Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:19
missa01
Abone

Kocam beni aldattı zina yaptı

Kocam beni aldattı zina yaptı

Kayıtsız Üye
kocam ben aldattı zina yaptı hemdeaynı kişiyle 1sene Allah’a sığındım duva ettim şimdi okadını braktı ama ben yinede şüpheleniyorum yada gerçekten beni kandırıyorsa ne yapıcağımı bilmiyorum duva ediyorum ama içimdeki sıkıntı gtmiyor tekrar hayel kırıklığına uğrarsam eşimi çok seviyorum bu yaptıklarına rağmen lütfen bana bir duva gösterinbu sıkıntıarım için artık ağlamadan yaşamak istiyorum


Cevap: kocam ben aldattı zina yaptı hemdeaynı kişiyle 1sene Allah’a sığındım duva ettim şimdi okadını braktı ama ben yine

Desert Rose
Geçmiş olsun kardeşim eşinin islah olması ve aranıza sağlam bir
muhabbet koyması için yine Allah c.c ya dualarla sığınıp
hakkında hayırlarını dile yani duayı hiç elden bırakma.
Dua Müslüman’nın silahıdır.
Öyle süpheyle zanla olmaz, sıkıntıların artar
kendi kendine vesvese verirsen üzülürsün
hep olumlu olanı düşün.


Aldatma

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Kocam beni yıllar önce aldatmış. Ben bilmiyordum.ceplerini kendisi boşaltırdı .makineye olduğu gibi atardım. Çok güveniyordum. İş yerinde aldatma olayı olduğunu bana anlattı. Ben seni aldatsam ruhun duymaz dedi. Sakin böyle bir şey yapma dedim. Sabah işe gitti. Pantolonunun cebinde cüzdanı üste gelecek şekilde bırakmış. Makinaya atarken cüzdanı çıkardım içine bakmadan koydum telefon edecektim cüzdan kalmış diye. İçime kurt düştü. Bakarken belge buldum. Aman akşamki olaydan kalan dedim . Yerine koydum. Tekrar baktığımda eşime ait olduğunu gördüm. Panikledim. O sırada eşim cüzdan için gelmiş ağladım sadece o tarihte nerede olduğunu sorunca içkiliydik içkinin etkisiyle oldu bitti. Dedi. Tövbe ettin mi ettim. Pişmanım dedi özür diledi. Sen öğrendin yüzüne bakamam dedi.Ama eşyalarını aldı gitti. Ben git falan demedim. Bir hafta sonra geldi. Afettim. Ama araştırmaya başladım. Telefonları kurcaladım psikolojik olarak ağlamalar dokunmamasını istedim. Kendisi ben suçluymuşum gibi ağlıyorsun benden kaçıyorsun bende hastalık mı var şeklinde böyle olmuyor. Diyordu. Hizmetimi ediyorum ama verdiği cevaplar ikna edici gelmiyordu. Telefonla oğlumla mesajlaşıp dertleşiyordum. Sabırlı ol diye ikna ediyordu. Telefonum ortada asla şifrem yoktu. Okurdu. Bunu bahane ederek gitti. Bir hafta sonra geldi. Böyle olunca bilinci konulduğu düşüncesiyle araştırmaya başladım. Birtakım şeyler bittiğini gösteriyordu. Ortak kullandığımız bilgisayarda o kişiye ait yakın tarihli eşim tarafından hazırlanılmış belgeler buldum. Onu sorunca belgeleri düzenleyip düzenlemediğini hatırlamadığını söyledi. Oysaki telefonlarımız o tarihte değişmişti. Çekip gitti . Bende gurur yaptım her gidişinde yalvarıp getirtiyordum. Yalvarmıcam gelir dedim. Gelmedi. Ama çocukla sürekli konuşuyor. Benim hakkımda bilgi alıyor. Evin ihtiyaçlarını alıyordu. Eve gelmiyordu. İki ay sonra telefon açıp boşanmak istediğini belirtti. Benim aramadığımı yaptığı hatayı başına kakmadığım halde başına kaktığımı sebep gösterdi. Sorum herhangi fitneye sebep yada sonucu kötü olacak şeylerin örtülmesi söyleniyor. Ben burada araştırdığımdan dolayı evliliği yıkmış mı oluyorum. Eşimi boşanmaya ben mi sürüklemiş ve zinaya ben mi sevk etmiş oluyorum. Davada belirttiği şeyler boşama sebebi olmadığından red oldu. Mahkeme verdikten sonra yıllar önceki kadınla birlikteler. Kavgamız dayak falan hiç bir şeyimiz yoktu. Herkese evliliği benim bitirdi mi evden gidince aramadığımı yaptığı hatanın üzerinde çok araştırdığımı kadına kendi ellerimle teslim ettiğimi söylüyor. Bu durumda ben günaha mı girdim. Vicdan azabı içindeyim.

Okudunuz mu?  Şafiilerde arapça hutbe metni

Yorum: Kocam beni aldattı zina yaptı

vel Fecr
hiç kafanızı bulandırmayın. eşiniz bir harama girmiş ve günah keçisi olarak. üzerinden suçu size atmaya çalışıyor.
sizde evliliğim yıkılmasın ve eşinizi sevdiğinizden bunlara inanmak istiyorsunuz.

