklü miktardaki paraya ve bunlara bağlı olarak ömrün boyunca yaşayacağın ferahlığa işarettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki kızımla birlikte çok büyük ve kalabalık bir gemideydim.bu geminin yanından insan ölüleri suyun altından gidiyordu.çok büyük balıklarda görünüyordu ve ben bu gemide kayboldum kızlarımı kaybettim birde çantamı kaybettim.birde bu geminin oyuncakları çok tehlikeliydi çocukları yaralıyordu.birde tanıdıklarım da vardı.


Tohat
Bazı kararları vermekte güçlük çektiğine, belirsizlik ve kararsızlık yaşadığına buna en büyük etken de duygusal yaşantının etki etmesi olduğuna, alacağın bir haber ve vereceğin isabetli kararlar neticesinde hayatının önemli ölçüde değişeceğine, sorunlarının biteceğine, işlerinde başarılı olacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm bu yazdıklarımı 3-4 kez yazdım ama yorum alamadım. İzini bile bulamadım. Rüyada bir gemi bizi almaya gelecekmış. ben ciddiye almadım sonra bir baktım ki limana içi ışıl ışıl ışıklarla donatılmış bir gemi bizi almaya gelmiş. bugüne kadar böyle şahane bir gemi görmedim. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Dilenci görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Çok güzel bir rüya olmasına rağmen tek bir şekilde tabir edilmeyen bir rüyadır. Rüya sahibi için zafer elde etmeye, hedeflerini gerçekleştirmeye ve hesapta olmayan güzelliklerle karşılaşacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir ticaret gemisindeyim yükmü balıkçılık mı bilmiyorum işe başlayacam
Etrafa bakıyorum temiz geniş bir deniz ve
Gemideki çalışanlar denize atlıyor
Onları izlerken adamın tam atlayacağı yerde küçük 1 metre boyunda bir köpekbalığı gördüm onu uyardım atlama köpekbalığı var diye dinlemedi atladı ve atlarken köpekbalığı dalıp kayboldu onlar yüzmeye devam ederken gemide bir akrabaya denk gelip onunla sohbet ediyoruz sohbet ederkende gemiyi geziyoruz çalışanlardan biri oyuyor uyuyan kişinin yüzüne baktığımda önce akrabama benzerken sonra çirkin yüzlü biri olarak gördüm


Tohat
Hayırlı günler. Bir konuda karşılaşacağın bir şansızlık, sıkıntı veya zorluğa işaret eder. Aile içinde oluşacak tatsız bir duruma ya da işlerindeki aksaklıkların başgöstermesine neden olacak bir gelişmeye. Kısa sürecek bir an olan bu durumla birlikte senin Allah’a karşı vazifelerinde sorumluluğunu artırman, görevlerini yerine getirmen, tövbe etmen ile hidayete ereceğinin müjdesi de verilmektedir. Allah en iyisini bilendir tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda büyük ve hareketli bir Deniz’de ben ayrı babam ve kardeşim aynı motor kullanıyoruz hızlı bir şekilde ama iki yanımızdan büyük yük gemileri bize çarpıcaklar diye çok korkuyorum sonra ben kıyıya bir şekilde çıkıyorum ama babam ve kardeşim kayboluyor ve ben çok üzülüyorum Allah’ıma dua ediyorum çok yalvarıp ne olur kardeşim babam ölmesin diye sonra ıslanmış bir şekilde dönüyorlar ve ben o kadar şükrediyorum ki kalbim çok daralmış bir şekilde rüyamda adak diledim yarın bir şey dağıtacak diye uyandığımda aynı hissi yaşadım ve adak diledim ve bugün yaptım adağımı yorumlarsanız sevinirim Allah’a emanet olun


Tohat
Ve aleyküm selam. Aslında ger insanın yaşam şeklinin bir göstergesidir. Tıpkı rüyanda gördüğün gibi her insan hayatında basınımındılar ve istemediği hayatın cilveleri olarak tanımladığımız durumlar görebileceğine, iyi bir insan olmana karşın bu tür şeyler görmenin de normal olabileceğini kabullenmen gerektiğine işaret eder. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Ben boğaz gibi bir yerdeyim sağ tarafıma baktığımda boğazı görüyorum, yüzüyorum bana bir batık gemiden birde bir kaç tane insandan bahsediyorlar, yüzerken gemiyi görüyorum durduğu yer çok sığ ve gemi batık halde hurda gibi iskele gibi bir şeyin hemen yanında duruyor bende onun üstünden korkarak yüzüyorum bacaklarım çarpıyor canım çok acıyor ama devam ediyorum korkarak sonra iskeleye çıkıyorum orada bir kadınla bir adam ve tekne var ona binecekler veya bineceğiz ama tamda emin değilim rüya bitiyor


Tohat
Hayırlı günler. Geçmişte yapmış olduğun işlerden daha iyisini yapmak için kolları sıvayacağına, ahlakına özen göstererek insanlara ve yaptığın işlerde yalan yalnış olmadan başarılı olmak için uğraş vereceğine, gözünü dört açarak kimseye fırsat vermeden işlerine dört elle sarılıp kazanç sağlayacağına delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada deniz ve gemi görmek, rüyada denizde gemi görmek, rüyada gemiye binmek

Bu kategoride yer alan Rüyada doğum yapan kadın görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada deniz ve gemi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.