üzülerek söylüyorum eşiniz kararını çoktan vermiş ve iradesini bu yönde kullanmış. bir erkeğin kafasında başka biri varsa. o anki sevgilisi veya eşine hiç ilgi göstermez ve umursamaz. Allah kolaylık versin.

Okudunuz mu?  Israrla dua ne demek? Allah kabul etmeyeceği duaya ısrarla devam şansı tanımaz bu doğru mu??

Kayıtsız Üye
Hocam çok teşekkür ederim. Mahkemeye verdiği sıralarda beni aldattığı kadın hamileymiş. Bebeği oldu. Yuvamı yıktıkları için beddua etmiyorum ama huzurlu olmamaları için Allah’a havale ediyorum. 23 yıllık evliliğim vardı. Sürekli ağlıyorum. Sizin cevabınızdan sonra benim imtihanım olarak kabul edeceğim.

Okudunuz mu?  Kaderde Evlenecegin Kişi Bellimidir Yoksa Degişirmi

vel Fecr
< Hocam çok teşekkür ederim. Mahkemeye verdiği sıralarda beni aldattığı kadın hamileymiş. Bebeği oldu. Yuvamı yıktıkları için beddua etmiyorum ama huzurlu olmamaları için Allah’a havale ediyorum. 23 yıllık evliliğim vardı. Sürekli ağlıyorum. Sizin cevabınızdan sonra benim imtihanım olarak kabul edeceğim. >
bakın bacım yaşadıklarınız kolay değil. dediğiniz gibi imtihandır. ama unutmayın bizim yolumuz kuran ve sünnettir. Allah teala önümüzü bunlar ile bize aydınlatmıştır.
kuranda birçok hayırlı surelerden bir surede inşirah suresi. bunu biraz daha fazla zikredelim namazlarımızda veya diğer vakitlerimizde.

Okudunuz mu?  Ağda yaptıktan sonra abdest alınmalı mı?

İnşirah Suresinin Meali
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle.
1- Senin için bağrını açmadık mı?
2- İndirmedik mi senden o yükünü?
3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
4- Senin şanını yüceltmedik mi?
5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O’na doğrul!

Okudunuz mu?  Top Sakal Dinen Uygun Mu?

Rasulullah sav efendimize hitabendir ama bizimde bu sureyi celili üzerimize almamız gerekir. Allah teala zor zamanlarda bize yardımcı olmadı mı ?
Allah teala kabitun ve basitundur, daraltan genişletendir. boşanmak size daralma gibi görülebilir ama arkada göremediğimiz bir çok hayır vardır. en basiti böyle bir fitne adamdan kurtuldunuz. artık kafanız rahat. birşeyleri bile bile şüphe ile baka baka aynı evde yaşamıyorsun.

kıyamet gününde anne çocugundan kaçacağı günü düşündüğümüzde aslında bize lazım olanlar insanlar değil amelimizin kendisi.
biz imtihan olan dünyada ne kadar Allahın razı olduğu bir kuluz onu düşünmemiz gerekiyor. namazlarımız tam mı ? hakkı gözetiyormuyuz ? gıybet yapıyormuyuz ? kibir gösteriyormuyuz ? malımızdan infak ediyormuyuz. çünkü bizi alçaltacak veya yükseltecek olan amelin kendisi.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi kısmetim olsun istiyorum ne yapmalıyım

Allah size yardım etsin bacım. sabredenlerden olun inş.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam verdiniz cevaplarla rahatladım. Allah razı olsun. Hocam ben devlet memuruyum. Eskiden baş örtme yasağı vardı. Dışarda başımı örtüyordum. İş yerinde açıyordum. Eve geldiğim zaman çok üzülüyordum. Yasak kalkınca başımı tamamen örttüm
Hatta içki satılan yerlerden alış veriş yapmıyordum. Eşim toplantıları olduğu zaman beni götürüyordu. Toplantı sonrası içki içiyorlardı. Eşime hocadan korkuyonda ondan içmiyorsun diye yarı şaka mahiyetinde sözler söylüyorlardı. Eşimin rencide olmaması için içkinin haram olduğundan
dolayı. İş toplantılarına katılmadım. Çalışacağı iş yerlerinin alkol olmayan yerlerde çalışmasını isterdim. Kendisi içkisiz lokanya götürürdü. Babası hocadır içki içmezdi. Dokunurdu. Toplantılarda içerse içtini söyler.İçkiden rahatsız olduğum için Birlikte aynı odada kalmazdık.
Bunu sebep gösterdiler. Mahkemede ailesi dini konularda baskı kurdumu
Başımı nezaman kapattım özaman kocamı zinaya itmişim. Bana sürekli ailesi oğlumu zinaya sen sürükledin. İfadeleri kullanıyorlar.mahkemede aşırı şekilde kapalı olursan toplantılara katılıp evi ihmal edersem o zaman boşanma sebebiymiş. Benim kapalılığım normal Birde hocam kadın kocasıyla özel durumlar yoksa ayrı yatmaması gerekiyormuş. Üç senedir işten çok yorgun geliyordu. Yerine yatmıyordu. Sörfügümda karnım ağrıyor derdi. Bende sormamaya başlamıştım. Kocalar karılarını yatağa çağırdığında gitmek zorunda buna dayanarak sordum. Bunun günahı banamıdır? Hocam hakkınızı helal edin. Zamanınızı aldığım için.

Okudunuz mu?  Kuran kaç sayfadır

vel Fecr
ve aleyküm selam. bacım ben hoca değilim onu belirteyim.

dediğim gibi minereyi çalan kılıfını uydurur misali. size çamur atmaya çalışıyorlar. hiçbirine kulak asmayın. bırakın mahşer günü hepsi tek tek masaya yatırılır hesaba çekilir. bu herkes için böyledir.

siz kapanmayı kocanıza, işyerine göre değil. Allah teala emrettiği için yapıyorsunuz ve yapmalıyız. benim rızkımı iaşemi kocam yada işyeri değil Allah teala veriyor.
ben Allah’a gideceğim ki Allah beni muhafaza eylesin. kapanmak Allahın emirdir dünyanın içindeki menfaatlere göre yapılmaz.

Okudunuz mu?  Borçtan kurtulmak ve parasal sıkıntıdan kurtulmak için hangi duayı okumam gerekiyor

yok kapandında ondan benim gözüm dışarı kaydı demek yalanın bahanenin kendisidir. siz aldatsaydınızda bahaneniz kocam içki içiyordu benle ilgilenmiyordu deseydiniz, kendileri için haklı gördükleri sebepleri sizin için görmeyeceklerdi siz gene kötü olacaktınız.
o yüzden hasbunAllah ve ni’mel vekil. Allah bize yeter o ne güzel vekildir.

yatağa çağırma meselesinde, evet koca çağırdımı kadının gelmesi emirdir ama bu kimin için ? bu islamin emirlerini ve yasaklarını hayatına geçiren kişiler için geçerlidir.

siz amellerinize yönelin inş.


Kayıtsız Üye
Benim yaşım elli iki hoca kelimesini sadece dini konularda bilgi veren için kullanmıyorum. Değişik konuda bilgi sahibi olup soru sorulduğunda cevap veriyorsa o kişilere saygı ve hürmetimden dolayı hoca kelimesini kullanırım. Gene ben hocam diye hitap edeceğim. Hocam verdiğin bilgiden dolayı çok teşekkür ederim. İntiharı bile düşünmüştüm. Dertlesek konuşacak kimsem olmadığı için aldatma olayını kimseye anlatamadığım için sizlere olayları uzun uzun anlattım kafanızı şişirdim. Çok çaresizdim. Psikoloğa gidemezdim. Çünkü kocam görevi gereği hukukçu olduğu için beni boşamak için psikolok tan sahte rapor alabilirdi. İsimdende olurdum. Onun için gitmedim. Allah’ım beni çok seviyor ki dualarla ayakta kaldım. Sizlerin cevaplarızla. Allahım sizden de çok razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Okudunuz mu?  İmamın teravih namazında açıkta okunması gereken yerleri gizli okuması sehiv secdesi gerektirirmi?

vel Fecr
peki anladım hoca kelimesini 🙂 yanlış anlamayın ben kendimi biryere koymak istemiyorum Allah muhafaza. şeytan bana oradan bile gelebilir. bak sana hoca diyorlar diye. bu kişide ene yaptırabilir, nefis yaptırabilir. ben bunlardan korkuyorum. Allah bizi hafız ismiyle muhafaza eylesin inş.

intihar eden kişi ile alakalı hadis vardıda, hatırladığım kadarıyla cehenneme gidiyordu. o yüzden intihar müslümanın işi değil.
kaldı ki ölünce herşey bitecek mi ? ölünce amel defterin kapanacak birkaç durum hariç. şimdi insanın geçmişinde düzeltmek istediği o kadar şey var ki, ve bunun için hep zaman ister. biz ölünce artık bizim küçük kıyametimiz kopmuş olacak. mahşerde biz insanlar diyeceğiz ki, rabbim dünyaya gönderde daha çok amel işleyelim ama o kapı kapanmış olacak. müslüman Allah tealadan imtihan talep etmez. başına gelirse ölür o ayrı.

Okudunuz mu?  Hindi, tavuk veya horozdan adak olur mu ?

bu dünyanın bize imtihan olduğunu unutmamaya çalışmalıyız. ölünce bizle tek gelen amel, başka bir şey değil.

birde müslümanın psikolokla işi olmamalı. herşeyin Allahtan geldiğini bilen ve bu konuda şuurlanan müslümann kolayına psikolojisi bozulmaz.

Allah tm müslümanlardan razı olsun amin. ecmain.


kocam beni aldatirsa .kadina para verirse bana neder, Karım aldatma, esimi çok seviyorum ama nefis çok vesvese veriyo

Bu kategoride yer alan Nefisten ve kalbin karalığından kurtulmak için ne yapmam gerekir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam beni aldattı zina yaptı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.